Nieuwbouw:

Nieuwbouw Herendael

Alle woningen zijn verkocht
Bloemendaal

Uniek nieuwbouwproject in Bloemendaal

Update beschikbaarheid: Alle woningen zijn verkocht.

In het hart van centrum Bloemendaal wordt een uniek nieuwbouwproject gerealiseerd: nieuwbouwproject Herendael. Het gaat om vier herenhuizen en één 2-onder-1-kap koetshuis. De woningen worden gebouwd op de Dr. Dirk Bakkerlaan 14-18. Dit is het terrein van de voormalige garage.

Omgeving

Deze plek staat voor wonen in de rust van het dorp, maar met de gezelligheid van cafe’s en restaurants om de hoek. Daarnaast zijn alle belangrijke winkels op loopafstand gelegen. Ook zijn er diverse basisscholen en middelbare scholen op loop- of fietsafstand.

Bloemendaal is een sportieve gemeente met veel sportclubs. Liefhebbers van cultuur kunnen hun hart ophalen in het openluchttheater van Caprera. In slechts 10 minuten fietsen ben je in Haarlem – Centrum. Ook de duinen en het strand zijn snel bereikbaar. Het station van Bloemendaal ligt op loopafstand.

Centrum Bloemendaal

Gasloze oplevering

Ralf B. van Schagen
Vestiging Nieuwbouw
023 541 09 05
Lees meer over Ralf B. van Schagen
Vestiging Nieuwbouw
Bloemendaalseweg 121 A
023 541 09 05
Lees meer over
Contact
Nieuwbouw Herendael
Nieuwbouw Herendael
Nieuwbouw Herendael
Nieuwbouw Herendael
Nieuwbouw Herendael
Nieuwbouw Herendael

Nieuwbouw Herendael in Bloemendaal

Update beschikbaarheid: Alle woningen zijn verkocht.

Nieuwbouwproject Herendael bestaat uit vier herenhuizen en één 2-onder-1-kap koetshuis. De architectuur van de woningen is nieuw, maar met respect voor het verleden. Alle woningen worden volledig duurzaam gebouwd en zijn gasloos. De tuinen zijn gericht op het zuiden, danwel zuid-westen. Op eigen terrein worden ook vier parkeerplaatsen onder één carport gerealiseerd en één losse garage.

Kenmerken woningen Herendael

  • 6 woningen
  • Prijzen van €798.000 tot €945.000 v.o.n.
  • Oppervlakte: 118 m2 tot 165 m2
  • Aantal kamers: 4 tot 6
  • Perceelgrootte: 164 m2 tot 181 m2
  • Duurzaam gebouwd
  • Geen gasaansluiting
  • NS-station op loopafstand

Herendael herenhuizen

De vier herenhuizen kennen een eigentijdse architectuur met een knipoog naar het verleden. Deze woningen hebben een woonoppervlakte van circa 152 m2 tot 165 m2 en hebben meerdere indelingsvarianten. Zo is het mogelijk om op de 1e verdieping twee grote master bedrooms te creëren aan de voor- en achterzijde of de verdieping in te delen met drie slaapkamers. Ook de zolder is nog geheel naar eigen wens in te delen met bijvoorbeeld twee extra slaapkamers en een extra badkamer. De achtertuinen liggen vol op het zuiden en zijn bereikbaar via de grote openslaande deuren of achterom.
Herendael Herenhuizen


Herendael koetshuis

Het 2-onder-1-kap koetshuis ligt in het achtergelegen hofje en heeft een prachtige architectuur met daarbij een ideale woonindeling. Het woonoppervlakte is circa 118 m2. Beide woningen hebben een zonnige achtertuin op het westen die bereikbaar is middels de grote openslaande deuren van de woonkamer. Op de 1e verdieping bestaat de mogelijkheid tot meerdere indelingsvarianten. Kies bijvoorbeeld voor twee master bedrooms, of  juist voor een indeling met drie slaapkamers. Ook is er de mogelijkheid om op de begane grond een extra slaapkamer en badkamer te realiseren, waardoor de woning een levensloopbestendige woning kan worden.
Herendael Koetshuis

Meer informatie

Bezoek de speciale projectwebsite op www.herendael.nl.

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand
Leeftijdsopbouw
Bloemendaal
Landelijk
100%

0 - 14 jaar

15 - 24 jaar

25 - 44 jaar

45 - 64 jaar

65+ jaar

1640 Huishoudens
3860 Inwoners
70% Koopwoningen
30% Huurwoningen

Buurtinformatie Bloemendaal

De Gemeente Bloemendaal is opgedeeld uit 4 wijken: Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout en Vogelenzang. De gemiddelde WOZ-waarde is €811.000 en ligt daarmee ver boven het landelijke gemiddelde. Het aantal koopwoningen ligt rond de 70%. Volgens tijdschrift Elsevier is Bloemendaal een van de beste Gemeente van Nederland om in te wonen.

Bloemendaal
Bloemendaal
Meer info over Bloemendaal
Meer informatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen of om een bezichtiging te plannen. Zie ook onze privacyverklaring