taxatieEen taxatie is een objectieve waardebepaling van onroerend goed. Meestal is een taxatie nodig voor de aanvraag van een hypotheek.

De geldverstrekker kan aan de hand van het taxatierapport beoordelen of een hypothecaire lening al dan niet verantwoord verstrekt kan worden op basis van het aangekochte object. Ook wordt het taxatierapport vaak gebruikt voor aankoop- of verkoopbeslissingen.

Standaardisatie bij metingen en taxatie conform NWWI

Bij onze taxaties hanteren wij voor metingen van het woningoppervlak, de NEN 2580. Hierdoor zijn deze metingen volledig transparant. Daarnaast worden de taxaties van Puur Makelaars altijd uitgevoerd conform de strenge validatie eisen van de TAXATEURS UNIE en de NWWI. Hierdoor weet je zeker dat jouw taxatie aan alle eisen en wettelijke regels voldoet!

Wij zijn actief in de regio Kennemerland, Groot Amsterdam en ’t Gooi. Hieronder vallen onder andere de plaatsen Haarlem, Amsterdam, Bloemendaal, Heemstede, Aerdenhout en Bussum.

Een taxatie aanvragen

Wil je direct een taxatie aanvragen, of eerst meer informatie ontvangen? Vul dan hieronder je gegevens in, of bel tijdens kantooruren met een van onze vestigingen. Als je onderstaande optie gebruikt, dan worden jouw gegevens uiteraard alleen gebruikt om je vraag te beantwoorden. Lees ook onze privacyverklaring.

  • Vul hier s.v.p. ook je postcode en huisnummer in, zodat ons dichtstbijzijnde kantoor contact met je op kan nemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel via