Te koop: Bovenwoning Eerste Jan van der Heijdenstraat 96 III, Amsterdam

Eerste Jan van der Heijdenstraat 96 III, Amsterdam

Verkocht
€ 300.000

Kenmerken Bovenwoning Eerste Jan van der Heijdenstraat 96 III, Amsterdam

Type woning
Appartement - Bovenwoning
Conditie
bestaande bouw
Bouwjaar
1892
Onderhoud binnen
redelijk
Onderhoud buiten
goed
Woonoppervlakte
49 m2
Inhoud
157 m3
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
1
Ligging
Aan rustige weg
In centrum
In woonwijk
Vrij uitzicht
Tuin(en)
Geen tuin
Op woonlaag
4
Gebouw woonlagen
1
VVE Aanwezig
Ja
VVE Vergaderingen
Ja
Periodieke bijdrage
Ja
VVE Reservefonds
Ja
VVE Opstalverzekering
Ja
Verkoopprijs
€ 300.000 kosten koper
Datum verkocht
2019-09-24
Status
Verkocht
Oplevering
in overleg
Garage
geen garage
Woonstijlen
Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen
Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen
Vestiging Amsterdam - Centrum
020 811 33 30
Lees meer

Bovenwoning Eerste Jan van der Heijdenstraat 96 III, Amsterdam

PUUR* WONEN MIDDEN IN DE PIJP! 2-KAMER APPARTEMENT VAN CA. 49M2 MET BALKON OP HET ZUIDEN

De Pijp staat bekend als een van de leukste buurten van Amsterdam met haar prachtige bouw, het Sarphatipark en de bekende Albert Cuypmarkt. Dit 2-kamer appartement is gelegen in een van de mooiste straten, de Eerste Jan van der Heijdenstraat, om de hoek van de Ferdinand Bolstraat. Het appartment is voorzien van een balkon aan de achterzijde op het zuiden waar genoten kan worden van het zonnetje.

Indeling:
De gemeenschappelijke entree geeft toegang tot het appartement op de derde verdieping. De woonkamer aan de voorzijde heeft drie grote raampartijen waardoor er veel licht de woning in valt. De open keuken is centraal in de woning gelegen en voorzien van een 4-pits gascomfort, afzuigkap en vaatwasser. Door de verhoging van de keuken is er een speels effect gecreeerd in de woning. Aan de achterzijde van het appartement is de ruime slaapkamer met badkamer en-suit. De badkamer is voorzien van een douchecabine, w.c., wastafel en wasmachine. Vanuit de slaapkamer bereik je het balkon aan de achterzijde. Op de bovenste verdieping van het pand is een ruime berging van ca. 8m2.

Omgeving:
De woning is gelegen aan de prachtige Eerste Jan van der Heijdenstraat, midden in de Pijp. De Pijp is de gezelligste buurt in Amsterdam waar jong en oud hun weg in het dagelijkse leven vinden. Met een zeer gevarieerd aanbod aan leuke restaurants, hippe koffietentjes, gezellige barretjes en vele winkels. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht op de Ceintuurbaan en de Van Woustraat. Om de hoek is de bekendste markt van Nederland, de Albert Cuypmarkt, welke wordt gehouden van maandag tot en met zaterdag (behalve feestdagen) en viermaal per jaar op een zondag in de Albert Cuypstraat. Op fietsafstand is het Marie Heinekenplein, de Frans Halsstraat en het Gerard Douplein gelegen. Mede door het nabij gelegen Sarphatipark, heerst in de directe omgeving van de woning evenwel alle rust. De komst van de Noord-/Zuid lijn om de hoek van de woning maakt de ligging van de woning nog aantrekkelijker. Zeker gezien de metrohalte De Pijp om de hoek is. Tevens bevindt het openbaar vervoer zich op steenworpafstand, tram 3, 12 en 24 en bus 246. Ook bent u met vijf minuten rijden op de snelweg A1, A2 en de Ring A10.

