Verkoop
Aankoop
Haarlem-Noord
8,8
-
A'dam – Centrum
8,9
-
A'dam-Zuid
9,2
9,2
Heemstede
8.8
-
Bloemendaal
9.3
8.9
Haarlem
9,1
9,0
Bussum
8.7
9,2
Nieuwbouw
-
-
Verhuur & Beheer
-
-
8.9 206 Beoordelingen
100% Beveelt Puur Makelaars aan

Prettig gewerkt met team Bloemendaal. Makelaars met een degelijke kennis van zaken. Realistisch in het bepalen van de verkoopprijs. En niet onbelangrijk: met passie voor hun werk! Dat niet ophoudt om 5 uur ‘s middags. Overleg in korte lijnen en heldere taal. Nicole, Cisca & Claire, dank! Jeanne, Bloemendaal

8.9 206
Gepassioneerd en professioneel!
Naam:

Jeanne uit Bloemendaal

Contact met vestiging:

Bloemendaal

Afgenomen dienst(en):

Verkoop woning

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Prettig gewerkt met team Bloemendaal. Makelaars met een degelijke kennis van zaken. Realistisch in het bepalen van de verkoopprijs. En niet onbelangrijk: met passie voor hun werk! Dat niet ophoudt om 5 uur ‘s middags. Overleg in korte lijnen en heldere taal. Nicole, Cisca & Claire, dank! Jeanne, Bloemendaal

Sterke punten van PUUR* Makelaars:

professioneel en persoonlijk

17-09-2019
Totaal oordeel
10
Voor ons de juiste makelaar uit een goed kantoor.
Naam:

Paul uit Bloemendaal

Contact met vestiging:

Bloemendaal

Afgenomen dienst(en):

Verkoop woning

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Door alle personeelsleden werden we zeer vriendelijk en voorkomend behandeld. Geen moeite leek teveel. Het contact met “ onze” makelaar was zakelijk maar ook meelevend en steeds zoekend naar onze diepere achterliggende gedachten. Na twee gesprekken kende ze onze voorkeuren en absolute weerstanden. Toch kwam ze dan desondanks met vaak ongevraagde goede adviezen. Ook de andere makelaar was zeer adequaat, maar daar overheerste het zakelijk aspect boven de niet onbelangrijke secundaire aspecten. In totaal hebben wij ons , ook in momenten van enige vertwijfeling, in een warm bad gevoeld in deze setting.

Sterke punten van PUUR* Makelaars:

Betrokken medewerkers en zoek de passende makelaar

Mogelijke verbeterpunten:

Als er afgesproken wordt na enige actie om later nog terug te bellen, dat dan ook doen ook als er geen resultaat is.

21-08-2019
Totaal oordeel
10
professioneel, prettig, prima
Naam:

Joost uit Haarlem

Contact met vestiging:

Haarlem-Centrum (Zijlweg)

Afgenomen dienst(en):

Verkoop woning

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Prettige mensen die elkaar goed aanvullen werken bij PUUR Haarlem. Heel tevreden over Onno Scholte en zijn compaan Michel Claus. Coaching bij het hele verkoopproces door Onno was goed. Zorgvuldig, geduldig en meelevend.

Sterke punten van PUUR* Makelaars:

coaching, geduld, veel aandacht voor onze wensen. Foto reportage van grote klasse.

Mogelijke verbeterpunten:

?

14-08-2019
Totaal oordeel
9
Betrokken en fijn kantoor
Naam:

Paulette uit Haarlem

Contact met vestiging:

Haarlem-Noord

Afgenomen dienst(en):

Verkoop woning

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Ik heb een hele prettige ervaring met Puur makelaars. Van het contact met de makelaar tot aan het contact met de dames op kantoor. Hele betrokken en fijne mensen.

Sterke punten van PUUR* Makelaars:

Betrokkenheid, communicatie, scherpe en uitdagende offerte

Mogelijke verbeterpunten:

Scherpte op brochuretekst

08-08-2019
Totaal oordeel
10
goed geolied makelaarskantoor
Naam:

Niek uit BLOEMENDAAL

Contact met vestiging:

Bloemendaal

Afgenomen dienst(en):

Aankoop woning, Verkoop woning, Taxatie

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Mooi team, goed op elkaar ingespeeld, en adequaat handelend

Sterke punten van PUUR* Makelaars:

ondersteuning en snell reactie tijd

Mogelijke verbeterpunten:

bloemetje bij de deal(-:)

29-07-2019
Totaal oordeel
10
enthousiasmerende en overtuigende verkoop
Naam:

Conny uit Zandvoort

Contact met vestiging:

Bloemendaal

Afgenomen dienst(en):

Verkoop woning

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Puur voelt goed aan wat beide partijen willen. En geeft beide partijen het gevoel dat er een goede deal is gesloten.

