Stille Verkoop Puurmakelaars

Waarom stille verkoop?

Soms is het wenselijk om de verkoop van een woning “stil” te houden. Een eigenaar wil zijn huis in dat geval wel verkopen, maar wil niet dat iedereen dit kan zien. In zo’n geval kan de woning verkocht worden via een stille verkoop.

Hoe werkt stille verkoop?

Bij de stille verkoop van een huis komt de woning wel op de markt, maar is deze slechts zichtbaar voor een kleine groep geïnteresseerden. Ook PUUR* Makelaars biedt stille verkoop aan. Je woning verschijnt in dat geval niet op het publiekelijk deel van funda.nl, maar alleen op een besloten deel van onze website voor een kleine groep mensen die onze makelaars vooraf selecteren.

Heb je interesse om je huis via stille verkoop te verkopen? Neem dan contact op met een van onze vestigingen om jouw mogelijkheden te bespreken.

Zoeken in stille verkoop

Heb je interesse in ons aanbod van huizen die in stille verkoop zijn? Geef dan hieronder jouw wensen op. Als er woningen in de stille verkoop zijn die voldoen aan jouw wensen, dan kan je een verzoek doen voor meer informatie. Onze makelaars zullen je verzoek beoordelen. Is er een match, dan krijg je toegang tot de details van de betreffende woning(en).