Verkochte nieuwbouwprojecten

PUUR* Makelaars heeft een aparte tak die volledig is gespecialiseerd in nieuwbouwprojecten. Hierdoor zijn wij betrokken bij veel nieuwbouwprojecten in de regio van Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Bussum en Amsterdam, maar ook in andere plaatsen in Nederland. Op deze pagina vind je een overzicht van een aantal nieuwbouwprojecten waar PUUR* Makelaars is ingeschakeld als verkopend makelaar.

Meer informatie over nieuwbouw
Heb je interesse in nieuwbouw? Bel voor vragen over nieuwbouw naar ons speciale nieuwbouwnummer: 023 5410905. Je kunt je ook aanmelden op onze speciale nieuwbouw nieuwsbrief. Je ontvangt dan als eerste een e-mail als er nieuwe nieuwbouwprojecten beschikbaar komen.

Bekijk ook onze actuele nieuwbouwprojecten

Overzicht verkochte Nieuwbouwprojecten

 

Nieuwbouwproject De Posterij Heemstede

In Heemstede staat op de hoek van de Postlaan en de Raadhuisstraat een gemeentelijk monument: het oude postkantoor. In dit gebouw zijn 10 nieuwbouw appartementen gerealiseerd. Elk appartement is uniek en het oppervlak varieert van 66 m2 tot 189 m2. Het oude postkantoor is volledig gerenoveerd. Daarnaast is middels nieuwbouw een nieuw deel aangebouwd. In deze nieuwe sectie is een stallingsgarage gerealiseerd.

Kortom: wonen in een monumentaal gebouw, maar met de luxe van nieuwbouw.

PUUR* Makelaars Nieuwbouw heeft de verkoop van de 10 appartementen verzorgd.

Plaats: Heemstede
Soort woningen: Nieuwbouw appartementen
Aantal: 10

Nieuwbouwproject De Posterij Heemstede.jpg

 

Nieuwbouwproject La Verna Aerdenhout

Aan de rand van het dorp Aerdenhout en nabij bossen, ligt landgoed Alverna. Dit landgoed dankt haar naam aan het voormalige klooster Alverna. Met de ontwikkeling van La Verna is een unieke woonlocatie ontstaan, exclusief voor 55+. la Verna ligt op c.a. 650 meter afstand van winkels die voorzien in de dagelijkse behoefte. Het centrum van Haarlem ligt op fietsafstand.

In totaal zijn er 20 luxe appartementen gerealiseerd met een woonoppervlak variërend van 127 m2 – 163 m2. Wonen op landgoed Alverna betekent wonen in een stijlvolle, rustige en groene omgeving, met alle voorzieningen in de buurt.

PUUR* Makelaars Nieuwbouw heeft de verkoop van de 20 appartementen verzorgd.

Plaats: Ardenhout
Soort woningen: Luxe appartementen
Aantal: 20
Website project: la-verna.nl

Nieuwbouwproject La Verna Aerdenhout.jpg

 

Nieuwbouwproject CVB Bloemendaal

Op park Brederode in Bloemendaal is een van de meest prestigieuze Rijksmonumenten van Nederland herontwikkeld tot 38 stadsvilla’s en 5 royale appartementen. Dit unieke park is in de negentiende eeuw ontworpen door de bekende landschapsarchitect Zocher en ligt op steenworp afstand van Nationaal Park Zuid-Kennemerland en op circa 5 minuten fietsen van het centrum van Bloemendaal.

De woningen zijn casco opgeleverd. De villa’s zijn volledig gerenoveerd conform de huidige maatstaven. De kopers van de woningen hebben de indeling naar eigen wens bepaald.

Plaats: Bloemendaal
Aantal woningen: 38 stadsvilla’s en 5 royale appartementen
Website project: cvanbloemendaal.nl

Nieuwbouwproject CVB Bloemendaal

 

Nieuwbouwproject Garenkokerskade 81

Uniek nieuwproject in de Haarlemse Garenkokersbuurt. Een voormalig schoolgebouw is gerenoveerd, met als resultaat 23 unieke nieuwbouwwoningen.

Het oorspronkelijke schoolgebouw opende in 1960 haar deuren. Het ontwerp is in stijl van de Bosche School. Dit is een bekende katholieke bouwstijl. Veel van deze stijl is bewaard gebleven. Om deze reden is het gebouw aangewezen als een belangrijk naoorlogs Rijksmonument.