Sterke punten van PUUR* Makelaars:

Zie boven

Mogelijke verbeterpunten:

communiceren wanneer je perse standby moet zijn.

28-07-2019
Totaal oordeel
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Hans uit Bloemendaal

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Een 10 op alle onderwerpen, op een na. (dus een 9)

08-05-2019
Totaal oordeel
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Catharina uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Fijne, enthousiaste en transparante makelaar. Leuk team, ook de fotograaf. Ik keek eerst wat op tegen de verkoop, maar door het enthousiasme en de expertise kreeg ik helemaal zin in het proces en de verkoop.

17-04-2019
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Ella uit Westhoek

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Wij hebben ons huis eerst via een andere makelaar te koop aangeboden, daar waren we uiteindelijk niet tevreden over de gang van zaken. Ik heb een second opinion gesprek aangevraagd met Puur en die legde gelijk de vinger op de zere plek. We hebben hun advies opgevolgd, zijn daarna gewisseld van makelaar en hebben voor Puur gekozen. Uiteindelijk hebben we ons huis binnen een week verkocht ruim boven de vraagprijs, daar hadden we niet meer op durven hopen.

05-03-2019
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Jaap uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Het was een genot! In de communciatie zijn ze enthousiast, pro-actief en vriendelijk. Ze hebben snel in de gaten waar je naar op zoek bent en springen daar goed op in. We zijn volledig ontzorgd op een hele fijne manier. Precies wat we nodig hadden!

25-02-2019
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Kees uit Overveen

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Goed meedenkend

25-02-2019
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Yori uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

De service was echt fantastisch. Makelaar(s) waren altijd bereikbaar, vriendelijk, meedenkend. Ook de dames van kantoor! hebben een zeer hoge inzet en zeer gemotiveerd. We ervaren echt dat puur collega’s hun werk leuk vinden en met bevlogenheid aan de slag gaan voor hun klanten. En super vriendelijk! Zeer aan te bevelen. Contact was leuk, wat de zoektocht naar een nieuwe woning ook leuk maakten.

25-02-2019
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Rocco uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Prettige samenwerking met makelaar Egbert. Erg hulpvaardig, ook toen het spannend werd.

16-01-2019
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

W uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Zeer prettige ervaring!

03-01-2019
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Gerard uit Bloemendaal

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Professionele organisatie met aandacht voor hun werk.

20-12-2018
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Kas uit Bloemendaal

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Bijzonder prettig, veel bezichtigingen en komen goed en snel afspraken na.

19-12-2018
Totaal oordeel
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Davy uit Almere

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Fijne makelaars die goed meedenken en eerlijk zijn over de echte waarde van een huis.

07-12-2018
Totaal oordeel
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Jelle uit Bloemendaal

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Zeer professioneel, goede adviezen. Prettige samenwerking.

31-10-2018
Totaal oordeel
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Tom uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Subliem! Erg vakkundige kennis over desbetreffende woning en locatie.

29-10-2018
Totaal oordeel
10
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Naam:

Noor uit Aerdenhout

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Prettig contact en goede hulp bij keuzes.

26-10-2018
Totaal oordeel
7
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Monique uit Driehuis en Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Professionele begeleiding staat voorop! In een moeilijke koopmarkt heeft Puur gezorgd voor de aankoop een pareltje in Haarlem!

12-09-2018
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Ellen uit HOOFDDORP

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Kundig, klantvriendelijk, flexible makelaat.

29-08-2018
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Michael uit Bloemendaal

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Enorm gepassioneerde makelaars met zeer goede kennis van de huizenmarkt uit de omgeving.

14-08-2018
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Paul uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Leuke samenwerking, goede begeleiding, mooi resultaat.

25-07-2018
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Björn uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Goede persoonlijke begeleiding

31-05-2018
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Renske uit Aerdenhout

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

We zijn heel tevreden hoe de verkoop en de aankoop van ons nieuwe huis is gegaan, dank zij de geweldige goede zorgen van Wendy (verkoop huis) en Frederik (aankoop huis)

28-05-2018
Totaal oordeel
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Marjorie uit Aerdenhout

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Erg tevreden. Goede makelaars met verstand van zaken, veel ervaring en kennis van de markt.

