Te koop: Beneden + bovenwoning Tweede Leliedwarsstraat 2 H, Amsterdam

Tweede Leliedwarsstraat 2 H, Amsterdam

€ 850.000

Kenmerken Beneden + bovenwoning Tweede Leliedwarsstraat 2 H, Amsterdam

Type woning
Appartement - Beneden + bovenwoning
Conditie
bestaande bouw
Bouwjaar
1629
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
Voorzieningen
mechanische ventilatie, natuurlijke ventilatie
Woonoppervlakte
115 m2
Inhoud
403 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
3
Ligging
Aan water
Aan rustige weg
In centrum
In woonwijk
Bijzonderheden
monumentaal pand, monument
Gebouw woonlagen
3
VVE Aanwezig
Ja
Periodieke bijdrage
Ja
VVE Reservefonds
Ja
VVE Onderhoudsverwachting
Ja
VVE Opstalverzekering
Ja
Verkoopprijs
€ 850.000 kosten koper
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg
Energielabel
E
Isolatie
gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel, elektrische boiler eigendom
Garage
geen garage
Woonstijlen
Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen
Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen
Anne-Fleur Minderhoud
Vestiging Amsterdam - Centrum
020 811 33 30
Lees meer over Anne-Fleur Minderhoud
Contact of bezichtiging

Beneden + bovenwoning Tweede Leliedwarsstraat 2 H, Amsterdam

PUUR* WONEN! HEERLIJK LICHT 3-LAAGS APPARTEMENT VAN CA. 115 M2 MET PRACHTIG UITZICHT OVER DE EGELANTIERSGRACHT IN HET HARTJE VAN DE JORDAAN!

Op zoek naar een uniek plekje met een fantastisch uitzicht? Deze woning, die verdeeld is over 3 woonlagen, beschikt over 2 slaapkamers en voldoet aan alle wensen. Het benedenhuis is gesitueerd op de hoek van de Tweede Leliedwarsstraat en de Egelantiersgracht. Talloze winkels en horecagelegenheden zijn op loopafstand te vinden, evenals de bekende markten van de Lindengracht en Noordermarkt. Het is hier heerlijk wonen!

Indeling souterrain:
Uw voordeur bevindt zich op de hoek van de Tweede Leliedwarsstraat en de Egelantiersgracht. Het entree geeft toegang tot de woonkamer en de keuken in het souterrain. De ruime leefkeuken beschikt over een kookeiland met bargedeelte en diverse inbouwapparatuur zoals een 5-pits gasfornuis en een vaatwasser. Op deze verdieping bevindt zich ook een tweede slaapkamer welke beschikt over een eigen douche. De keuken is ook vanaf de Egelantiersgracht te bereiken met een eigen opgang. De originele balken in het plafond maken deze ruimte extra karakteristiek.

Indeling begane grond/bel-etage:
Via de interne trap in de keuken heeft u toegang tot de woonkamer op de begane grond. Meteen vallen de grote raampartijen en de hoge plafonds op. De grote raampartijen met zicht op de gracht halen het buiten naar binnen. De woonkamer is ruim en biedt voldoende plek voor een grote bank. Deze verdieping is tevens voorzien van een wc met een fontein.

Eerste verdieping:
Via de wenteltrap bereikt u het slaapgedeelte. De overloop is erg ruim, in de huidige situatie zijn hier een werkplek en diverse kasten gesitueerd. De slaapkamer is ruim en is voorzien van dubbel glas. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, een wastafel, een bidet en een wc.

Omgeving:
Dit charmante appartement is gelegen aan de Tweede Leliedwarsstraat en de Egelantiersgracht, gelegen in een van de mooiste delen van de Jordaan met zicht op de Westerkerk. De Jordaan kenmerkt zich door haar ontspannen sfeer, prachtige grachten en betrokken, leuke bewoners. Op loopafstand is de bekende Westerstraat gelegen, maar ook de Elandsgracht met een keur aan winkels, de Haarlemmerdijk en niet te vergeten de hippe Negen Straatjes. Vele kwaliteitszaken, winkels voor de dagelijkse boodschappen, gezellige terrassen en heerlijke restaurants zijn om de hoek!
Bovendien is er de bekende biologische zaterdagmarkt op de Noordermarkt. De woning is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en binnen 5 minuten is de A-10 te bereiken.

Bijzonderheden:
* Rijksmonument
* Eigen grond
* 3-laags benedenhuis
* Ruime woonkamer met een uniek uitzicht op de gracht
* Ruime leefkeuken
* 2 slaapkamers
* 2 badkamers
* Gedeeltelijk dubbel glas
* Recent onderhoud is uitgevoerd
* VvE bestaande uit 2 leden
* Servicekosten € 50,- per maand
* Oplevering in overleg.

Een uitgebreide brochure en informatie over de woning zijn aanwezig op onze eigen website.