De school ligt binnen in het Garenkokerskwartier. Deze omgeving (valt officieel onder buurt Zijlweg-Oost) kent een rijke geschiedenis. Het is een levendige omgeving met betrokken bewoners en een actieve wijkraad.

Plaats: Haarlem
Aantal woningen: 23
Website project: garenkokerskade81.nl

Nieuwbouwproject Garenkokerskade 81 in Haarlem

 

Nieuwbouwproject Land in Zicht

Het nieuwbouwproject Land in Zicht maakt wonen in een appartement op een schitterende locatie aan het water mogelijk. Het complex ligt aan de rand van het centrum van Haarlem. Onderdeel van dit nieuwbouwproject is appartementencomplex Beryl dat bestaat uit 25 unieke woonappartementen.

Indeling
Je komt binnen in een ruime entree, voorzien van een lift. De appartementen hebben een ruime woonkamer, direct verbonden met jouw eigen balkon / terras. Je geniet van het weidse uitzicht. De plaats van de keuken zorgt voor een open sfeer. Twee of meer slaapkamers bieden plaats aan jou, je gezin, je hobby’s of je gasten. Dankzij de grote raampartijen houd je contact met buiten. De speelse lijnen zorgen voor een smaakvolle en originele beleving van ruimte, licht en zicht.

Plaats: Haarlem
Aantal woningen: 25

Nieuwbouwproject Land in Zicht

 

Nieuwbouwproject Parkvilla in Bloemendaal

In Bloemendaal is een uniek nieuwbouwproject gerealiseerd: Parkvilla Brederode. Het project gaf ruimte voor zes tot tien luxe geheel vrij indeelbare appartementen.

Elk appartement heeft riante glazen gevelpuien en zonnige terrassen die uitzicht geven over park Brederode.

Wonen was mogelijk vanaf 90 m2 tot en met een gehele verdieping in het gebouw.

Eigenschappen Parkvilla Brederode

Alle appartementen hebben ruime terrassen over een groot deel van de woning. De terrassen hebben allen middag- en avondzon. Het interieur van de woningen is volledig afgestemd op de persoonlijke wensen van de kopers.

Plaats: Bloemendaal
Aantal appartementen: 8

Nieuwbouwproject Parkvilla Bloemendaal

 

 

DUINbeek appartementenvilla Bloemendaal

In Bloemendaal is een unieke appartementvilla gebouwd: DUINbeek residence. De villa bevat slechts vijf appartementen: twee op de begane grond, twee op de eerste verdieping en een penthouse op de tweede verdieping. Onder het gebouw is een garage gerealiseerd met tien parkeerplaatsen en vijf bergingen.

Kenmerken DUINbeek appartementenvilla

Uniek aan de architectuur is het vele glas. Alle appartementen hebben aan zeker twee zijden een volledig glazen gevel; geen muren dus. Daardoor wordt de woonbeleving midden in de natuur nog eens extra versterkt. Dankzij de volledig glazen puien hadden kopers de gelegenheid om hun eigen unieke indeling van hun appartement te realiseren. Elke koper werd door de architect persoonlijk begeleid. Wonen op deze locatie gaat dan ook in alle opzichten voorbij aan het reguliere; vandaar dat wij ook zonder meer durven spreken van de mooiste villa-appartementen van Bloemendaal.

Plaats: Bloemendaal
Aantal appartementen: #

DUINbeek appartementenvilla Bloemendaal

 

Nieuwbouw Landgoed De Haaf in Bergen (NH)

Midden in het groene hart van kustplaats Bergen (NH) ligt landgoed De Haaf. Een schitterende groene plek van ruim 20.000 m2. Op dit unieke bosrijke gebied zijn drie luxueuze gebouwen gerealiseerd. Elk gebouw beschikt over 12 villa appartementen en 2 penthouses.

Kenmerken nieuwbouw Landgoed De Haaf

Reinald Bosman is architect van de gebouwen. Bij het ontwerp heeft hij zich laten inspireren door de natuurlijke omgeving en de bouwstijlen die je in Bergen zelf ziet. Reainld: “‘Het gevoel dat bij bos, strand, de duinen en de zee hoort, heb ik gecombineerd met naar deze tijd vertaalde kenmerken van de Amsterdamse School”

Plaats: Bergen (NH)
Aantal appartementen: 3x 12 riante appartementen en 2 penthouses

Nieuwbouw Landgoed De Haaf in Bergen (NH)

 

Deel via