18-04-2018
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Paul uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Een fijne, toegankelijke makelaar die ons goed geadviseerd heeft in het verkooptraject.

15-04-2018
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Anouk uit Heemstede

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Een zeer prettige ervaring. Snelle communicatie. De makelaars denken heel goed mee, zijn op de hoogte van mijn wensen en zitten overal bovenop. Beter had ik niet kunnen wensen!

13-04-2018
Totaal oordeel
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Thijs uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Zeer goed contact gehad met Jeroen.

06-04-2018
Totaal oordeel
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Barry uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Heel fijn en vlot!

29-03-2018
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Willemijn uit Bentveld

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Heel goed.

27-03-2018
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Debby uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Uitstekend, relaxed, prettige en aardige mensen, goed contact.

06-03-2018
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Jeroen en Karin uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Uitstekende service, kundig, prettig in de omgang, bruikbare adviezen.

22-02-2018
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Louis uit Aerdenhout

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Een uiterst professionele, deskundige makelaar

16-02-2018
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

pauliene uit àmsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

zeer prettige makelaar Glenn

12-02-2018
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Véronique uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Goede persoonlujke begeleiding.

23-11-2017
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Rik uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Geselecteerd uit drie makelaarskwam Puur er het meest actieve uit. We werden goed geadviseerd over de verkoopprijs en de communicatie was prima.

05-11-2017
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Maud uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Heel erg vriendelijk en professioneel. Maarten heeft ons heel goed begeleid en geadviseerd en heeft veel expertise. Top!

21-10-2017
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Charlotte uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Met zowel aankoop als verkoop erg tevreden.

20-10-2017
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Roy uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Cathelijne was uiterst professioneel en kundig in haar begeleiding. Denkt mee en is zeer prettig om mee te communiceren.

11-10-2017
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Renald uit Santpoort

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

snel en goed

03-10-2017
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Annemarie uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

08-09-2017
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

sacha uit Zandvoort

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

hele vriendelijke werknemers goed overleg en op de hoogte houden van gaande zaken.

22-08-2017
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Menno uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Catelijne Rhee heeft ons heel goed geholpen met de verkoop van ons huis. Ze nam altijd snel contact met ons op als er iets was. Ze heeft ons kundige adviezen gegeven.

20-08-2017
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Paul uit Overveen

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Geweldig team, in zeer korte tijd zowel aankoop- als verkoopmakelaar voor ons geweest. Kennen de markt tot in detail, en sterke en loyale partner in het proces van zowel aan- als verkoop.

10-08-2017
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Marije uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Contact gehad met Michael Clous, goeie begeleiding. Lof voor de fotograaf die perfecte foto's afleverde. Clous is vriendelijk en heeft aan een half woord genoeg. Bij elke vraag ( telefoon of email ) altijd binnen een uur antwoord.

27-07-2017
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Noes uit Overveen

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Betrokken en vakkundige begeleiding. Er is uitstekend met mij meegedacht en gecommuniceerd.

20-07-2017
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Ruurd uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Professionele begeleiding bij de verkoop van mijn woning. Denken goed mee, kennen de markt en zijn deskundig en prettig in het contact.

03-07-2017
Totaal oordeel
8
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Frank uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Robert di Arutuin is een fantastische en gedreven makelaar met een doortastende blik op de huizenmarkt. Heeft ons wederom goed begeleid en geholpen.

01-07-2017
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Tirza uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

29-06-2017
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

eric uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

zeer professionele en prettige begeleiding en advisering zowel voor als bij de verkoop. ook na het tekenen van het voorlopig koopcontract werd het contact onderhouden met de makelaar en werd voortdurend feet-back gegeven over de stand van zaken.

12-06-2017
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

remko uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Voor mij heeft Puur op alle vlakken overtroffen. Vanaf dag 1 de begeleiding tot vandaag het tekenen van de verkoopakte was alles keurig verzorgd en stak men veel energie in de nazorg.

26-04-2017
Totaal oordeel
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Corina uit Bennebroek

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Fijn contact, duidelijke uitleg

25-04-2017
Totaal oordeel
10
2 sterren: slechter dan verwacht
Naam:

L.M. uit Heemstede

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Ben teleurgesteld in PUUR Makelaars Heemstede. Had meer advies en ondersteuning verwacht. Bij overdracht notaris bleek de koper dezelfde makelaar te hebben!!

