Bulthaup is een locatie rijker en wel in het hartje van Haarlem. Begin oktober werd de stijlvolle nieuwe showroom geopend en voor eigenaar Marius Alberts is het starten van deze zaak als thuiskomen. “Als designer komen mijn opvattingen volledig overeen met die van bulthaup. Het is bovendien een goed, sterk merk om mee te werken.”

Marius AlbertsMarius Alberts
De afgelopen tien jaar is Alberts werkzaam geweest als interieurontwerper bij verschillende werkgevers. “Drie jaar geleden kwam ik in gesprek met bulthaup en in de daaropvolgende periode zijn we naar elkaar toegegroeid. Ik wilde heel graag voor mezelf beginnen en bulthaup was op zoek naar iemand die voor een klant verder gaat dan alleen een keuken intekenen. Om een bulthaup keuken optimaal tot zijn recht te laten komen, moet je creatief kijken naar de woonruimte en vooral goed luisteren naar de klant.”

Kom langs in de showroom!

De showroom aan de Zijlsingel 20, naast Patronaat, is de ideale locatie om het merk te ervaren. Zowel de keukenlijn b3, b2 en b1 staan hier opgesteld. De showroom laat zien hoe de designers van bulthaup omgaan met ruimte: strakke ontwerpen, gecombineerd met ambachtelijke traditie, technische precisie en vrijwel onbeperkte mogelijkheden.

De keuken is een ruimte waarin wordt gekookt, waarin het gezin of vrienden samenkomen en waarin met plezier wordt geleefd. Kortom: de bulthaup leefruimte. “De individuele benadering staat bij ons hoog in het vaandel. De tijd nemen om samen met en voor de klant de perfecte leefruimte te creëren en daarna te zorgen voor een naadloze uitvoering. Dat is een uitdaging die we graag aangaan.”

Thuis met Homestede

Om te laten zien hoe er met een bulthaup keuken een fijne leefruimte kan ontstaan is Alberts de samenwerking met Homestede aangegaan. “Op deze manier kunnen we meer voor u betekenen dan alleen de keuken, van het toevoegen van stijlvolle accessoires en het meedenken over verlichting tot het creëren van een compleet nieuw interieur.”

Samenwerking met PUUR* Makelaars

De mogelijkheid om op het juiste moment de juiste keuzes te kunnen maken is essentieel, zeker bij het inrichten van de eigen leefomgeving. De samenwerking met PUUR* Makelaars biedt voor nieuwe huiseigenaars de ideale mogelijkheid om al in een vroeg stadium in contact te komen met de mogelijkheden die het merk bulthaup en bulthaup Haarlem – MRA Concept te bieden hebben.

Contactgegevens

bulthaup haarlem
MRA Concept
Zijlsingel 20
2013 DN HAARLEM

Tel.: +31 23 5836553
Web:
www.haarlem.bulthaup.nl
Email: info@bulthauphaarlem.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 – 18:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Buiten openingstijden op afspraak mogelijk.

Deel via