*ENGLISH BELOW*

PUUR* WONEN! LOVELY BRIGHT 3-LAYER APARTMENT OF APPROX. 115 M2 WITH BEAUTIFUL VIEW OVER THE EGELANTIERSGRACHT IN THE HEART OF THE JORDAAN!

Looking for a unique place with a fantastic view? This apartment, which is divided over 3 floors, has 2 bedrooms and meets all needs. The ground floor apartment is located on the corner of the Tweede Leliedwarsstraat and the Egelantiersgracht. Numerous stores and restaurants are within walking distance, as well as the famous markets of the Lindengracht and Noordermarkt. It is great living here!

Layout basement:
Your front door is on the corner of the Tweede Leliedwarsstraat and the Egelantiersgracht. The entrance gives access to the living room and kitchen in the basement. The spacious kitchen has a cooking island with bar area and various appliances such as a 5-burner stove and a dishwasher. On this floor there is also a second bedroom which has his own shower. The kitchen is also accessible from the Egelantiersgracht with a private entrance. The original beams in the ceiling make this room extra characteristic.

Layout first floor:
Through the internal staircase in the kitchen you have access to the living room on the first floor. Immediately you will notice the large windows and high ceilings. The large windows overlooking the canal take it outside to the inside. The living room is spacious and offers enough space for a large sofa. This floor also has a toilet with a fountain.

Second floor:
Through the spiral staircase you reach the sleeping area. The landing is very spacious, in the current situation there is a workplace and several closets located here. The bedroom is spacious and has double glazing. The bathroom has a walk-in shower, a sink, a bidet and a toilet.

Surroundings:
This charming apartment is located on the Tweede Leliedwarsstraat and the Egelantiersgracht, located in one of the most beautiful parts of the Jordaan overlooking the Westerkerk. The Jordaan is characterized by its relaxed atmosphere, beautiful canals and involved, nice residents. Within walking distance is the famous Westerstraat located, but also the Elandsgracht with a variety of stores, the Haarlemmerdijk and not to forget the trendy Nine Streets. Many quality stores, stores for daily groceries, cozy terraces and delicious restaurants are just around the corner!
There is also the famous organic Saturday market on the Noordermarkt. The house is easily accessible by public transport and within 5 minutes you can reach the A-10.

Specifics:
* National Monument
* Freehold land
* 3-layer ground floor apartment
* Spacious living room with a unique view of the canal
* Spacious living kitchen
* 2 bedrooms
* 2 bathrooms
* Partial double glazing
* Recent maintenance has been carried out
* VvE consisting of 2 members
* Service costs € 50,- per month
* Delivery in consultation.

An extensive brochure and information about the house are available on our own website.

Alle tekst tonen Minder tekst tonen
Plattegrond Beneden + bovenwoning Tweede Leliedwarsstraat 2 H, Amsterdam
Plattegrond Beneden + bovenwoning Tweede Leliedwarsstraat 2 H, Amsterdam
Plattegrond Beneden + bovenwoning Tweede Leliedwarsstraat 2 H, Amsterdam
Plattegrond Beneden + bovenwoning Tweede Leliedwarsstraat 2 H, Amsterdam
Plattegrond Beneden + bovenwoning Tweede Leliedwarsstraat 2 H, Amsterdam
Plattegrond Beneden + bovenwoning Tweede Leliedwarsstraat 2 H, Amsterdam
Video's tonen?

Video's worden ingesloten afgespeeld vanaf YouTube.com. YouTube plaatst daarmee cookies op jouw computer. Door deze video af te spelen ga je akkoord met de privacyverklaring van Google. ►    Afspelen

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand
Leeftijdsopbouw
Jordaan
Landelijk
100%

0 - 14 jaar

15 - 24 jaar

25 - 44 jaar

45 - 64 jaar

65+ jaar

12.585 Huishoudens
19.095 Inwoners
22% Koopwoningen
74% Huurwoningen

Buurtinformatie Jordaan

De Jordaan heeft ongeveer 12670 woningen met bijna 19.000 bewoners. Het zijn overwegend kleine etagewoningen die zijn gebouwd in de negentiende eeuw, of tijdens een van de stadsvernieuwingen in de jaren 80 van de vorige eeuw. In zo’n 70% gaat het om eenpersoonsgezinnen. Slechts 13% van de huishoudens heeft inwonende kinderen.
De meeste huishoudens vallen onder de de middeninkomens of hoge inkomensklasse. Slechts 22% van de woningen zijn koopwoningen en ongeveer 77% huurwoningen. Een op de 4 woningen is een sociale-huurwoning.

Jordaan
Jordaan
Meer info over Jordaan
Meer informatie, of bezichtiging  Tweede Leliedwarsstraat 2 H, Amsterdam
Je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen of om een bezichtiging te plannen. Zie ook onze privacyverklaring
Kies uw voorkeurstijd