20-04-2017
Totaal oordeel
4
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Michel uit Bennebroek

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Prima makelaars, zeer commercieel en deskundig. Groot voordeel is dat ze in paren werken dus er is altijd iemand beschikbaar die je huis goed kent om potentiële kopers rond te leiden.

30-03-2017
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Felix uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Na een goede ervaring uit mijn omgeving had ik onder andere Puur uitgenodigd voor de verkoop van mijn huis. Naast dat Puur een scherpe prijs bood, was het eerste contact al bijzonder prettig: Deskundig, eerlijk en (jawel) puur! Binnen minder dan 2 weken was alles geregeld en stond het huis 'klaar om online te gaan'. Op advies en duidelijk in overleg nog even gewacht met het daadwerkelijke verkooptraject. Esther heeft mij bijzonder goed geadviseerd en gaf mij echt het gevoel dat het mijn huis is, mijn bezit en dat het een emotioneel proces zou kunnen zijn (toch mijn eerste huis dat in de verkoop ging..) Samen met het team van Puur (Ceintuurbaan) gaven Esther en Jeroen echt het 'klant is koning' gevoel. Staan altijd klaar en goede adviezen. Erg fijn! De begeleiding tijdens de bezichtigingen, biedingen en uiteindelijke onderhandelingen was bijzonder goed. Ik werd goed op de hoogte gehouden, geen details, gewoon dat wat je wilt en moet weten. Duidelijk advies bij het finale bod, maar ook duidelijk het gevoel: jij (ik dus) ben in de lead. Erg fijn! Kortom een erg fijne en prettige ervaring en dan ook een echte aanrader! Veel dank Puur*!

28-03-2017
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Edwin uit Bloemendaal

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Kundige makelaar, die goede adviezen geeft en erg zijn best doet het beste eruit te halen

26-03-2017
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Corina uit bennebroek

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Vriendelijke dames, met goed inzicht voor de verkoop van het huis.

19-03-2017
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Debby uit Bennebroek

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Wij hebben de contacten als zeer prettig ervaren. Een grote mate van deskundigheid en inlevingsvermogen. Cisca is echt een topper!

17-03-2017
Totaal oordeel
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Det uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

PUUR is eerlijk, snel, vakkundig, secuur en alle medewerkers zijn onwijs vriendelijk! Ik kan Cathelijne en al haar collega's aan iedereen aanraden die een huis willen kopen of verkopen in Amsterdam!

16-03-2017
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Patricia uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Betrokken en deskundig. Goed inzicht in wensen klant, speelt daar goed op in.

23-02-2017
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Renate uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Ongecompliceerd vriendelijk!

17-02-2017
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Pieter uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Ik heb voornamelijk contact gehad met Jeroen Visser. Hij heeft me op zeer betrokken en pro-actieve wijze geadviseerd en bijgestaan. Hij is deskundig, doortastend en weet goed contact te leggen met de verkopende makelaars. Een absolute aanrader!

13-02-2017
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Dineke uit Leiden

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Men is zeer toegankelijk en makkelijk te raadplegen voor overleg en advies.

25-01-2017
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

G.A.B. (Dineke) uit Leiden

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

toegankelijkheid, meedenken, bereikbaarheid

13-01-2017
Totaal oordeel
8
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

O.C.A.M. uit Bloemendaal

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Goed en snelle antwoorden op mijn vragen.

10-01-2017
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Ingrid uit Den Haag

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Top begeleiding met extra compliment voor Eveline

09-01-2017
Totaal oordeel
8
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Johan uit Hilversum

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Plezierig zakelijk.

21-12-2016
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Caroline uit Huizen

Zou je ons aanbevelen?

Ja

19-12-2016
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Frits uit Luxemburg

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Ik ben erg tevreden met de realistische doelstellingen en begeleiding.

05-12-2016
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Wim uit Heemstede

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

In alles goed, alleen de verwachting van de verkoopprijs van de makelaar is te hoog gebleken.

25-11-2016
Totaal oordeel
8
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Naam:

Allard uit Heemstede

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Na een paar moeilijke jaren werd de verkoop van mijn appartement bij een 2e poging erg goed opgepakt. Met name het contact met en de werkwijze van assistent register makelaar, Henry Wittenberg, was heel erg goed.

