Verkoopmakelaar

Verkoopmakelaar met een effectieve verkoopstrategie

Een goede verkoopstrategie zorgt ervoor dat jouw woning zo snel mogelijk wordt verkocht tegen de beste voorwaarden. Puur Makelaars heeft een jarenlange ervaring opgebouwd met het verkopen van woningen voor zowel particulieren als bedrijven. Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Daarom kunnen wij jou als geen ander adviseren over de beste verkoopstrategie en een reële verkoopprijs. Als we dit samen hebben bepaald, gaan wij aan de slag en zorgen voor het complete verkoopproces.

Makelaarsteams

Om een optimale verkoop te garanderen werkt Puur Makelaars met makelaarsteams. Dit houdt in dat er altijd twee makelaar-taxateurs betrokken zijn bij de verkoop van je woning. Op deze manier is een zorgvuldige continuïteit van het verkoopproces gegarandeerd. Daarnaast is er altijd één commerciële binnendienstmedewerkster betrokken die een punctuele administratieve afhandeling waarborgt en fungeert als vast contactpersoon op kantoor.

Bekijk het overzicht van onze verkoopmakelaars.

Deskundig

Funda beoordeling verkoopmakelaarPuur Makelaars is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA). Onze makelaars-taxateurs zijn VastgoedCert gecertificeerd en al jaren actief in ons werkgebied. De goede wisselwerking tussen onze vestigingen zorgt direct voor een breed netwerk aan contacten. Wij hebben inmiddels ruim 2500 woningen verkocht in de regio. Bekijk de woningen die wij recentelijk hebben verkocht.

Ruime bezichtigingsmogelijkheden

Puur Makelaars biedt ruime mogelijkheden aan met betrekking tot het bezichtigen van woningen, of het voeren van een verkoopgesprek. Dit kan van 09:00 tot 21:00 uur. In het belang van een voorspoedige verkoop van een woning kunnen wij desgewenst afspraken maken in de avonduren, of op zaterdag. Wij nemen hiervoor de tijd!

Effectieve promotie van je woning

Bij de verkoop van woningen draait het óók om de presentatie. Wij besteden hier veel aandacht aan. Onder andere in de vorm van een uitgebreide verkoopbrochure voorzien van foto’s gemaakt door een professionele fotograaf, de vermelding op www.funda.nl en op onze eigen populaire website www.puurmakelaars.nl, de vervaardiging van plattegronden van de woning, een etalagepresentatie, flyers, te koop borden en een mediapakket. Onze ervaring is dat onze opvallende en herkenbare PUUR* huisstijl een positieve bijdrage levert aan de verkoop van een woning. Daarnaast maken wij waar mogelijk gebruik van e-mailmarketing en sociale media om jouw woning extra te promoten

Indien gewenst kunnen wij jouw woning ook via online advertenties meer zichtbaarheid geven. Dankzij onze strategische online aanpak komen onze woning direct onder de aandacht bij een grote groep relevante mensen.

Duidelijke communicatie

Een frequente en transparante communicatie tijdens het verkooptraject is essentieel. Regelmatig evalueren wij met jou de verkoop en stellen – indien nodig – de verkoopstrategie bij. Via een persoonlijk online verkoopdossier houden wij je 24 per dag op de hoogte over de woninggegevens en de agenda.

Onze dienstverlening eindigt niet op het moment van het tekenen van de koopakte, maar loopt door tot en met de inspectie en het transport van de woning. Mochten er na afloop toch nog vragen rijzen of onduidelijkheden zijn dan kan je uiteraard nog steeds bij ons terecht.

Werkgebieden

Puur Makelaars heeft 7 vestigingen en is actief in de regio Kennemerland, Groot Amsterdam en ’t Gooi. Hieronder vallen onder andere de plaatsen Haarlem, Amsterdam, Bloemendaal, Heemstede, Aerdenhout en Bussum.

Wat kan PUUR* Makelaars voor jou betekenen?

Wil je meer weten, of een afspraak maken met één van onze verkoop makelaars? Wij inventariseren graag hoe wij jouw woning snel en tegen de beste condities kunnen verkopen. Vul hieronder je gegevens in, of bel tijdens kantooruren met een van onze vestigingen. Als je onderstaande optie gebruikt, dan worden jouw gegevens uiteraard alleen gebruikt om je vraag te beantwoorden. Lees ook onze privacyverklaring.

Aanvraag informatie dienst verkoopmakelaar

  • We gebruik je gegevens alleen om contact met je op te kunnen nemen. Zie ook onze privacyverklaring.
  • Vul hier s.v.p. ook je postcode en huisnummer in, zodat ons dichtstbijzijnde kantoor contact met je op kan nemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel via