Nieuwbouw:

Nieuwbouw beachlodges Sanduyn

Alle recreatiewoningen zijn verkocht
Schoorl

Update april 2021: alle beachlodges zijn inmiddels verkocht

Aan de Noordrand van de Schoorlse Duinen en op een steenworp afstand van de Noordzee wordt een nieuw park ontwikkeld: Sanduyn. Hier worden 43 prachtige beachlodges gerealiseerd. Modern, comfortabel en relaxt: deze enorm gewilde locatie is dé plek om samen met je  gezin of met vrienden heerlijke vakanties door te brengen! Kom volledig tot rust in je eigen sauna en buitenjacuzzi. Vanaf je eigen terras loop je over het schelpenpad via de duinen zo naar het strand.

Nieuwbouw beachlodges Sanduyn
Nieuwbouw beachlodges Sanduyn
Nieuwbouw beachlodges Sanduyn
Nieuwbouw beachlodges Sanduyn
Nieuwbouw beachlodges Sanduyn
Nieuwbouw beachlodges Sanduyn
Nieuwbouw beachlodges Sanduyn

Nieuwbouw beachlodges Sanduyn

Beachlodges Sanduyn

Update april 2021: alle beachlodges zijn inmiddels verkocht

Sanduyn krijgt een gevarieerd beeld doordat de 43 beachlodges worden uitgevoerd met drie verschillende typen dakafwerking: hout, beton of metalen dak.

Terrassen om de woningen, buitenkeukens, hangmatten, buitendouches, stookplaatsen, bergingen voor strandspullen, loungeplekken op het terras of met de voeten in het zand. Overal is aan gedacht en alles is zo ontworpen dat er optimaal van het buitenleven genoten kan worden. De strand- en duinsfeer wordt afgemaakt door de parasoldennen die kust en zomer uitstralen. Van de entree van het park tot aan de lakens op het bed, alles ademt strand, zee en duinen!

Stookplaats, wellness & buitenkeuken

Het terras is gelegen op het zuiden of zuidwesten en wordt voorzien van eigentijds buitenmeubilar. Het terras is het verlengstuk van de woning, de glazen pui zorgt ervoor dat binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen. Elk terras wordt voorzien van een stookplaats (buitenopenhaard) en optioneel kies je voor een buitenkeuken en een Jacuzzi.

Interieur

Zowel het exterieur als het interieur sluiten naadloos aan op het duinlandschap. Het interieur van Hinabaay is de onmisbare schakel die buiten naar binnen haalt en binnen naar buiten brengt. Onze interieurontwerpers zetten met hoogwaardige merken en robuuste kwaliteit precies de juiste sfeer neer.

Verhuur door Dutchen

Dutchen biedt een onderscheidend aanbod aan van luxe vakantievilla’s op kleinschalige parken. De parken zijn gelegen op unieke locaties langs de kust, op de Wadden en bij prachtige natuurgebieden in Nederland. Een buitenhuis op Park Sanduyn is niet alleen een geweldig plek om je vakantie door te brengen, maar tevens een lucratieve investering. De kwaliteit van het vastgoed en de schitterende locatie garanderen bestendigheid en groei van de vraagprijs. Maar dat niet alleen, door het professioneel verhuren van je vakantievilla kan je het rendement
aanzienlijk opschroeven. De verhuur en de exploitatie van de vakantiewoningen van Park Sanduyn worden volledig verzorgd door Dutchen, specialist in bijzondere vakantieverblijven.

Omgeving Sanduyn

Sanduyn ligt tegen de duinen en vlakbij het Noordzeestrand. Badgasten, golf-, wind- en kitesurfers, ruiters en vele andere gebruikers zullen hun weg vinden op dit nieuwe strand. De breedte van het nieuwe strand en de lagune nodigt uit tot strandsporten als blokarten, buggy-kiten en powerkiten. Wandelaars, vogelaars, natuurfotografen en ieder ander die van dit kustgebied houdt
kan vanaf Sanduyn de overweldigende natuur met volle teugen beleven.

Ontdek vanuit je woning de veelzijdigheid van het Noord-Hollandse kustgebied. In de directe nabijheid van Park Sanduyn bevindt zich het dorpje Groet met op loopafstand restaurant De Bokkesprong, een supermarkt en een verse bakker. Het pittoreske dorp Schoorl grenst aan Nationaal Park de Schoorlse Duinen, met de breedste en hoogste duinen van Nederland.

Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningsplicht voor deze activiteit.

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand
Meer informatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen of om een bezichtiging te plannen. Zie ook onze privacyverklaring