Te koop: Bovenwoning Utrechtsedwarsstraat 26 B, Amsterdam

Utrechtsedwarsstraat 26 B, Amsterdam

Verkocht
€ 500.000

Kenmerken Bovenwoning Utrechtsedwarsstraat 26 B, Amsterdam

Type woning
Appartement - Bovenwoning
Conditie
bestaande bouw
Bouwjaar
2008
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
Voorzieningen
frans balkon
Woonoppervlakte
68 m2
Inhoud
217 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Ligging
Aan rustige weg
In centrum
In woonwijk
Op woonlaag
1
Gebouw woonlagen
1
VVE Aanwezig
Ja
VVE Vergaderingen
Ja
Periodieke bijdrage
Ja
VVE Reservefonds
Ja
VVE Onderhoudsverwachting
Ja
VVE Opstalverzekering
Ja
Verkoopprijs
€ 500.000 kosten koper
Datum verkocht
2019-12-02
Status
Verkocht
Oplevering
in overleg
Energielabel
A
Isolatie
vloerisolatie, dubbel glas, HR-glas
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Garage
geen garage
Woonstijlen
Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen
Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen
Vestiging Amsterdam - Centrum
020 811 33 30
Lees meer

Bovenwoning Utrechtsedwarsstraat 26 B, Amsterdam

PUUR* WONEN! FANTASTISCH 3-KAMER APPARTEMENT VAN CA. 68 M2 MET RUIM BALKON, MIDDEN IN HET CENTRUM VAN AMSTERDAM!

Dit prachtige nieuwbouw appartement is gebouwd in 2008. De woningen zijn ontworpen door architect Rob Korver waarbij het gevelbeeld van de woningen naadloos aansluit bij de stijl van de Utrechtsedwarsstraat maar dan in een modern jasje. De keus van materialen sluit dan ook aan bij die van de naastliggende panden. Het appartement heeft aan de voorzijde drie Franse balkons en aan de achterzijde een ruim balkon op het zuiden. Het gehele appartement is voorzien van een eikenhoutenvloer en heeft een berging in de onderbouw.

Indeling:
De gezamenlijke entree geeft toegang tot het appartement op de eerste verdieping. De entree geeft toegang tot alle vertrekken. De living, met ruimte voor een grote eettafel, is gelegen aan de achterzijde van het appartement en heeft openslaande deuren naar het ruime balkon op het zuiden. Door de grote raampartijen heeft de woonkamer veel lichtinval. De open keukent is voorzien van inbouwapparatuur zoals een 4-pits gasfornuis met afzuigkap en een vaatwasser. In de keuken vindt u nog een ruime bergkast waar de cv ketel is gesitueerd en waar tevens een aansluiting voor de wasmachine zit. In de centrale hal bevinden zich de wc met fontein en de badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een wastafelmeubel met een wastafel. De slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van het appartement en hebben beide openslaande deuren met een Frans balkon. Omdat de Utrechtsedwarsstraat een straat is met eenrichtingsverkeer, is de straat erg rustig. Beide slaapkamers bieden genoeg ruimte voor een grote kast. In de onderbouw van het appartement vindt u nog een ruime berging.

Erfpacht:
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpacht grond met een afgekochte canon tot 2058. Het huidig tijdvak loopt van 01-11-2006 tot en met 31-10-2058. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing.

Omgeving:
Het appartement is gelegen in één van de meest gewilde buurten van Amsterdam, tussen de Reguliersgracht en de Utrechtsestraat in. De zeer populaire Utrechtsestraat staat bekend om zijn mooie boetiekjes en delicatessezaken maar ook de gezellige restaurantjes zoals Pata Negra en de cafés zoals café van Leeuwen en café Bouwman. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht op de Utrechtsestraat, het Frederiksplein of de Stadhouderskade. Cultureel zit u ook op een toplocatie met het Koninklijk Theater Carré, het Rijksmuseum, het internationaal befaamde Muziektheater en het museum Hermitage aan de Amstel op loopafstand. Voor kinderen zijn er meerdere speeltuinen, gerenommeerde lagere scholen en het Amstelveld op loopafstand. Het is mogelijk om een bootje aan te leggen in de Reguliersgracht op enkele meters van het appartement.
De woning is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer (trams en bussen) en met de auto bent u via diverse uitvalswegen zo op de ringweg A-10, de A2 en de A1. Er is altijd parkeerplek in de straat of de buurt en de wachttijd voor een vergunning is momenteel 3 maanden.

