Te koop: Galerijflat Blekersveld 2, Santpoort-zuid

Blekersveld 2, Santpoort-zuid

€ 1.350 per maand

Kenmerken Galerijflat Blekersveld 2, Santpoort-zuid

Type woning
Appartement - Galerijflat
Conditie
nieuwbouw
Bouwjaar
2020
Onderhoud binnen
goed tot uitstekend
Onderhoud buiten
goed tot uitstekend
Woonoppervlakte
89 m2
Inhoud
282 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Hoofdtuin
geen tuin
Tuin(en)
zonneterras
Gebouw woonlagen
1
Verhuurprijs
€ 1.350 per maand
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg
Garage
geen garage
Woonstijlen
Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen
Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen

Galerijflat Blekersveld 2, Santpoort-zuid

*** Kijk voor alle informatie en inschrijfformulier op hurenopblekersduin.nl ***

Uniek nieuwbouwproject tegen de grens van Bloemendaal, tussen Santpoort-Zuid en de historische duinenrij van Blekersduin. Deze plek werd al vroeg in de Gouden Eeuw geschilderd, maar verdient ook nu uw volle aandacht.

De verhuur van de 22 appartementen is van start gegaan!

De appartementen hebben zichtbare klasse die past in deze omgeving, maar die dankzij het hoge afwerkniveau tevens thuishoort in deze moderne tijd.

Blekersduin is een bijzondere locatie, direct aan de rand van Bloemendaal. In 1570 stonden hier veel blekerijen waarmee Santpoort-Zuid uitgroeide tot een fameuze blekersgemeenschap.

Uitgestrekte grasvelden lagen vol linnen lakens, kleding, garen en wol. Dankzij de felle zon, zuurstofrijke lucht en het heldere duinwater werd alles extra schoon en helder. Een prachtig beeld, dat zelfs vereeuwigd werd door Jacob van Ruisdael, een van de belangrijkste schilders uit de Gouden Eeuw.

Tegenwoordig ligt dit heerlijke bos- en duingebied aan uw voeten. Met alle nodige voorzieningen op steenworpafstand. Om de hoek uw supermarkt, op 5 minuten loopafstand een NS-treinstation en in uw directe omgeving diverse sportfaciliteiten, zoals een hockeyclub, golfbaan, cricketveld en tenniscomplex.

Dankzij de nabij gelegen uitvalswegen bent u ook met de auto snel onderweg. Even naar de stad? Amsterdam bereikt u in een half uur. De binnenstad van Haarlem bereikt u al binnen 15 minuten. En in diezelfde tijd bereikt u ook het Bloemendaalse strand voor een heerlijke strandwandeling.

Foto’s en plattegronden zijn ter indicatie, hier kunnen geen rechten aan verleend worden.

Alle tekst tonen Minder tekst tonen
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand
Je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen of om een bezichtiging te plannen. Zie ook onze privacyverklaring