Altijd als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod

email

Op puurmakelaars.nl kan je naar woningen zoeken. Elke zoekopdracht die je instelt kan je ook bewaren. Bijvoorbeeld een appartement in Haarlem met 2 slaapkamers. Als er vervolgens een nieuwe woning in de verkoop komt bij PUUR* Makelaars die voldoet aan jouw zoekopdracht, dan ontvang je direct een e-mail. Hierdoor ben je altijd als eerste op de hoogte! Je kunt net zoveel zoekopdrachten opslaan als je wilt.

Je hebt een account nodig op de site om deze functie te kunnen gebruiken. Hiervoor is het noodzakelijk om je eenmalig te registreren. Volg onderstaande stappen om zelf een zoekopdracht in te stellen.

Een account maken

Nog geen account? Doorloop dan de volgende stappen.

Heb je al een account, ga dan naar Een zoekopdracht bewaren.

 1. Ga naar www.puurmakelaars.nl en klik rechtsboven op de link INLOGGEN.
 2. Er verschijnt een venster in beeld. Klik op REGISTREREN.
 3. Vul de gevraagde gegevens* in en klik op ACCOUNT AANMAKEN.
 4.  Je ontvangt binnen enkele seconden via SMS een verificatiecode. Vul deze in een klik op VERSTUREN.
 5. Je hoeft nu alleen nog je e-mailadres te bevestigen. Open je e-mailprogramma en controleer of je een e-mail hebt ontvangen van PUUR* Makelaars. Klik in die mail op de knop Email bevestigen.

Je account is nu klaar voor gebruik.

Je gegevens worden alleen gebruikt om een account aan te maken. Je kan op elk gewenst moment je gegevens wijzigen of verwijderen. Zie ook onze privacyverklaring.

Account aanmaken

Account aanmaken

Een zoekopdracht bewaren

Als je via puurmakelaars.nl zoekt naar woningen dan kan je jouw zoekopdrachten bewaren. Hierna ontvang je een e-mail als er nieuwe woningen in de verkoop komen die voldoen aan jouw zoekopdracht. Zo stel je dat in.

 1. Ga naar www.puurmakelaars.nl en controleer of je bent ingelogd. Zie je jouw naam in beeld, dan ben je ingelogd. Ben je niet ingelogd, klik dan op INLOGGEN en vul je e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord in.
 2. Ga naar de pagina Aanbod en voer een zoekopdracht uit. Bijvoorbeeld Haarlem. Via de optie Meer Filters kan je de zoekopdracht verfijnen, door bijvoorbeeld het aantal kamers toe te voegen.
 3. Heb je een zoekopdracht die je wilt bewaren? Klik dan op de knop BEWAAR.

Hierna is je zoekopdracht opgeslagen in jouw account. Als er vervolgens woningen beschikbaar komen, krijg je een automatisch een e-mail.

Zoekopdracht bewaren

Je zoekopdrachten beheren

Als je al eerder zoekopdrachten hebt ingesteld, dan kan je die beheren via jouw account.

 1. Ga naar www.puurmakelaars.nl en controleer of je bent ingelogd. Zie je jouw naam in beeld, dan ben je ingelogd. Ben je niet ingelogd, klik dan op INLOGGEN en vul je e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord in.
 2. Ben je ingelogd, klik dan rechtsboven op je loginnaam en selecteer de optie Dashboard in het menu.
 3. Klik vervolgens op het tabblad MIJN ZOEKOPDRACHTEN.
 4. In het nieuwe venster zie je de ingestelde zoekopdrachten en alle resultaten van die zoekopdrachten. Elke zoekopdracht die je niet meer wilt ontvangen kan je stoppen door op VERWIJDER te klikken achter de zoekopdracht.

Als je bent ingelogd, kan je ook direct naar de link www.puurmakelaars.nl/mijn-account/mijn-zoekopdrachten gaan om je zoekopdrachten te bekijken.

Zoekopdracht beheren

Zoekopdracht beheren

Alle zoekopdrachten stoppen

Wil je in één keer al je aanbod-notificaties stoppen?

 1. Klik dan op de link Klik dan hier om je permanent af te melden in de notificatiemail.

Zoekopdracht Stoppen

Deel via