14-11-2016
Totaal oordeel
7
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Arjan uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Zeer prettig, doelgericht, duidelijk, adviserend en professioneel.

14-11-2016
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Cor uit Heemstede

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Persoonlijke benadering was zeer positief

14-11-2016
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Rosan uit Bloemendaal

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Mijn ervaring is dat ze niet alleen geïnteresseerd zijn in het pand maar ook in jou.

10-11-2016
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

gerard uit hilversum

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

gewoon goed

04-11-2016
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Bart uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Bekend en goed

03-11-2016
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Eveline uit Haarl

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Zeer proffesionele en adequete opstelling van onze aankoop makelaar de binnendienst heeft accuraat gereageerd op onze wensen tevens lofvoor hen!

02-11-2016
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Marc uit MAASTRICHT

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Prettig contact, duidelijkheid over doelen en mogelijke opbrengst

28-10-2016
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Joost uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

18-10-2016
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Daan uit Samut Sakhon Thailand

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Professioneel personeel. Constructive suggesties, Korrektes afhandelen

06-10-2016
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Tom en Maartje uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

De verwachtingen die geschetst werden zijn ook waargemaakt. Een goede mix van professionaliteit en persoonlijkheid van de makelaars, waardoor het eenvoudig is om toegankelijk te communiceren en ook betrokken tot het laatste moment. Verder ook de uitstekende combinatie van aankoop- en verkoopmakelaar. Kortom, wij zijn zeer tevreden over het verloop van de verkoop van ons huis en willen de medewerkers van PUUR hiervoor bedanken!

05-10-2016
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Sanne uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

De ervaring met PUUR makelaars was zeer prettig. We hebben in het volste vertrouwen het proces uit handen gegeven en werden steeds op de hoogte gehouden van alles. Ook het uiteindelijke resultaat (forse verkoopwinst) was heel mooi!

29-09-2016
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Remco uit Aalsmeer

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Degelijke makelaar met veel ervaring en weet van aanpakken. Hadden snel een groot aantal koper voor een bijzondere woning gevonden

29-09-2016
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Anojk uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Menselijke warme benadering en toch zakelijk en resultaatgericht

28-09-2016
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Henk uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Zowel verkoop als aankoop is vlot en soepel verlopen. Als klant is zowel kopen als verkopen een spannende aangelegenheid. Puur begeleidt die processen op een hele rustige maar effectieve, resultaatgerichte manier. We hadden meteen vertrouwen.

07-09-2016
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Andrea uit Scheveningen

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Ik had direct goed contact met Michel. Ik had het gevoel dat hij begreep wat ik wilde, wat onze wensen waren. Waardoor hij per definitie de goede huizen aanbood. Waardoor ik nooit voor niks afreisde naar Haarlem. Ik vind het bijzonder dat PuurMakelaars zo'n mooi team heeft wat niet te beroerd is om een stap extra te zetten voor hun klanten. Hele prettige uitstraling!

06-09-2016
Totaal oordeel
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Joost uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Zeer net team, altijd bereikbaar en flexibel.

25-08-2016
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Arjan uit Bloemendaal

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Zeer prettige ervaring, plezierig personeel.

15-08-2016
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Roland uit Hilversum

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

in een zeer prettig contact heeft PUUR*Makelaars ons succesvol begeleidt bij de aankoop van een woning in Amsterdam.

03-08-2016
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Loek uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Puur makelaars heeft begrip voor persoonlijke wensen van de klant. Communicatief zijn ze heel sterk en de website is uitmuntend!!

30-07-2016
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Victor uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Mijn ervaring met PUUR was heel goed. Ze waren optimaal hulp bij het verkopen van mijn woning. Sinds het begin tot het einde, voelde ik me altijd heel ondersteund.

29-07-2016
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Joke uit Aerdenhout

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Een makelaar bij Puur vonden wij niet goed,meer koper dan verkoper gericht.

18-07-2016
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Nienke uit Bussum

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Wij hebben erg goede ervaringen met Puur Makelaars, zowel met de verkoop van ons appartement in Amsterdam, als de aankoop van onze nieuwe woning in Bussum! Bij het verkopen van ons appartement in Amsterdam hadden wij zeer professionele begeleiding, met veel aandacht voor details. Met goed resultaat. Zeker aan te raden!

17-07-2016
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Willem uit Spaarndam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Zeer goed communicatief.

