Te koop: Bovenwoning Diamantstraat 17 A2, Amsterdam

Diamantstraat 17 A2, Amsterdam

Verkocht
€ 515.000

Kenmerken Bovenwoning Diamantstraat 17 A2, Amsterdam

Type woning
Appartement - Bovenwoning
Conditie
bestaande bouw
Bouwjaar
1931
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
Voorzieningen
tv kabel
Woonoppervlakte
83 m2
Inhoud
269 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
1
Ligging
Aan rustige weg
In woonwijk
Op woonlaag
2
Gebouw woonlagen
1
VVE Aanwezig
Ja
VVE Vergaderingen
Ja
Periodieke bijdrage
Ja
VVE Reservefonds
Ja
VVE Onderhoudsverwachting
Ja
VVE Opstalverzekering
Ja
Verkoopprijs
€ 515.000 kosten koper
Datum verkocht
2020-02-07
Status
Verkocht
Oplevering
in overleg
Energielabel
E
Isolatie
volledig geïsoleerd
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Garage
geen garage
Woonstijlen
Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen
Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen
Vestiging Amsterdam-Zuid
020 640 23 87
Lees meer

Bovenwoning Diamantstraat 17 A2, Amsterdam

PUUR* WONEN! FANTASTISCH EN LICHT VIER-KAMER HOEKAPPARTEMENT VAN CIRCA 83 M2 MET BALKON IN DE LEVENDIGE PIJP, GELEGEN OP EIGEN GROND

Het appartement is licht van karakter doordat het op een hoek ligt en beschikt over 3 slaapkamers! Ideaal voor woning delers, maar ook voor een gezinnetje. Vanaf het balkon kijkt u heerlijk uit op de binnentuinen en is het in de zomer heerlijk vertoeven. Een fijn appartement dat lekker licht is en waar je je meteen thuis voelt.

Indeling:
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u de tweede verdieping en de ingang van het appartement. Via de voordeur komt u binnen in een ruime en lichte woonkamer. Het appartement is gelegen op een hoek, met meerdere ramen, wat zorgt voor extra veel licht. De open keuken is voorzien van alle gemakken, zoals een 4-pits gasfornuis, ijskast, vriezer en oven. Tussen de woonkamer en keuken bevindt zich een mooi eiland. Dat zorgt niet alleen voor extra ruimte om te koken, maar het is ook een heerlijke plek om met vrienden lekker te borrelen. Via de hal bereikt u de slaapkamers, het balkon, de badkamer en de aparte wc. De slaapkamers zijn gelegen aan de straatkant. De laatste slaapkamer is zeer ruim van formaat en ook de andere twee slaapkamers zijn van goed formaat. De badkamer is gelegen in het midden van het appartement en is voorzien van een inloopdouche en een wastafel. Het balkon, tot slot, kijkt uit over de gezellige binnentuinen.

Omgeving:
De woning ligt in de hippe Diamantbuurt in de Pijp, tussen de Van Woustraat en de Amstelkade. Deze buurt staat bekend om de vele gezellige restaurants, cafés, koffietentjes en leuke boetiekjes. In de buurt bevinden zich de gezellige Albert Cuypmarkt en het Sarphatipark, en ook de Utrechtsestraat bevindt zich op enkele minuten loopafstand. NS station Amstel is gemakkelijk en snel te bereiken alsmede metro stations De Pijp en Weesperplein. En met de auto ben je snel op de Ringweg A10 en de A2.

Bijzonderheden
* Gelegen op eigen grond
* Volledig gerenoveerd
* Drie slaapkamers
* Balkon
* Licht hoekappartement
* Gezonde en actieve VvE
* Servicekosten € 133,- per maand
* Oplevering in overleg

Een uitgebreide brochure is beschikbaar op de website van de verkopend makelaar

PUUR* LIVING! FANTASTIC AND BRIGHT FOUR-ROOM CORNER APARTMENT OF APPROXIMATELY 83 M2 WITH BALCONY IN THE BUSTLING PIPE, SITUATED ON ITS OWN GROUND.

The apartment is light in character because it is on a corner and has 3 bedrooms! Ideal for homeowners, but also for a family. From the balcony you have a lovely view of the courtyard gardens. An apartment that is nice and bright and where you immediately feel at home.

Layout:
Through the common staircase you reach the second floor and the entrance of the apartment. Through the front door you enter a spacious and bright living room. The apartment is located on a corner, with several windows, which provides extra light. The open kitchen is equipped with all conveniences, such as a 4-burner stove, refrigerator, freezer and oven. Between the living room and kitchen is a beautiful island. This not only provides extra space for cooking, but it is also a lovely place to have a drink with friends. Through the hall you reach the bedrooms, the balcony, the bathroom and the separate toilet. The bedrooms are located on the street side. The last bedroom is very spacious and also the other two bedrooms are of good size. The bathroom is located in the middle of the apartment and is equipped with a walk-in shower and a sink. Finally, the balcony overlooks the cozy courtyard gardens.

Surroundings:
The house is located in the neighborhood the Pijp, between the Van Woustraat and the Amstelkade. This neighborhood is known for its many cozy restaurants, cafes, coffee shops and nice boutiques. Nearby are the cozy Albert Cuyp market and Sarphatipark, and also the Utrechtsestraat is a few minutes walk away. NS station Amstel is easy and quick to reach as well as metro stations De Pijp and Weesperplein. And by car you can quickly get to the A10 ring road and the A2.

Details
* Located on own land
* Completely renovated
* Three bedrooms
* Balcony
* Bright corner apartment
* Healthy and active association of owners
* Service costs € 133,- per month
* Delivery in consultation

A comprehensive brochure is available on the website of the selling broker

Alle tekst tonen Minder tekst tonen
Plattegrond Bovenwoning Diamantstraat 17 A2, Amsterdam
Plattegrond Bovenwoning Diamantstraat 17 A2, Amsterdam
Plattegrond Bovenwoning Diamantstraat 17 A2, Amsterdam
Video's tonen?

Video's worden ingesloten afgespeeld vanaf YouTube.com. YouTube plaatst daarmee cookies op jouw computer. Door deze video af te spelen ga je akkoord met de privacyverklaring van Google. ►    Afspelen

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand
Leeftijdsopbouw
Diamantbuurt
Landelijk
100%

0 - 14 jaar

15 - 24 jaar

25 - 44 jaar

45 - 64 jaar

65+ jaar

4.525 Huishoudens
8.035 Inwoners
9% Koopwoningen
90% Huurwoningen

Buurtinformatie Diamantbuurt

Diamantbuurt
Diamantbuurt
Meer info over Diamantbuurt
Interesse in een woning vergelijkbaar met Diamantstraat 17 A2, Amsterdam?
Je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen of om een bezichtiging te plannen. Zie ook onze privacyverklaring
Kies uw voorkeurstijd