Te koop: Bovenwoning Brouwersgracht 13 II, Amsterdam

Brouwersgracht 13 II, Amsterdam

Verkocht
€ 465.000

Kenmerken Bovenwoning Brouwersgracht 13 II, Amsterdam

Type woning
Appartement - Bovenwoning
Conditie
bestaande bouw
Bouwperiode
-1906
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
Voorzieningen
tv kabel
Woonoppervlakte
48 m2
Inhoud
157 m3
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
1
Ligging
Aan water
Aan rustige weg
In centrum
In woonwijk
Bijzonderheden
monument
Gebouw woonlagen
1
VVE Aanwezig
Ja
VVE Vergaderingen
Ja
Periodieke bijdrage
Ja
VVE Reservefonds
Ja
VVE Onderhoudsverwachting
Ja
VVE Opstalverzekering
Ja
Verkoopprijs
€ 465.000 kosten koper
Datum verkocht
2021-11-09
Status
Verkocht
Oplevering
in overleg
Isolatie
gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Garage
geen garage
Woonstijlen
Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen
Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen
Vestiging Amsterdam-Zuid
020 640 23 87
Lees meer

Bovenwoning Brouwersgracht 13 II, Amsterdam

PUUR* WONEN!
LICHT EN GOED INGEDEELD 2-KAMER APPARTEMENT MET ORIGINELE DETAILS VAN CA. 48 M2 MET FRANS BALKON OP EEN UNIEKE PLEK MIDDEN IN DE GRACHTENGORDEL GELEGEN OP EIGEN GROND.

**** See English text below ****

Dit prachtige 2-kamer appartement is gelegen aan een van de bekendste grachten van Amsterdam. Door de goede indeling, lichte kleurstelling en mooie materialen, ademt het appartement rust uit. Het appartement heeft veel originele details. Er is een en suite geplaatst en dat zorgt voor een gezellig sfeer. Een plek om thuis te komen. Gelegen op eigen grond.

Indeling:
Het appartement is gelegen op de tweede verdieping. U bereikt de tweede verdieping via het gemeenschappelijke trappenhuis. Bij binnenkomst arriveert u in de ruime en suite kamer. De woonkamer, welke gelegen is aan de voorzijde van het appartement, grenst tevens aan het Frans balkon. De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde. Hier is het heerlijk rustig slapen. Ook de keuken is aan de achterzijde en geeft tevens toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en een w.c. De gehele woning is uitgevoerd met een mooie houten vloer.

Omgeving:
Het appartement is gelegen aan een van de bekendste grachten van Amsterdam; de Brouwersgracht in de populaire Jordaan. De Brouwersgracht is in 2007 door de lezers van het Parool uitgeroepen tot de mooiste straat van Amsterdam. Doordat de gracht smaller is dan andere grachten, wordt deze als mooier gezien dan andere grachten. De woning ligt in het bruisende hart van Amsterdam midden tussen alle gezelligheid van de Jordaan. In de nabij gelegen omgeving vindt u een grote diversiteit aan gezellige cafés, restaurants, terrasjes, boetiekjes bijzondere winkels en de markten (Lindengracht markt en Noordermarkt). Daarnaast blijft het natuurlijk fantastisch wandelen of varen over de grachten. Verder is de woning goed te bereiken via de ring A10 en openbaar vervoer en C.S. op loopafstand. De Haarlemmerdijk ligt direct achter de woning met winkels voor uw dagelijkse boodschap en niet te vergeten de leukste bioscoop van Amsterdam; The Movies. Het Westerpark ligt om de hoek waar u heerlijk kan recreëren.

Bijzonderheden:
* Gelegen op eigen grond;
* Originele details;
* Lichte woning;
* Frans balkon met uitzicht over de Brouwersgracht;
* Servicekosten € 200,- per maand;
* Gezonde en actieve VvE;
* Oplevering in overleg.

*************************************************

PUUR* LIVING!
BRIGHT AND WELL CLASSIFIED 2-ROOM APARTMENT WITH ORIGINAL DETAILS OF APPROX. 48 M2 WITH FRENCH BALCONY, UNIQUE PLACE ON ONE OF THE MOST FAMOUS CANALS LOCATED ON FREEHOLD LAND.

This beautiful 2-room apartment is located on one of the most famous canals of Amsterdam. Due to the good layout, bright colors and beautiful materials, the apartment exudes tranquility. The apartment has many original details. A place to come home.

Layout:
The apartment is located on the second floor. You reach the second floor via the communal staircase. Upon entering you will arrive in the spacious en suite room. The living room, which is located at the front of the apartment, also borders the French balcony. The bedroom is located at the rear. The kitchen is also at the rear and also gives access to the bathroom. The bathroom has a walk-in shower, sink and a toilet. The entire house is equipped with a beautiful wooden floor.

Surroundings:
The apartment is located on one of the most famous canals of Amsterdam; the Brouwersgracht in the popular Jordaan. In 2007, the Brouwersgracht was voted the most beautiful street in Amsterdam by the readers of the Parool. Because the canal is narrower than other canals, it is seen as more beautiful than other canals. The house is located in the bustling heart of Amsterdam in the middle of all the fun of the Jordaan. In the vicinity you will find a wide variety of cozy cafes, restaurants, terraces, boutiques, special shops and the markets (Lindengracht market and Noordermarkt). In addition, it is of course fantastic to walk or sail on the canals. Furthermore, the house is easily accessible via the A10 ring road and public transport and C.S. walking distance. The Haarlemmerdijk is located directly behind the house with shops for your daily shopping, not to mention the best cinema in Amsterdam; The Movies. The Westerpark is just around the corner where you can relax.

Particularities:
* Located on freehold land;
* Original details;
* Bright house;
* French balcony with a view over the Brouwersgracht;
* Service costs € 200 per month;
* Healthy and active VvE;
* Delivery in consultation.

Alle tekst tonen Minder tekst tonen
Plattegrond Bovenwoning Brouwersgracht 13 II, Amsterdam
Plattegrond Bovenwoning Brouwersgracht 13 II, Amsterdam
Video's tonen?

Video's worden ingesloten afgespeeld vanaf YouTube.com. YouTube plaatst daarmee cookies op jouw computer. Door deze video af te spelen ga je akkoord met de privacyverklaring van Google. ►    Afspelen

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand
Leeftijdsopbouw
Jordaan
Landelijk
100%

0 - 14 jaar

15 - 24 jaar

25 - 44 jaar

45 - 64 jaar

65+ jaar

12.585 Huishoudens
19.095 Inwoners
22% Koopwoningen
74% Huurwoningen

Buurtinformatie Jordaan

De Jordaan heeft ongeveer 12670 woningen met bijna 19.000 bewoners. Het zijn overwegend kleine etagewoningen die zijn gebouwd in de negentiende eeuw, of tijdens een van de stadsvernieuwingen in de jaren 80 van de vorige eeuw. In zo’n 70% gaat het om eenpersoonsgezinnen. Slechts 13% van de huishoudens heeft inwonende kinderen.
De meeste huishoudens vallen onder de de middeninkomens of hoge inkomensklasse. Slechts 22% van de woningen zijn koopwoningen en ongeveer 77% huurwoningen. Een op de 4 woningen is een sociale-huurwoning.

Jordaan
Jordaan
Meer info over Jordaan
Interesse in een woning vergelijkbaar met Brouwersgracht 13 II, Amsterdam?
Je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen of om een bezichtiging te plannen. Zie ook onze privacyverklaring
Kies uw voorkeurstijd