Verkoopmakelaar met een effectieve verkoopstrategie

Een goede verkoopstrategie zorgt ervoor dat jouw woning zo snel mogelijk wordt verkocht tegen de beste voorwaarden. PUUR* Makelaars heeft een jarenlange ervaring opgebouwd met het verkopen van woningen voor zowel particulieren als bedrijven. Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Daarom kunnen wij jou als geen ander adviseren over de beste verkoopstrategie en een reële verkoopprijs. Als we dit samen hebben bepaald, gaan wij aan de slag en zorgen voor het complete verkoopproces.

Je eigen verkoopteam
Om een optimale verkoop te garanderen werkt PUUR* Makelaars met makelaarsteams. Dit houdt in dat er altijd twee makelaar-taxateurs betrokken zijn bij de verkoop van je woning. Op deze manier is een zorgvuldige continuïteit van het verkoopproces gegarandeerd. Daarnaast is er altijd één commerciële binnendienstmedewerkster betrokken die een punctuele administratieve afhandeling waarborgt en fungeert als vast contactpersoon op kantoor. Hierdoor beschik je over je eigen verkoopteam.

Full-service verkoopmakelaar

Het team van PUUR* Makelaars ondersteunt je van A tot Z bij de verkoop van je woning. Dankzij de kracht van ons grote netwerk en de inzet van slimme technologie zoals Big Data, kunnen we heel snel jouw woning matchen met mogelijke kopers. Soms zelfs nog voordat een woning officieel op de markt komt! Onze dienstverlening omvat o.a.:

  • Samen met jou de ideale verkoopstrategie bepalen;
  • Promoten van jouw woning via alle mogelijke offline- en online kanalen;
  • Verzorgen van bezichtigingen;
  • Onderhandelen met mogelijke kopers;
  • Opstellen en tekenen van de koopakte;
  • Overdracht bij de notaris;

Tijdens het verkooptraject houden we je constant op de hoogte, zodat je op elk moment weet wat er speelt!

Uiteraard adviseren wij je bij elke beslissing, zodat je de juiste keuzes maakt.

Bekijk rechts onze animatie met uitleg over het verkoopproces.


Werkgebied PUUR* Makelaars

Wij beschikken over de kracht van 8 vestigingen en zijn actief in de regio Kennemerland, Groot Amsterdam en ‘t-Gooi. Hieronder vallen onder andere de plaatsen: Amsterdam, Amstelveen, Aerdenhout, Bennebroek, Bentveld, Blaricum, Bussum, Driehuis nh, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hilversum, Huizen, Laren, Muiden, Muiderberg, Naarden, Overveen, Santpoort-zuid, Santpoort-noord, Weesp, Zandvoort,

De goede wisselwerking tussen onze vestigingen zorgt voor een direct voordeel van een breed netwerk aan contacten.


Logo funda.nl
“Zeer prettige en vlotte samenwerking, zowel van de makelaar als het ondersteunende team! Ik zou de volgende keer weer voor Puur kiezen!”
Beoordeling verkoop via Funda.nl
Logo funda.nl
“PUUR* Makelaars is in alle opzichten een professioneel, deskundig en betrokken bedrijf. Fijne ervaring”
Beoordeling verkoop via Funda.nl

Enkele reacties van klanten

Ruime bezichtigingsmogelijkheden

PUUR* Makelaars biedt ruime mogelijkheden aan met betrekking tot het bezichtigen van je woning, of voor het voeren van een verkoopgesprek. Dit kan van 09:00 tot 21:00 uur. In het belang van een voorspoedige verkoop van een woning kunnen wij desgewenst afspraken maken in de avonduren, of op zaterdag. Wij nemen hiervoor de tijd!

Effectieve promotie van je woning

Bij de verkoop van woningen draait het óók om de presentatie. Wij besteden hier veel aandacht aan. Onder andere in de vorm van een uitgebreide verkoopbrochure voorzien van foto’s gemaakt door een professionele fotograaf, de vermelding op www.funda.nl en op onze eigen populaire website www.puurmakelaars.nl, de vervaardiging van plattegronden van de woning, een etalagepresentatie, flyers, te koop borden en een mediapakket. Onze ervaring is dat onze opvallende en herkenbare Puur huisstijl een positieve bijdrage levert aan de verkoop van een woning. Daarnaast maken wij waar mogelijk gebruik van e-mailmarketing en sociale media om jouw woning extra te promoten. Tevens experimenteren wij continu met nieuwe mogelijkheden om je woning extra te promoten, bijvoorbeeld live bezichtigingen via facebook en 360 graden video’s van je woning.Indien gewenst kunnen wij jouw woning ook via online advertenties meer zichtbaarheid geven. Dankzij onze strategische online aanpak komen onze woning direct onder de aandacht bij een grote groep relevante mensen.

Verkoopmakelaar - etalage met verkochte woningen

Deskundig en professioneel

PUUR* Makelaars is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA). Onze makelaars-taxateurs zijn VastgoedCert gecertificeerd en al jaren actief in ons werkgebied. De goede wisselwerking tussen onze vestigingen zorgt direct voor een breed netwerk aan contacten.

Wij hebben inmiddels ruim 2500 woningen verkocht in de regio. In de Top 100 woningmakelaardij van het onafhankelijke platform Vastgoed, eindigt PUUR* Makelaars op nummer 1 (2017) in de regio Zuid-Kennemerland. Landelijk eindigt PUUR* Makelaars zelfs op positie 23.

INTERESSE IN EEN VERKOOPMAKELAAR?

Wil je meer weten, of een afspraak maken met één van onze verkoopmakelaars?
Wij inventariseren graag hoe wij jouw woning snel en tegen de beste condities kunnen verkopen.
Vul hieronder je gegevens in, of bel tijdens kantooruren met een van onze vestigingen.
  • We gebruik je gegevens alleen om contact met je op te kunnen nemen. Zie ook onze privacyverklaring.
  • Vul hier s.v.p. je postcode en huisnummer in, zodat ons dichtstbijzijnde kantoor contact met je op kan nemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deel via