Te koop: Bovenwoning Marnixstraat 237 G, Amsterdam

Marnixstraat 237 G, Amsterdam

Verkocht
€ 245.000

Kenmerken Bovenwoning Marnixstraat 237 G, Amsterdam

Type woning
Appartement - Bovenwoning
Conditie
bestaande bouw
Bouwperiode
-1906
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
Woonoppervlakte
23 m2
Inhoud
70 m3
Aantal kamers
1
Aantal woonlagen
1
Ligging
In centrum
Op woonlaag
3
Gebouw woonlagen
1
VVE Aanwezig
Ja
VVE Vergaderingen
Ja
Periodieke bijdrage
Ja
VVE Reservefonds
Ja
VVE Onderhoudsverwachting
Ja
VVE Opstalverzekering
Ja
Verkoopprijs
€ 245.000 kosten koper
Datum verkocht
2021-05-18
Status
Verkocht
Oplevering
in overleg
Garage
geen garage
Woonstijlen
Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen
Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen
Vestiging Amsterdam-Zuid
020 640 23 87
Lees meer

Bovenwoning Marnixstraat 237 G, Amsterdam

FIRST COME, FIRST SERVED!
Wij verzoeken u om de aanvraag voor een bezichtiging te doen via Funda. Telefonische aanvragen nemen wij op dit moment niet in behandeling. Voor vragen over de woning, staan wij u uiteraard telefonisch te woord.

PUUR* WONEN!
STUDIO APPARTEMENT VAN CA. 23 M2 OP EIGEN GROND AAN DE MARNIXSTRAAT.

Op zoek naar een starters woning, een studio appartement voor een studerend kind of een pied à terre aan de grens van de Jordaan met Oud-West? Gelegen op een van de leukste plekjes van Amsterdam.

Indeling:
Via het gemeenschappelijke entree bereikt u de woning op de derde verdieping. Bij binnenkomst arriveert u direct in de woonkamer. De grote raampartijen in de woonkamer op het zuiden zorgen voor veel lichtinval waardoor de woning heerlijk licht van karakter is. Er is een inbouwkast op maat gemaakt met daarin een bed om uit te klappen. Dit zorgt ervoor dat u overdag genoeg ruimte heeft om heerlijk te kunnen wonen op deze leuke plek midden in Amsterdam. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aan de achterzijde is de badkamer gesitueerd die is voorzien van douche, toilet, wastafel en een aparte deur met daarachter aansluiting voor de wasmachine.

Omgeving:
Het appartement ligt aan de rand van de populaire Jordaan. De Jordaan is een levendige buurt die zich kenmerkt door de talloze voorzieningen, zoals de 9-straatjes, vele galerieën, koffiesalons, cafés en restaurants zoals Toscanini, Daalder en Café Thijssen. Ook zijn er bekende kroegen zoals café Nol, Brandon en de Twee Zwaantjes. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht op de Rozengracht, Westerstraat of bij het gezellige Hugo de Grootplein. Alle vertier is op loopafstand, maar u ondervindt hiervan geen overlast. Op zaterdag komen de Lindengracht en de Noordermarkt helemaal tot leven door de gezellige markt, met delicatessen, maar ook voor de dagelijkse boodschappen, lunch en ontbijt kunt u hier terecht. Op de hoek van de Noordermarkt is het beroemde café Winkel met één van de zonnigste terrassen van Amsterdam. Hier kunt u de beroemde appeltaart proeven! Op steenworp afstand de Haarlemmerstraat welke in 2011 is verkozen als de leukste winkelstraat van Nederland. Tevens is er de parkeergarage Willemspoort om de hoek gelegen. Het centraal station is nabij. Het heerlijke Westerpark waar het hele jaar door veel festiviteiten zijn, is op loopafstand.

Bijzonderheden:
* Eigen grond;
* Nieuwe fundering
* Twee grote ramen op het zuiden
* Studio van ca. 23 M2;
* Actieve VvE in professioneel beheer;
* Servicekosten € 50,- per maand;
* Gelegen randje Jordaan;
* Oplevering in overleg.

