Te koop: Bovenwoning Bloemstraat 125 E, Amsterdam

Bloemstraat 125 E, Amsterdam

Verkocht
€ 460.000

Kenmerken Bovenwoning Bloemstraat 125 E, Amsterdam

Type woning
Appartement - Bovenwoning
Conditie
bestaande bouw
Bouwperiode
-1906
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
Voorzieningen
natuurlijke ventilatie
Woonoppervlakte
58 m2
Inhoud
210 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Ligging
Aan rustige weg
In centrum
In woonwijk
Bijzonderheden
beschermd stads- of dorpsgezicht
Op woonlaag
3
Gebouw woonlagen
1
VVE Aanwezig
Ja
VVE Vergaderingen
Ja
Periodieke bijdrage
Ja
VVE Reservefonds
Ja
VVE Onderhoudsverwachting
Ja
VVE Opstalverzekering
Ja
Verkoopprijs
€ 460.000 kosten koper
Datum verkocht
2020-05-29
Status
Verkocht
Oplevering
in overleg
Energielabel
E
Isolatie
dubbel glas
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Garage
geen garage
Woonstijlen
Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen
Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen
Vestiging Amsterdam - Centrum
020 811 33 30
Lees meer

Bovenwoning Bloemstraat 125 E, Amsterdam

PUUR* WONEN! HEERLIJK LICHT 3-KAMER APPARTEMENT VAN CA. 58 M2 MET BALKON IN HET HARTJE VAN DE JORDAAN MET NIEUWE FUNDERING, GELEGEN OP EIGEN GROND!

De Bloemstraat is een rustige straat midden in de Jordaan en is gelegen in een zijstraat van de Amsterdamse grachtengordel. Talloze winkels en horecagelegenheden zijn op loopafstand te vinden evenals de bekende Linden- en Noordermarkt. Het appartementscomplex is in 2006 volledig gerenoveerd. Het appartement ligt op een hoek waardoor je extra ramen en extra lichtinval hebt.

Indeling:
Middels het trappenhuis bereikt u het appartement op de derde verdieping.
De hal geeft toegang tot alle vertrekken van het appartement. Vanuit de hal heeft u toegang tot ruime en en zeer lichte woonkamer gelegen aan de voorzijde. Gezien de grote raampartijen (met dubbel glas) en de hoek ligging is het appartement zeer licht te noemen. In de huidige situatie is er nu een tweede slaapkamer gecreëerd in het woongedeelte, maar deze is makkelijk te verwijderen zodat de woonkamer ruimer wordt. De half open keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur. Via de woonkamer bereikt u de slaapkamer en badkamer gelegen aan de achterzijde. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een openslaande deur met toegang tot het gedeelde balkon op het zuidwesten. De badkamer is voorzien van een douche, ligbad, dubbele wastafel en een seperate ruimte voor de wasmachine/droger en cv ketel. De wc met fontein is separaat. Het gehele appartement is voorzien van een mooie eiken houten vloer. Op de begane grond is tevens een berging, ideaal als bijvoorbeeld fietsenberging.
Vanuit de VvE is er toestemming en in de splitsing opgenomen voor een groot privé dakterras op het dak van de woning. De buren hebben hier ook al een eigen dakterras gerealiseerd.

Omgeving:
Dit charmante appartement is gelegen aan de Bloemstraat, een rustige straat gelegen in van de mooiste delen van de Jordaan met zicht op de Westerkerk. De Jordaan kenmerkt zich door haar ontspannen sfeer, prachtige grachten en betrokken, leuke bewoners. Op loopafstand is de bekende Westerstraat gelegen, maar ook de Elandsgracht met een keur aan winkels, de Haarlemmerdijk en niet te vergeten de hippe Negen Straatjes. Aan mooie kwaliteitszaken, winkels voor de dagelijkse boodschappen, gezellige terrassen en heerlijke restaurants dus geen tekort. Bovendien is er de bekende zaterdagmarkt en biologische markt op de Noordermarkt. De woning is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en binnen 5 minuten is de A-10 te bereiken.

