Nieuwbouw:

CVB

Alle woningen verkocht
Bloemendaal

Wonen aan de rand van de Kennemerduinen

Op park Brederode in Bloemendaal wordt een van de meest prestigieuze Rijksmonumenten van Nederland herontwikkeld.

Dit unieke park is in de negentiende eeuw ontworpen door de bekende landschapsarchitect Zocher en ligt op steenworp afstand van Nationaal Park Zuid-Kennemerland en op circa 5 minuten fietsen van het centrum van Bloemendaal. Inmiddels is fase 1 van het project zo goed als helemaal opgeleverd en wordt er hard gewerkt aan fase 2.

Groen en duinen

Rijksmonument

Vestiging Nieuwbouw
Bloemendaalseweg 121 A
023 541 09 05
Lees meer over
Contact
CVB
CVB
CVB
CVB

Nieuwbouw CVB Bloemendaal

CVB Bloemendaal

Aan de rand van de duinen in Bloemendaal, wordt één van de grootste en meest bijzondere Rijksmonumenten van ons land herontwikkeld. In fase II wordt nieuwbouw aan de duinzijde gerealiseerd. Dit is de kroon op de realisatie van het totale project. Het aanbod in Fase II omvat 3 drie-onder-één-kap villa’s. In totaal 9 ruime stadsvilla’s met een woonoppervlakte van 180 tot 230 vierkante meter. De villa’s worden nieuw gebouwd, in de sfeer en stijl van het gerenoveerde rijksmonument. De woningen hebben een voor-, zij- en achtertuin dan wel terras op het westen. Per woning zijn twee parkeerplaatsen inbegrepen.

Omgeving CVB Bloemendaal

Het CVB ligt op steenworp afstand van Nationaal Park Zuid-Kennemerland. De zee en het strand bevinden zich in de directe nabijheid en het centrum van Bloemendaal ligt op circa vijf minuten fietsafstand. Het project is onderdeel van Park Brederode.

Meer informatie

Inmiddels zijn alle woningen van dit project verkocht. Heeft u interesse in soortgelijke nieuwbouwprojecten? Mail dan naar: nieuwbouw@puurmakelaars.nl of bel naar 023 541 09 05

Wilt u per e-mail op de hoogte blijven van dit project en van andere nieuwbouwprojecten uit de regio? Schrijf u dan in op onze speciale nieuwbouw nieuwsbrief.

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand
Leeftijdsopbouw
Bloemendaal
Landelijk
100%

0 - 14 jaar

15 - 24 jaar

25 - 44 jaar

45 - 64 jaar

65+ jaar

1640 Huishoudens
3860 Inwoners
70% Koopwoningen
30% Huurwoningen

Buurtinformatie Bloemendaal

De Gemeente Bloemendaal is opgedeeld uit 4 wijken: Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout en Vogelenzang. De gemiddelde WOZ-waarde is €811.000 en ligt daarmee ver boven het landelijke gemiddelde. Het aantal koopwoningen ligt rond de 70%. Volgens tijdschrift Elsevier is Bloemendaal een van de beste Gemeente van Nederland om in te wonen.

Bloemendaal
Bloemendaal
Meer info over Bloemendaal
Meer informatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen of om een bezichtiging te plannen. Zie ook onze privacyverklaring