Bijzonderheden:
* Toplocatie midden in het centrum
* 2 slaapkamers
* Franse balkons aan voorzijde
* Ruim balkon aan achterzijde
* In 2008 gebouwd
* Houten vloer door de gehele woning
* Berging in de onderbouw
* VvE in eigen beheer met leden
* Servicekosten ca. € 156,99 per maand
* Oplevering in overleg

Een uitgebreide brochure en documentatie over de VvE zijn aanwezig op onze eigen website.

**English**

PUUR* WONEN! FANTASTIC 3-ROOM APARTMENT OF APPROX. 68 M2 WITH SPACIOUS BALCONY, IN THE MIDDLE OF THE CENTER OF AMSTERDAM!

This beautiful new-build apartment was built in 2008. The houses were designed by architect Rob Korver in which the façade image of the houses fits seamlessly with the style of the Utrechtsedwarsstraat, but with a modern twist.The choice of materials therefore fits in with those of the adjacent buildings. The apartment has three French balconies at the front and a spacious South-facing balcony at the rear. The entire apartment has an oak wooden floor and has a storage room in the basement.

Layout:
The joint entrance gives access to the apartment on the first floor. The entrance gives access to all rooms. The living room, with space for a large dining table, is located at the rear of the apartment and has doors to the spacious South-facing balcony. The living room has a lot of light through the large windows. The open kitchen is equipped with built-in appliances such as a 4-burner gas cooker with extractor hood and a dishwasher. In the kitchen you will find a large storage cupboard where the boiler is located and also a connection for the washing machine. In the central hall are the toilet with fountain and the bathroom. The bathroom has a walk-in shower and a single sink. The bedrooms are located at the front of the apartment and both have patio doors with a French balcony. Because the Utrechtsedwarsstraat is a one-way street, the street is very quiet. Both bedrooms offer enough space for a large closet. In the basement of the apartment you will find a large storage room.

Ground lease:
The property is located on municipal leasehold land with a surrendered canon until 2058. The current period runs from 01-11-2006 to 31-10-2058. The General Provisions for continuous ground lease 2000 apply.

Surroundings:
The apartment is located in one of the most sought after neighborhoods of Amsterdam, between Reguliersgracht and Utrechtsestraat. The very popular Utrechtsestraat is known for its beautiful boutiques and delicacy stores, but also the cozy restaurants like Pata Negra and cafés like Cafe van Leeuwen and cafe Bouwman. For daily shopping you can go to the Utrechtsestraat, the Frederiksplein or the Stadhouderskade. Culturally you are also in a top location with the Royal Theater Carré, the Rijksmuseum, the internationally renowned Muziektheater and the Hermitage aan de Amstel museum within walking distance. For children there are several playgrounds, renowned primary schools and the Amstelveld within walking distance. It is possible to moor a boat in the Reguliersgracht a few meters from the apartment.
The property is easily accessible by public transport (trams and buses) and by car you can reach the A-10, A2 and A1 ring roads via various exit roads. There is always parking space in the street or neighborhood and the waiting time for a permit is currently 3 months.

Particularities:
* Top location in the middle in the center
* 2 bedrooms
* French balconies on the front
* Spacious balcony at the rear
* Built in 2008
* Wooden floor throughout the entire apartment
* Storage in the basement
* Owners’ Association VvE with members
* Service costs approx. € 156,99 per month
* Delivery in consultation

A detailed brochure and information about the VvE can be found on our own website.

Alle tekst tonen Minder tekst tonen
Plattegrond Bovenwoning Utrechtsedwarsstraat 26 B, Amsterdam
Plattegrond Bovenwoning Utrechtsedwarsstraat 26 B, Amsterdam
Plattegrond Bovenwoning Utrechtsedwarsstraat 26 B, Amsterdam
Plattegrond Bovenwoning Utrechtsedwarsstraat 26 B, Amsterdam
Plattegrond Bovenwoning Utrechtsedwarsstraat 26 B, Amsterdam
Video's tonen?

Video's worden ingesloten afgespeeld vanaf YouTube.com. YouTube plaatst daarmee cookies op jouw computer. Door deze video af te spelen ga je akkoord met de privacyverklaring van Google. ►    Afspelen

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand
Interesse in een woning vergelijkbaar met Utrechtsedwarsstraat 26 B, Amsterdam?
Je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen of om een bezichtiging te plannen. Zie ook onze privacyverklaring
Kies uw voorkeurstijd