Te koop: Geschakelde woning Griftenstein 46, Breukelen

Griftenstein 46, Breukelen

7 dagen geleden
€ 629.000

Kenmerken Geschakelde woning Griftenstein 46, Breukelen

Type woning
Woonhuis - Eengezinswoning geschakelde woning
Conditie
bestaande bouw
Bouwjaar
1984
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
Voorzieningen
rolluiken, tv kabel, buitenzonwering, rookkanaal, schuifpui, glasvezel kabel, zonnepanelen, natuurlijke ventilatie
Woonoppervlakte
127 m2
Inhoud
559 m3
Perceeloppervlakte
360 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Ligging
Aan water
Aan rustige weg
In woonwijk
Beschutte ligging
Bijzonderheden
gedeeltelijk gestoffeerd
Hoofdtuin
achtertuin
zuid
Tuin(en)
achtertuin, voortuin
Oppervlakte hoofdtuin
220 m2
Diepte hoofdtuin
22 meter
Breedte hoofdtuin
10meter
Verkoopprijs
€ 629.000 kosten koper
Aangeboden sinds
7 dagen
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg
Energielabel
C
Isolatie
dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Verwarming
c.v.-ketel, vloerverwarming gedeeltelijk, gashaard
Warm water
c.v.-ketel
Garage
aangebouwd steen
1 auto('s)
Woonstijlen
Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen
Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen

Geschakelde woning Griftenstein 46, Breukelen

** for English text see below**

PUUR* Wonen en genieten in Breukelen!

Wat een fijn, goed onderhoudenfamiliehuis in het bekende en goed bereikbare Vechtdorp Breukelen!
Griftenstein 46 heeft een ruime lichte woonkamer met gashaard, 3 slaapkamers (eenvoudig terug te brengen naar 4), bovendien een separate studeer-werkkamer (!) op de begane grond, een geschakelde garage, ruime oprit (met oplaadmogelijkheid voor een elektrische auto) én gesitueerd op een royaal perceel. Met een prachtige, onder architectuur aangelegde tuin gelegen aan sierwater, is dit een heerlijke plek om te wonen!
Griftenstein 46 ligt aan een autoluwe straat waar alleen bestemmingsverkeer rijdt; een voetpad-doorgang is de verbinding tussen de Griftenstein en de Gijsbrecht van Nijenrodestraat.

En…. dat alles op 2 minuten loopafstand van winkelvoorzieningen (Winkelcentrum Breukelen-Noord), de prachtige Vecht met volop recreatiemogelijkheden, op 4 minuten lopen van basis- en middelbare (ook tweetalige!) scholen, 10 fietsminuten van de Nyenrode Business Universiteit, 10 fietsminuten van het Breukelen NS station vanwaar directe treinverbindingen naar Amsterdam, Utrecht en Rotterdam én op 8 autominuten van de A2, waardoor ook Schiphol binnen 30 autominuten bereikbaar is.
Kortom… een goed bereikbaar, fijn gezinshuis in een prachtige omgeving!