Bijzonderheden:
* Gelegen op eigen grond
* Enkel glas
* Gashaard
* Balkon
* VvE professioneel beheerd
* Servicekosten € 113,- per maand
* Oplevering in overleg

Een uitgebreide brochure van de woning is aanwezig op de website van de verkopend makelaar

*ENGISH BELOW*

PURE* LIVING IN THE MIDDLE OF THE PIPE! 2 ROOM APARTMENT OF APPROX. 49M2 WITH BALCONY FACING SOUTH

De Pijp is known as one of the nicest neighborhoods in Amsterdam with its beautiful construction, the Sarphatipark and the famous Albert Cuypmarkt. This 2-room apartment is located in one of the nicest streets, the Eerste Jan van der Heijdenstraat, around the corner from the Ferdinand Bolstraat. The apartment has a balcony at the rear on the South where you can enjoy the sun.

Layout:
The common entrance gives access to the apartment on the third floor. The living room at the front has three large windows, allowing a lot of light into the home. The open kitchen is centrally located in the home and equipped with a 4-burner gas comfort, extractor hood and dishwasher. By raising the kitchen, a playful effect has been created in the home. At the rear of the apartment is the spacious bedroom with bathroom and suit. The bathroom has a shower, toilet, sink and washing machine. From the bedroom you reach the balcony at the rear. On the top floor of the building is a large storage room of approx. 8 m 2.

Surroundings:
The property is located on the beautiful Eerste Jan van der Heijdenstraat, in the middle of the Pijp. De Pijp is the nicest neighborhood in Amsterdam where young and old find their way in daily life. With a very varied selection of nice restaurants, hip coffee shops, cozy bars and many shops. For your daily shopping you can visit Ceintuurbaan and Van Woustraat. Around the corner is the most famous market in the Netherlands, the Albert Cuyp market, which is held from Monday to Saturday (excluding holidays) and four times a year on a Sunday in the Albert Cuypstraat.The Marie Heinekenplein, Frans Halsstraat and Gerard Douplein are within cycling distance. Partly due to the nearby Sarphatipark, there is peace in the immediate vicinity of the house. The arrival of the North / South line around the corner of the house makes the location of the house even more attractive. Especially considering the metro stop De Pijp is around the corner. Public transport is also a stone’s throw away, tram 3, 12 and 24 and bus 246. You can also reach the A1, A2 and Ring A10 motorways with a five-minute drive.

Particularities:
* Located on private land
* Only glass
* Gas ??fire
* Balcony
* VvE professionally managed
* Service costs € 113 per month
* Delivery in consultation

An extensive brochure of the property is available on the website of the selling real estate agent

Alle tekst tonen Minder tekst tonen
Plattegrond Bovenwoning Eerste Jan van der Heijdenstraat 96 III, Amsterdam
Plattegrond Bovenwoning Eerste Jan van der Heijdenstraat 96 III, Amsterdam
Plattegrond Bovenwoning Eerste Jan van der Heijdenstraat 96 III, Amsterdam
Plattegrond Bovenwoning Eerste Jan van der Heijdenstraat 96 III, Amsterdam
Plattegrond Bovenwoning Eerste Jan van der Heijdenstraat 96 III, Amsterdam
Video's tonen?

Video's worden ingesloten afgespeeld vanaf YouTube.com. YouTube plaatst daarmee cookies op jouw computer. Door deze video af te spelen ga je akkoord met de privacyverklaring van Google. ►    Afspelen

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand
Leeftijdsopbouw
Oude Pijp
Landelijk
100%

0 - 14 jaar

15 - 24 jaar

25 - 44 jaar

45 - 64 jaar

65+ jaar

9.19 Huishoudens
14.435 Inwoners
21% Koopwoningen
74% Huurwoningen

Buurtinformatie Oude Pijp

Oude Pijp
Oude Pijp
Meer info over Oude Pijp
Interesse in een woning vergelijkbaar met Eerste Jan van der Heijdenstraat 96 III, Amsterdam?
Je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen of om een bezichtiging te plannen. Zie ook onze privacyverklaring
Kies uw voorkeurstijd