Over PUUR* Makelaars

PUUR* Makelaars hanteert een frisse en creatieve aanpak. Naast de standaard activiteiten die je van een makelaar mag verwachten, zetten wij zwaar in op slimme online tools om vraag en aanbod snel en goed te matchen. Hierdoor vinden aan- en verkopen steeds sneller plaats: in veel gevallen zelfs voordat een woning officieel op de markt komt. We testen continu met big data, chatbots, marketing automation en diverse andere nieuwe technieken. En die inspanning werpt duidelijk zijn vruchten af, want in 2017 volbrachten we de meeste transacties van alle makelaars in de regio Zuid-Kennemerland.

Ons professionele team gaat alleen voor het beste resultaat en doen altijd hun uiterste best voor jou. Daar staan we voor!

Aankoop, verkoop en taxatie

We houden ons dagelijks bezig met het aankopen en met het verkopen van bestaande huizen. We zijn natuurlijk lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA). Ook voor taxaties kan je ons inschakelen. Al onze makelaars-taxateurs zijn VastgoedCert-gecertificeerd en ook onze binnendienst medewerkers zijn uiterst deskundig.Meer informatie

Diensten van PUUR* Makelaars

Nieuwbouw

PUUR* Makelaars heeft een aparte nieuwbouwafdeling die zich dagelijks bezig houdt met de verkoop van nieuwbouwprojecten en met het adviseren van o.a. gemeentes, projectontwikkelaars en beleggers. Door een intensieve samenwerking met onze opdrachtgevers hebben wij mooie nieuwbouwprojecten succesvol kunnen afronden; O.a. Paviljoen Zuid te Haarlem, Land in Zicht in Haarlem, Wimbledon te Overveen, Parkvilla Brederode in Bloemendaal.

Nieuwbouwproject CVB Bloemendaal- 38 stadsvilla’s en 5 royale appartementen

De kracht van 7 vestigingen

PUUR* Makelaars heeft 7 vestigingen. Ons werkgebied omvat inmiddels het hele noordelijk deel van de Randstad: de regio’s Zuid-Kennemerland, Groot-Amsterdam en ‘t-Gooi. De vestigingen wisselen real time informatie uit. Hierdoor weten wij altijd als eerste hoe de woningmarkt zich ontwikkelt en waar nieuwe kansen liggen. Deze kennis vertalen we direct door naar de beste woonadviezen voor onze klanten. Ook kunnen we hierdoor gebruik maken van een breed netwerk aan contacten. Onze vestigingen:

Vestigingen van PUUR* Makelaars

Echte lokale experts

Onze makelaars-taxateurs zijn echte lokale experts. Zij kennen de buurten en wijken als geen ander en zijn daardoor in staat om het beste advies te geven bij aankoop, bij een verkoop, of bij een taxatie. Ook ondersteunen wij veel lokale projecten, zoals Burenhulp Haarlem, diverse wijkraden en verschillende sportclubs. Dankzij deze contacten weten wij wat er echt speelt in een buurt. Hierdoor kunnen wij het eerlijke verhaal vertellen aan onze klanten en de juiste buurt matchen bij de ideale woning!

Logo funda.nl
“Zeer prettige en vlotte samenwerking, zowel van de makelaar als het ondersteunende team! Ik zou de volgende keer weer voor Puur kiezen!”
Beoordeling verkoopmakelaar via Funda.nl
Logo funda.nl
“Zeer kundig en betrouwbaar. Goed op de hoogte van de markt. Scherp op bouwkundig vlak en zeer prettig in persoonlijk contact.”
Beoordeling aankoopmakelaar via Funda.nl

Enkele reacties van klanten

 

CONTACT MET PUUR* Makelaars

Wil je meer informatie ontvangen over PUUR* Makelaars, of wil je dat wij contact met jou opnemen?
Vul dan hieronder je gegevens in, of bel tijdens kantooruren met een van onze vestigingen.

Deel via