Indeling Griftenstein 46 op de begane grond:
Overdekte entree, hal met meterkast. De garderobe bevindt zich in een ruime berging/wasruimte waarin zich de opstelling van de CV installatie en tevens de wasmachine- en drogeropstelling bevinden.
Moderne toiletruimte met hangend closet en fonteintje.
Aan de linkerzijde vindt u een ruime lichte werk-/slaapkamer met grote raampartij en uitzicht over het groene plein dat voor de deur gelegen is.
Vanuit de hal toegang krijgt u toegang tot de ruime L-vormige woonkamer,.
De open compacte maar zeer complete keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een stoom-oven, combi oven/magnetron, vaatwasser, close-in boiler.
De aangrenzende eetkamer, aan de voorzijde van de woning gesitueerd, is ruim te noemen en een heerlijke plek voor uitgebreide diners.
De woonkamer kenmerkt zich door een grote glazen pui met daarboven een lichtstraat, die zeer goede en fijne lichtinval garandeert.
De aanwezigheid van een vide alsmede een in hoogte oplopend plafond (de woning heeft een lessenaarsdak) geeft de woonkamer een zeer ruimelijk gevoel.
Het plaatsen van een zeer hoge kastenwand is hier dan ook heel goed mogelijk.
De zithoek is gesitueerd rondom een fijne gasgestookte open haard.
Twee brede glazen schuifdeuren geven toegang tot de op het zuiden gesitueerde royale, zeer fraai aangelegde achtertuin, met diverse terrassen, gesitueerd aan sierwater.
De geïsoleerde vloer op de begane grond is geheel voorzien van onderhoudsvrij antracietgrijs woongrind in de woonkamer en hal, terwijl in de werk-slaapkamer en eetkamer mooie kwaliteit laminaat is aangebracht.

Indeling eerste verdieping:
De moderne hardhouten trap in de woonkamer geeft toegang tot de vide op de eerste verdieping.
Via een afgesloten overloop bereikt u de vertrekken op de eerste etage.
De master-bedroom is gesitueerd aan de voorzijde van de woning, met aangrenzend een zeer royale walk-in closet (eventueel is deze ruimte zeer eenvoudig terug te brengen tot derde slaapkamer op deze verdieping).
De tweede slaapkamer is gesitueerd aan de westzijde van de woning. De grote raampartij is hier voorzien van een elektrisch rolluik.
In beide slaapkamers is de nok van de woning in het zicht gehouden, hetgeen een zeer ruimtelijke beleving geeft.
De moderne, geheel betegelde badkamer heeft een whirlpool-ligbad, een separate douche, een hangend toilet en een fraai modern wastafelmeubel. VAnzelfsprekend is de vloer voorzien van comfortabele vloerverwarming.

Zolderberging:
De zolderberging boven de badkamer en overloop is toegankelijk vanuit de walk-in closet.

Tuin:
De wonig heeft een fraai aangelegde en goed onderhouden voor-, en achtertuin en bovendien een oprit voor de garage, met parkeergelegenheid voor 2 auto’s.
De zeer royale achtertuin is gesitueerd op het zuiden, fraai onder architectuur aangelegd en voorzien van zowel groenblijvende heesters als seizoensbeplanting.
Door de plaatsing van de beplanting, is privacy op alle terrassen gegarandeerd.
De prachtige walnotenboom garandeert bij hoge temperaturen een heerlijke schaduwrijke plek.
Langs het sierwater is een fijn houten vlonderterras gemaakt, waar het heerlijk toeven is met zicht op de broedende watervogels in het voorjaar en (indien het weer zover is…) schaatsende kinderen.
Vanzelfsprekend ontbreken her en der elektra-aanslutiingen in de tuin niet, tevens is er diverse buitenverlichting aanwezig.

Garage:
De ruime garage (ca 20m2) is voorzien van een kiep/kanteldeur met loopdeur. Het dak van de garage is in 2016 voorzien van nieuwe dakbedekking.
In de garage bevinden zich een wateraansluiting en vanzelfsprekend is er elektra aanwezig.
Via een deur in de achtergevel van de garage, is toetreding van de achtertuin via de garage mogelijk.

Omgeving:
Breukelen maakt deel uit van de gemeente Stichtse Vecht. Het is één van de bekende dorpen waar de Vecht doorheen stroomt. Aan de andere zijde van het dorp ligt het bekende Amsterdam-Rijnkanaal.
Het dorp ligt halverwege Amsterdam en Utrecht. Deze grote steden zijn via het station van Breukelen in 20 treinminuten bereikbaar. Ook Rotterdam is per trein vanaf Breukelen prima te bereiken.
Diverse buslijnen zorgen ervoor dat de omliggende plaatsen goed bereikbaar zijn. De prima openbaar vervoer infrastructuur zorgt er mede voor dat Breukelen een zeer gewilde woonplek is.
Breukelen is gelegen in een groene en waterrijke woonomgeving met vele recreatie- en sportmogelijkheden. Er zijn volop winkels, een wekelijkse markt, een zwembad en een theater, diverse basis- en middelbare scholen (ook tweetalig onderwijs en een privéschool), de Nyenrode Business Universiteit, goed openbaar vervoer en een gemoedelijke sfeer.
Het is hier heel fijn wonen!