Een uitgebreide brochure kunt u downloaden op onze eigen website.

*********************************************************************************

FIRST COME, FIRST SERVED!
We kindly ask you to request a viewing via Funda. At this moment we do not take telephone requests. For questions about the property, we are of course available by phone.

PUUR* LIVING!
STUDIO APARTMENT OF APPROX. 23 M2 ON FREEHOLD LAND AT THE MARNIXSTRAAT.

Looking for a starter home, a studio or a pied à terre on the border of the Jordaan with Old West? Located at one of the nicest places in Amsterdam.

Layout:
Through the communal entrance you reach the studio on the third floor. Upon entering you arrive directly into the living room. The large windows provide plenty of light in the living room. There is a custom made built-in bed which can be folded out. This ensures that during the day you have enough space to live in this nice place. The open kitchen is equipped with various appliances. At the rear is the bathroom located which has a shower, toilet, washbasin and a separate door with plumbing for the washing machine.

Surroundings:
The apartment is situated on the edge of the popular Jordaan area. The Jordaan is a lively area characterized by the numerous amenities, such as the 9-straatjes, many galleries, coffee shops, cafes and restaurants such as Toscanini, Daalder and Café Thijssen. There are also well-known pubs such as Café Nol, Brandon and De Twee Zwaantjes. For daily shopping, you can go to the Rozengracht, Westerstraat or to the cosy Hugo de Grootplein. All entertainment is within walking distance, but you will not experience any inconvenience. On Saturdays, the Lindengracht and the Noordermarkt come alive in the cosy market, with delicacies, but also for daily shopping, lunch and breakfast you can go here. On the corner of the Noordermarkt is the famous café Winkel with one of the sunniest terraces in Amsterdam. Here you can taste the famous apple pie! At a stone’s throw away is the Haarlemmerstraat which in 2011 was chosen as the best shopping street in the Netherlands. There is also the Willemspoort parking garage around the corner. The central station is nearby. The lovely Westerpark where the whole year many festivities are, is within walking distance.

Details:
* Freehold land;
* New foundation;
* Two large windows facing south;
* Studio of approximately 23 M2;
* Active VvE in professional management;
* Service costs € 50,- per month;
* Located on the edge of the Jordaan;
* Delivery in consultation.

An extensive brochure can be downloaded from our website.

Alle tekst tonen Minder tekst tonen
Plattegrond Bovenwoning Marnixstraat 237 G, Amsterdam
Plattegrond Bovenwoning Marnixstraat 237 G, Amsterdam
Plattegrond Bovenwoning Marnixstraat 237 G, Amsterdam
Video's tonen?

Video's worden ingesloten afgespeeld vanaf YouTube.com. YouTube plaatst daarmee cookies op jouw computer. Door deze video af te spelen ga je akkoord met de privacyverklaring van Google. ►    Afspelen

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand
Leeftijdsopbouw
Jordaan
Landelijk
100%

0 - 14 jaar

15 - 24 jaar

25 - 44 jaar

45 - 64 jaar

65+ jaar

12.585 Huishoudens
19.095 Inwoners
22% Koopwoningen
74% Huurwoningen

Buurtinformatie Jordaan

De Jordaan heeft ongeveer 12670 woningen met bijna 19.000 bewoners. Het zijn overwegend kleine etagewoningen die zijn gebouwd in de negentiende eeuw, of tijdens een van de stadsvernieuwingen in de jaren 80 van de vorige eeuw. In zo’n 70% gaat het om eenpersoonsgezinnen. Slechts 13% van de huishoudens heeft inwonende kinderen.
De meeste huishoudens vallen onder de de middeninkomens of hoge inkomensklasse. Slechts 22% van de woningen zijn koopwoningen en ongeveer 77% huurwoningen. Een op de 4 woningen is een sociale-huurwoning.

Jordaan
Jordaan
Meer info over Jordaan
Interesse in een woning vergelijkbaar met Marnixstraat 237 G, Amsterdam?
Je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen of om een bezichtiging te plannen. Zie ook onze privacyverklaring
Kies uw voorkeurstijd