Nieuwbouw:

Nieuwbouw Kweekduin

13 luxe appartementen
Overveen

Luxe nieuwbouw appartementen in Overveen

In Overveen worden aan de Bloemendaalseweg 166, twee villa’s gebouwd met in totaal 13 luxe nieuwbouw appartementen. Dankzij het klassieke ontwerp passen beide villa’s goed in de omgeving. Het nieuwbouwproject heeft de naam Kweekduin gekregen, wat verwijst naar de villawijk Kweekduin waar het project wordt gerealiseerd.

Elk appartement is voorzien van een eigen balkon of terras. Er is voldoende parkeergelegenheid voor bewoners en bezoekers achter en onder de villa’s. De voorzijde bestaat uit een open ruimte met een (bestaande) boom. Dit zorgt voor een gezamenlijke groene buitenruimte en privacy.

Start verkoop en planning

Start verkoop van de appartementen is in het derde kwartaal van 2019. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen van nieuwbouwproject Kweekduin.

Afhankelijk van de verkoop zal de start van de bouw worden bepaald. Het streven is om daar in het vierde kwartaal van 2019 mee te starten.

Koopsommen vanaf €875.000,- vrij op naam

Stedenbouwkundig ontwerp + beeldkwaliteitsplan: Urban Design
Ontwerp villa’s: Kampman architecten

Laurens Roosendaal
Vestiging Nieuwbouw
023 541 09 05
Lees meer over Laurens Roosendaal
Ralf B. van Schagen
Vestiging Nieuwbouw
023 541 09 05
Lees meer over Ralf B. van Schagen
Vestiging Nieuwbouw
Bloemendaalseweg 121 A
023 541 09 05
Lees meer over
Contact

Nieuwbouw Kweekduin

Voorlopig ontwerp villa’s en appartementen

Het nieuwbouwproject Kweekduin bestaat uit twee villa’s die onderling verschillen qua grootte en architectuur.

Kweekduin villa 1

Kweekduin villa 1

Bij het ontwerp van deze villa is onder andere het gemeentehuis van Bloemendaal als referentie gebruikt. Het is een neoclassicistisch gebouw met plat dak, licht pleisterwerk en verticale lijnen in de gevel. In deze villa worden 8 appartementen gerealiseerd.

Kenmerken villa 1

 • Woonoppervlakte van circa 120 m2 tot 204 m2
 • Twee of drie slaapkamers
 • Groot terras of balkon met oppervlakten vanaf 14 m2 en 30 m2
 • Balkon / terras gelegen op het zuiden
 • Inpandige privéparkeerplaats

Kweekduin villa 2

Kweekduin villa 2

Bij het ontwerp van deze villa is de villa Dymphna aan de Bloemendaalseweg 164 als referentie gebruikt. Kenmerkend aan deze villa is het gebruik van rode bakstenen, de witte kozijnen en een leien puntdak. Er worden 5 appartementen in deze villa gerealiseerd.

Kenmerken villa 2

 • Woonoppervlakte van circa 111 m2 tot 230 m2
 • Drie of vier slaapkamers
 • Groot terras of balkon met oppervlakten vanaf 13 m2 en 30 m2
 • Balkon / terras gelegen op het zuid/westen
 • Privéparkeerplaats in villa 1

Meer informatie

Bezoek de speciale projectwebsite op www.kweekduin.nl, of vul dan hieronder je e-mailadres in. Wij houden je dan via een speciale nieuwsbrief op de hoogte van de voortgang.

 • Als eerste op de hoogte van nieuwbouwproject Kweekduin in Overveen

  We gebruik je e-mailadres alleen om je onze nieuwbouw nieuwsbrief te sturen. In elke mail vind je een afmeldlink. Zie ook onze privacyverklaring.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

* Alle plattegronden, afmetingen en afbeeldingen in de aanmelding geven een impressie weer en dienen als illustratie. Ondanks alle zorgvuldigheid die we hebben nagestreefd kunnen aan deze plattegronden, afmetingen en afbeeldingen geen rechten worden ontleend. De werkelijke indeling, afwerkingen en materiaalgebruik kunnen afwijken van deze plattegronden, afmetingen en afbeeldingen. De plattegronden (ook in de brochure) kunnen opties bevatten, welke door de verkoper niet aangeboden worden. De plattegronden, inclusief de afmetingen zijn indicatief. Hier is dus geen leveringsplicht aan verbonden.

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand
Meer informatie
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen of om een bezichtiging te plannen. Zie ook onze privacyverklaring