Door de veranderende woningmarkt is de vraag naar de huur en verhuur van woningen sterk toegenomen. Onze speciale verhuurtak PUUR Verhuur & beheer ondersteunt deze groep mensen bij de verhuur van hun woning en bij de zoektocht naar de ideale huurwoning. PUUR Verhuur & Beheer biedt de service en professionaliteit die je van ons gewend bent, maar dan voor de verhuur en huur van je woning.

Verhuren van een woning via PUUR Verhuur en Beheer

woning verhuren
Soms duurt het langer voordat een woning is verkocht. In dat geval kan het interessant zijn om de woning (tijdelijk) te verhuren. Hiermee voorkomt de eigenaar hoge kosten. Dat klinkt ideaal, maar bij de verhuur van een woning komt veel kijken. Enerzijds regels van de huidige hypotheekverstrekker, anderzijds bescherming van mogelijke huurders, maar ook wettelijke verplichting die elke verhuurder heeft. Daarnaast is het onderhoud en beheer van de woning ook een aandachtspunt.

Om verhuurders te ontzorgen heeft PUUR* Makelaars een dochteronderneming opgezet die verhuurders adviseert en begeleidt bij de verhuur van een woning. Onze verhuurspecialisten kennen de regels, de mogelijkheden en de buurt. Hierdoor is een woning snel verhuurd en hoeft de eigenaar zich nergens zorgen om te maken.

Meer informatie over het verhuren van een woning vind je op onze speciale verhuursite.

Naar de website

Huren van een woning via PUUR Verhuur en Beheer

Woning huren
Veel mensen die hun woning in de verkoop zetten, gaan voor zekerheid en wachten met de aankoop van een nieuwe woning tot hun huidige woning is verkocht. Als de woning is verkocht, begint de zoektocht naar een nieuwe woning pas echt. Dit kan snel gaan, maar kan ook een langere tijd in beslag nemen. De droomwoning moet immers wel beschikbaar komen. Om die tijd te overbruggen, besluiten veel mensen om (tijdelijk) een woning te huren in de vrije sector.

Mede om deze mensen te ondersteunen, heeft PUUR* Makelaars een dochteronderneming opgezet die huurders helpt bij het vinden van een geschikte huurwoning. Zowel voor tijdelijke, maar ook voor permanente huur. Onze huurspecialisten kennen de regels, kennen de omgeving en hebben een mooi aanbod van huurwoningen in hun portefeuille. Hierdoor kunnen zij je adequaat begeleiden naar jouw ideale huurwoning.

Meer informatie over het huren van een woning vind je op onze speciale verhuursite.

Aanbod bekijken
Deel via