Bijzonderheden:
* Hoekwoning dus veel licht
* Gerenoveerd in 2006
* Nieuwe fundering in 2006
* Gedeeld balkon met de buren
* Eigen grond
* Twee slaapkamers
* Tweede slaapkamer makkelijk te verwijderen voor ruimere woonkamer
* Berging op de begane grond
* Actieve VvE
* Servicekosten € 80,-
* Oplevering in overleg, kan snel.

Een uitgebreide brochure en informatie over de woning zijn aanwezig op onze eigen website.

*ENGLISH BELOW*

PUUR* WONEN! LOVELY BRIGHT 3-ROOM APARTMENT OF APPROX. 58 M2 WITH BALCONY IN THE HEART OF THE JORDAAN WITH NEW FOUNDATION, LOCATED ON FREEHOLD LAND!

The Bloemstraat is a quiet street in the middle of the Jordaan and is located in a side street of the Amsterdam canals. Numerous shops and restaurants are within walking distance, as well as the famous Linden and Noordermarkt. The apartment complex was completely renovated in 2006. The apartment is located on a corner which gives you extra windows and extra light.

Layout:
Through the staircase you reach the apartment on the third floor.
The hall gives access to all rooms of the apartment. From the hall you have access to spacious and very bright living room located at the front. Given the large windows (with double glazing) and the corner location, the apartment is very bright. In the current situation a second bedroom has been created in the living area, but this can easily be removed so that the living room becomes more spacious. The half open kitchen has several built-in appliances. Through the living room you reach the bedroom and bathroom located at the rear. The bedroom at the rear has a door with access to the shared balcony facing Southwest. The bathroom has a shower, bathtub, double sink and a separate room for the washer / dryer and central heating boiler. The toilet with fountain is separate. The entire apartment has a beautiful oak wooden floor. On the ground floor is also a storage room, ideal for example bicycle storage.
From the VvE there is permission and included in the split for a large private roof terrace on the roof of the house. The neighbors have already realized their own roof terrace.

Surroundings:
This charming apartment is located on the Bloemstraat, a quiet street in of the most beautiful parts of the Jordaan overlooking the Westerkerk. The Jordaan is characterized by its relaxed atmosphere, beautiful canals and involved, nice residents. Within walking distance is the famous Westerstraat located, but also the Elandsgracht with a variety of shops, the Haarlemmerdijk and not to forget the trendy Nine Streets. Beautiful quality shops, shops for daily groceries, cozy terraces and delicious restaurants so no shortage. Moreover, there is the famous Saturday market and organic market on the Noordermarkt. The house is easily accessible by public transport and within 5 minutes you can reach the A-10.

Specifics:
* Corner house so lots of light
* Renovated in 2006
* New foundation in 2006
* Shared balcony with the neighbours
* Own land
* Two bedrooms
* Second bedroom easy to remove for larger living room
* Storage room on the ground floor
* Active VvE
* Service costs € 80,-
* Delivery in consultation, can be done quickly.

An extensive brochure and information about the house are available on our own website.

Alle tekst tonen Minder tekst tonen
Plattegrond Bovenwoning Bloemstraat 125 E, Amsterdam
Plattegrond Bovenwoning Bloemstraat 125 E, Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand
Leeftijdsopbouw
Jordaan
Landelijk
100%

0 - 14 jaar

15 - 24 jaar

25 - 44 jaar

45 - 64 jaar

65+ jaar

12.585 Huishoudens
19.095 Inwoners
22% Koopwoningen
74% Huurwoningen

Buurtinformatie Jordaan

De Jordaan heeft ongeveer 12670 woningen met bijna 19.000 bewoners. Het zijn overwegend kleine etagewoningen die zijn gebouwd in de negentiende eeuw, of tijdens een van de stadsvernieuwingen in de jaren 80 van de vorige eeuw. In zo’n 70% gaat het om eenpersoonsgezinnen. Slechts 13% van de huishoudens heeft inwonende kinderen.
De meeste huishoudens vallen onder de de middeninkomens of hoge inkomensklasse. Slechts 22% van de woningen zijn koopwoningen en ongeveer 77% huurwoningen. Een op de 4 woningen is een sociale-huurwoning.

Jordaan
Jordaan
Meer info over Jordaan
Interesse in een woning vergelijkbaar met Bloemstraat 125 E, Amsterdam?
Je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen of om een bezichtiging te plannen. Zie ook onze privacyverklaring
Kies uw voorkeurstijd