Bijzonderheden:
* Woonoppervlakte van de woning ca. 127 m2
* Garage heeft een oppervlakte van ca 20m2, eigen oprit voor 2 auto’s
* Gelegen op een ruim perceel van ca 360m2 grond, gesitueerd aan een sierwater.
* Geheel voorzien van isolerende beglazing
* Vloerisolatie op de begane grond
* Spouwisolatie tussen de muren.
* 12 zonnepanelen aangebracht op het lessenaars dak, die jaarlijks gezamenlijk ca 2000 Kwatt elektra opleveren, zodat de huidige bewoners thans een stroomrekening hebben van ca 200/jaar.
* Intergas HR CV installatie (2018)
* Laadpaal voor elektrisch voertuig aanwezig op de oprit
* Buitengevel is grotendeels onlangs met stoom onder lage druk gereinigd

** ENGLISH TEXT**

PURE * Living in Breukelen!

What a nice, well-maintained family home in the well-known and easily accessible Vechtdorp Breukelen!
Griftstein 46 has a spacious bright living room with gas fireplace, 3 bedrooms (easy to bring back to 4), also a separate study-office (!) On the ground floor, a linked garage, spacious driveway (with charging option for an electric car) and situated on a spacious plot. With a beautiful, architect-designed garden located on ornamental water, this is a wonderful place to live!
Griftstein 46 is located on a car-free street with only local traffic; a pedestrian passage is the connection between the Griftstein and the Gijsbrecht van Nijenrodestraat.

And …. all this within a 2-minute walk of shopping facilities (Breukelen-Noord Shopping Center), the beautiful Vecht with plenty of recreational opportunities, a 4-minute walk from primary and secondary (also bilingual!) Schools, 10 minutes by bike from the Nyenrode Business University, 10 minutes by bike from the Breukelen NS station from where direct train connections to Amsterdam, Utrecht and Rotterdam and 8 minutes by car from the A2, so that Schiphol is also accessible within 30 minutes.
In short… an easily accessible, nice family home in a beautiful setting

Layout of Griftstein 46 on the ground floor:
Covered entrance, hall with meter cupboard. The cloakroom is located in a spacious storage/laundry room in which the central heating installation and the washing machine and dryer are located.
Modern toilet room with hanging closet and sink.
On the left, you’ll find a spacious bright office-room (or bedroom) with large windows and a view over the green square that is located in front of the door.
From the hall, you have access to the spacious L-shaped living room.
The open, compact but very complete kitchen is equipped with various built-in appliances, such as a steam oven, combi oven/microwave, dishwasher, close-in boiler.
The adjoining dining room, located at the front of the house, is spacious and a wonderful place for extensive dinners.
The living room is characterized by a large glass facade with a skylight above it, which guarantees very good and fine light.
The presence of a loft and a ceiling rising in height (the house has a pent roof) gives the living room a very spacious feeling.
Placing a very high cupboard wall is therefore very possible here.
The sitting area is situated around a nice gas-fired fireplace.
Two wide glass sliding doors give access to the spacious, beautifully landscaped backyard, situated on the south, with various terraces, situated on ornamental water.
The insulated floor on the ground floor is fully equipped with maintenance-free anthracite gray residential gravel in the living room and hall, while beautiful quality laminate has been applied in the work bedroom and dining room.

