Te koop: Bovenwoning Madelievenstraat 7 C, Amsterdam

Madelievenstraat 7 C, Amsterdam

Verkocht
€ 225.000

Kenmerken Bovenwoning Madelievenstraat 7 C, Amsterdam

Type woning
Appartement - Bovenwoning
Conditie
bestaande bouw
Bouwjaar
1984
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
Voorzieningen
mechanische ventilatie, natuurlijke ventilatie
Woonoppervlakte
30 m2
Inhoud
94 m3
Aantal kamers
1
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
1
Ligging
Aan rustige weg
In centrum
In woonwijk
Vrij uitzicht
Op woonlaag
3
Gebouw woonlagen
1
VVE Aanwezig
Ja
VVE Vergaderingen
Ja
Periodieke bijdrage
Ja
VVE Reservefonds
Ja
VVE Onderhoudsverwachting
Ja
VVE Opstalverzekering
Ja
Verkoopprijs
€ 225.000 kosten koper
Datum verkocht
2020-06-10
Status
Verkocht
Oplevering
in overleg
Energielabel
C
Isolatie
volledig geïsoleerd
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Garage
geen garage
Woonstijlen
Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen
Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen
Vestiging Amsterdam-Zuid
020 640 23 87
Lees meer

Bovenwoning Madelievenstraat 7 C, Amsterdam

PUUR* WONEN!
FIJNE STUDIO VAN CA. 30M2 IN DE MADELIEVENSTRAAT MIDDEN IN DE GEZELLIGE JORDAAN

Dit studioappartement is de ideale woning voor starters of als pied-a-terre. Gelegen in het gezelligste gedeelte van Amsterdam, de Jordaan! De studio is gelegen in een kleinschalige appartementencomplex, gebouwd in 1984.

Indeling:
De gemeenschappelijke entree geeft toegang tot de studio op de tweede verdieping van het kleinschalige appartementencomplex. Entree met hal met toegang tot de badkamer en studio. De nette badkamer is voorzien van een douche met thermostaatkraan, toilet en wastafelmeubel . De studio biedt genoeg ruimte voor een zithoek en een 2-persoonsbed. De ruime kasten (ter overname) zorgen voor genoeg bergruimte. De keuken is voorzien van een koelkast met vrieslade, kookplaat, afzuigkap en vaatwasser. De LED-verlichting in de keuken bedien je met een dimmer. De cv-installatie en wasmachine aansluiting bevinden zich ook in de keuken.

Omgeving:
De woning is gelegen in de gezellige Jordaan in de autoluwe Madelievenstraat. Winkels, horeca, en de gezellige Westerstraat en Elandsgracht bevinden zich op loopafstand. De Noordermarkt (ma en za) en Lindengrachtmarkt (za) zijn begrippen in de Jordaan waar je heerlijke (biologische) waren kunt kopen. Evenals de stoffenmarkt op de Westerstraat iedere maandag. Er zijn genoeg gezellige café’s en restaurants op loopafstand zoals de Blaffende Vis en Monte Pelmo. Binnen tien minuten fietsen ben je praktisch op elke plek in het centrum, Oud-West en de Pijp. Hotspots als café Waterkant, De Negen Straatjes, de Westerkerk en de Stadsschouwburg liggen op steenworp afstand. Voor de sportliefhebber is het Marnixbad om de hoek of het Westerpark op fietsafstand voor een workout in de buitenlucht. Met grote uitvalswegen en een Q-park dichtbij, en een bus- en tramhalte om de hoek, is deze woning zeer goed bereikbaar. Er is geen wachttijd voor parkeervergunningen in dit gedeelte van het centrum.

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpacht met een afgekochte canon tot 2035. Het huidige tijdvak loopt van 01-07-1983 t/m 30-06-2036. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing. De overstap naar eeuwigdurende erfpacht is in 2019 aangevraagd onder de destijds geldende gunstige voorwaarden.

Bijzonderheden:
* Afgekochte erfpacht tot 2035 (overstap eeuwigdurend aangevraagd in 2019)
* Studio
* Hartje Jordaan in rustige straat
* Zeer geschikt als pied-a-terre
* Gezonde en actieve VvE
* MJOP beschikbaar
* Servicekosten €158,77 per maand
* Oplevering in overleg

Een uitgebreide brochure is beschikbaar op de website van de verkopend makelaar.

