De afgelopen jaren waren voor niemand makkelijk. Een eindeloze stroom negatieve berichten over onze economie maakte mensen en markten onzeker. Dalende huizenprijzen en strengere hypotheekregels zetten een rem op de huizenmarkt.

Toch waren dit precies de jaren waarin Puur Makelaars een grote groei doormaakte. Midden in de crisis groeiden wij naar zes kantoren in Haarlem, Amsterdam Centrum, Amsterdam-Zuid, Bloemendaal, Bussum en Heemstede. Iedere dag begeleiden wij weer nieuwe klanten bij de koop of verkoop van hun woning. Uiteraard zijn wij aangesloten bij de NVM, de MVA en Vastgoedcert.

Deskundige medewerkers

Klantbeoordelingen Puur MakelaarsHoe dat komt? Natuurlijk heeft het te maken met de deskundigheid van onze medewerkers. Want we hebben een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs (allen VastgoedCert-gecertificeerd) en professionele binnendienstmedewerkers.

Wij zorgen er altijd voor dat onze klanten op de hoogte zijn van wat hetgeen wij doen en vooral waarom. Dat dit een positief effect heeft, zien we terug in de hoge beoordelingen van onze klanten.

Daarnaast hanteren we een frisse en creatieve aanpak van het makelaarsvak, waarbij we natuurlijk ook de mogelijkheden van het internet optimaal benutten.

Een zorgeloos verkoopproces

Wil je jouw woning verkopen? Dan nemen wij je graag alle zorgen van het verkoopproces uit handen. Wij genieten ervan om onze klanten het vertrouwen te geven dat alles gedaan wordt wat nodig is. Dat is wat Puur Puur maakt en dat vertrouwen is wat ervoor zorgt dat goed gaat met Puur.

Wij zijn erg dankbaar voor de mooie reacties van onze klanten en de goede verkoopresultaten. Dit motiveert ons om iedere dag net dat beetje extra te doen dat zorgt dat jij het gevoel hebt dat alles onder controle is. Met onze lokale kantoren bestrijken we inmiddels het hele noordelijk deel van de Randstad: de regio’s Zuid-Kennemerland,  Groot-Amsterdam en ‘t-Gooi. Door nauwe samenwerking tussen de vestigingen kunnen we gebruik maken van een breed netwerk aan contacten.

Aankoop, verkoop en nieuwbouw

We houden ons dagelijks bezig met het aankopen en met het verkopen van bestaande huizen, maar we hebben ons in de loop der jaren ook ontwikkeld tot specialist in nieuwbouw. We zijn natuurlijk lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA). Ook voor taxaties kan je ons inschakelen.

We hopen in de toekomst een rol te mogen spelen op cruciale momenten in de levens van heel veel mensen. Wil je meer over ons weten, of wil je met ons kennismaken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Bekijk ook ons aanbod, laat je inspireren door ons blog, abonneer je op onze interessante nieuwsbrief en volg ons via twitter, facebook, LinkedIn, Pintrerst, YouTube, of Google+.

Ons aanbod van woningen kan je trouwens ook volgen via twitter, of je kunt informatie van nieuwe woningen per e-mail ontvangen. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Misschien vind je dit ook interessant

Bedrijfs onroerend goed (BOG)
Puur CARD
Onze partners

Puur Makelaars ondersteunt ook diverse organisaties in de regio. Wil je weten welke dat zijn? Bekijk dan onze sponsorpagina.

Deel via