Layout first floor:
The modern hardwood staircase in the living room gives access to the loft on the first floor.
You reach the rooms on the first floor via a closed landing.
The master bedroom is located at the front of the house, with an adjoining very spacious walk-in closet (this space can easily be reduced to a third bedroom on this floor).
The second bedroom is located on the west side of the house. The large windows here are equipped with an electric shutter.
In both bedrooms, the ridge of the house is kept insight, which gives a very spacious experience.
The modern, fully tiled bathroom has a whirlpool bath, a separate shower, a hanging toilet, and a beautiful modern washbasin. Naturally, the floor has comfortable underfloor heating.

Attic storage:
The attic storage room above the bathroom and landing is accessible from the walk-in closet.

Garden:
The house has a beautifully landscaped and well-maintained front and back garden and also a driveway for the garage, with parking for 2 cars.
The very spacious backyard is situated on the south, beautifully landscaped, and equipped with both evergreen shrubs and seasonal planting.
Due to the placement of the plants, privacy is guaranteed on all terraces.
The beautiful walnut tree guarantees a lovely shady spot at high temperatures.
A fine wooden deck terrace has been created along the ornamental water, where you can relax with a view of the nesting waterbirds in the spring and (when the weather is that time …) skating children.
It goes without saying that there is no lack of electricity connections in the garden, and there is also various outdoor lighting.

Garage:
The spacious garage (approx. 20m2) has a turn/tilt door with a wicket door. The roof of the garage was provided with a new roof covering in 2016.
There is a water connection in the garage and electricity is of course available.
Through a door in the rear of the garage, access from the backyard through the garage is possible.

Surroundings:
Breukelen is part of the municipality of Stichtse Vecht. It is one of the famous villages through which the Vecht flows. On the other side of the village is the famous Amsterdam-Rhine Canal.
The village is located halfway between Amsterdam and Utrecht. These large cities can be reached in 20 minutes by train via Breukelen station. Rotterdam is also easily accessible by train from Breukelen.
Various bus lines ensure that the surrounding places are easily accessible. The excellent public transport infrastructure also makes Breukelen a very popular place to live.
Breukelen is located in a green and water-rich residential environment with many recreational and sports opportunities. There are plenty of shops, a weekly market, a swimming pool and a theater, various primary and secondary schools (including bilingual education and a private school), the Nyenrode Business University, good public transport, and a friendly atmosphere.
It is very nice to live here!

Particularities:
* Living area of ??the house approx. 127 m2
* Garage has an area of ??approximately 20m2, private driveway for 2 cars
* Located on a spacious plot of approximately 360m2 of land, situated on ornamental water.
* Fully equipped with insulating glazing
* Floor insulation on the ground floor
* Cavity insulation between the walls.
* 12 solar panels installed on the pent roof, which jointly generates approximately 2000 Kwatt of electricity annually, so that the current residents now have an electricity bill of approximately 200 / year.
* Intergas HR CV installation (2018)
* Charging point for electric vehicle available on the driveway
* Exterior facade has been largely cleaned recently with low-pressure steam

Alle tekst tonen Minder tekst tonen
Plattegrond Geschakelde woning Griftenstein 46, Breukelen
Plattegrond Geschakelde woning Griftenstein 46, Breukelen
Plattegrond Geschakelde woning Griftenstein 46, Breukelen
Plattegrond Geschakelde woning Griftenstein 46, Breukelen
Plattegrond Geschakelde woning Griftenstein 46, Breukelen
Plattegrond Geschakelde woning Griftenstein 46, Breukelen
Video's tonen?

Video's worden ingesloten afgespeeld vanaf YouTube.com. YouTube plaatst daarmee cookies op jouw computer. Door deze video af te spelen ga je akkoord met de privacyverklaring van Google. ►    Afspelen

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand
Meer informatie, of bezichtiging  Griftenstein 46, Breukelen
Je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen of om een bezichtiging te plannen. Zie ook onze privacyverklaring
Kies uw voorkeurstijd