** ENGLISH **

PUUR* LIVING!
LOVELY STUDIO OF CA. 30M2 IN THE MADELIEVENSTRAAT IN THE MIDDLE OF THE COSY JORDAAN AREA

This studio apartment is the ideal home for first time buyers or as a pied-a-terre. Located in the nicest part of Amsterdam, the Jordaan! The studio is located in a small-scale apartment complex, built in 1984.

Layout:
The communal entrance gives access to the studio on the second floor of this small-scale apartment complex. Entrance hall with access to the bathroom and studio. The neat bathroom has a shower with a thermostatic tap, toilet and washbasin. The studio offers enough space for a sitting area and a double bed. The spacious cupboards (can be taken over) provide enough storage space. The kitchen is equipped with a refrigerator with freezer, 4- burner gashob, extractor and dishwasher. The LED lighting in the kitchen is provided with a dimmer. The central heating system and washing machine connection are also located in the kitchen.

Surroundings:
The house is located in the cosy Jordaan in the car-free Madelievenstraat. Shops, restaurants, and the cosy Westerstraat and Elandsgracht are within walking distance. The Noordermarkt (Mon and Sat) and Lindengracht Market (Sat) are famous in the Jordaan where you can buy delicious (organic) wares. Just like the fabric market on the Westerstraat every Monday. There are plenty of cosy cafes and restaurants within walking distance such as the Blaffend Vis and Monte Pelmo. Within ten minutes of cycling, you are practically anywhere in the centre, Oud-West and the Pijp. Hotspots such as café Waterkant, De Negen Straatjes, the Westerkerk and the Stadsschouwburg are just a stone’s throw away. For the sports enthusiast, the Marnixbad is around the corner or the Westerpark within cycling distance for an outdoor workout. With major roads and a Q-park nearby and a bus and tram stop around the corner, this house is very easily accessible. There is no waiting time for parking permits in this part of the centre.

Ownership situation:
The house is located on municipal leasehold with a surrendered canon until 2035. The current period runs from 01-07-1983 to 30-06-2036. The General Provisions for continuous leasehold 2000 apply. The switch to perpetual leasehold was applied for in 2019 under the favourable conditions that applied at the time.

Specifics:
* Surrendered leasehold until 2035 (switch to perpetually has been applied in 2019)
* Studio appartment
* The heart of Jordaan in a quiet street
* Very suitable as a pied-a-terre
* Healthy and active VvE
* Maintancenplan available
* Service costs € 158.77 per month
* Delivery in consultation

Please download the extensive brochure on the website of the selling broker.

Alle tekst tonen Minder tekst tonen
Plattegrond Bovenwoning Madelievenstraat 7 C, Amsterdam
Plattegrond Bovenwoning Madelievenstraat 7 C, Amsterdam
Plattegrond Bovenwoning Madelievenstraat 7 C, Amsterdam
Video's tonen?

Video's worden ingesloten afgespeeld vanaf YouTube.com. YouTube plaatst daarmee cookies op jouw computer. Door deze video af te spelen ga je akkoord met de privacyverklaring van Google. ►    Afspelen

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand
Leeftijdsopbouw
Jordaan
Landelijk
100%

0 - 14 jaar

15 - 24 jaar

25 - 44 jaar

45 - 64 jaar

65+ jaar

12.585 Huishoudens
19.095 Inwoners
22% Koopwoningen
74% Huurwoningen

Buurtinformatie Jordaan

De Jordaan heeft ongeveer 12670 woningen met bijna 19.000 bewoners. Het zijn overwegend kleine etagewoningen die zijn gebouwd in de negentiende eeuw, of tijdens een van de stadsvernieuwingen in de jaren 80 van de vorige eeuw. In zo’n 70% gaat het om eenpersoonsgezinnen. Slechts 13% van de huishoudens heeft inwonende kinderen.
De meeste huishoudens vallen onder de de middeninkomens of hoge inkomensklasse. Slechts 22% van de woningen zijn koopwoningen en ongeveer 77% huurwoningen. Een op de 4 woningen is een sociale-huurwoning.

Jordaan
Jordaan
Meer info over Jordaan
Interesse in een woning vergelijkbaar met Madelievenstraat 7 C, Amsterdam?
Je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen of om een bezichtiging te plannen. Zie ook onze privacyverklaring
Kies uw voorkeurstijd