15-07-2016
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Pascal uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Prima makelaar met een goed netwerk. Verkoop verliep naar tevredenheid en conform verwachtingen.

12-07-2016
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Pascal uit Thornton

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Ik heb PUUR Makelaars ervaren als een zeer betrouwbare, professionele makelaar. Ik heb me altijd op de juiste manier vertegenwoordigd gevoeld en ik heb nooit het gevoel gehad dat de makeaar haast had om mijn huis te verkopen.

01-07-2016
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Claartje uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

De verkoop van een huis is best een ding, maar ging in mijn geval heel soepel. Ik had het gevoel dat mijn huis in goede handen was, en ben tevreden over het eindresultaat.

30-06-2016
Totaal oordeel
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Yvonne uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Ze zijn eerlijk en duidelijk en staan meteen voor je klaar.

30-06-2016
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Erik uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Zeer prettig contact. Rustig, kundig, en vriendelijk. Zeer hulpvaardig en schappelijk in het overeenkomen van de kosten verbonden aan de verkoop. Goede begeleiding gedurende het hele proces, en het allerbelangrijkste succesvol (en snel).

29-06-2016
Totaal oordeel
8
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Mirjam uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Zeer vriendelijke ervaren makelaars. Ons huis is goed en snel verkocht en we zijn goed op de hoogte gehouden van de vorderingen mbt de onderhandelingen.

27-06-2016
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Laura uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Fijne professionele samenwerking en de juiste kennis waardoor een super snelle verkoop naar tevredenheid van alle partijen!

21-06-2016
Totaal oordeel
9
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Naam:

Lydia uit Heemstede

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Korrekte en vriendelijke behandeling en adviezen.

16-06-2016
Totaal oordeel
7
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Natasja uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Fantastisch geholpen door Cathelijne. Snel en kundig. Met de grote hoeveelheid kijkers fantastisch dat PUUR alles uit handen heeft genomen.

31-05-2016
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Margriet uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Ik ben zeer tevreden over de professionele, vriendelijke, behulpzame en soepele samenwerking met Jeroen Visser van PUUR makelaars en ik raad PUUR makelaars dan ook aan iedereen aan! Ook de samenwerking met Glenn en Stephanie was erg prettig.

31-05-2016
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Marleen uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

30-05-2016
Totaal oordeel
8
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Ingrid uit Tilburg

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Goede vriendelijke begeleiding bij de verkoop.

27-05-2016
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Michel uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Niet alleen ervaren makelaars die hun vak verstaan, maar ook een zeer pro-actieve, snelle en vriendelijke back office. Ik begrijp nu waarom je de paarse PUUR borden bovengemiddeld vaak op te koop staande huizen ziet in Haarlem en omstreken.

26-05-2016
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Bernard uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Zeer aangenaam proces Ter zake kundige makelaar Zeer tevreden Puur steekt met kop en schouders boven andere makelaars waar wij eerder mee gewerkt hebben

24-05-2016
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Alexandra uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Alle collega's van PUUR Makelaars (ik heb contact gehad met Cathelijne, Glenn en Samantha) waren heel professioneel, vriendelijk en behulpzaam.

16-05-2016
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Hessel uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

16-05-2016
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Robert uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Heel goede ervaring. Eigenlijk liep alles behoorlijk voorspoedig, vlot en conform afspraken.

02-05-2016
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Hylco uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Goede ervaring, doorpakken en professioneel en sales gericht. Goed netwerk met woningzoekers in en buiten de regio dus snel actie wanneer geschikte kandidaten zijn.

29-04-2016
Totaal oordeel
8
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Margo uit Kortenhoef

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Supersnel en profesioneel, heerlijk om zo begeleid te worden

28-04-2016
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Daan uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

26-04-2016
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Ted uit Heemstede

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Duidelijke informatie over het te volgen traject en goed advies over verkoop prijs. Het kantoor heeft een goede positie in de markt/regio, waardoor snel een aantal gegadigden kwamen.

25-04-2016
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Tamara uit Overveen

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

De samenwerking verliep fantastisch en ik ben heel blij met het deskundig advies, mede hierdoor is onze woning binnen een paar dagen verkocht.

12-04-2016
Totaal oordeel
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Kees uit Bentveld

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Vriendelijke deskundige begeleiding bij de verkoop, ook wat betreft het vervolg traject.

04-04-2016
Totaal oordeel
10
1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Naam:

Niels uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Onprofessioneel, onbeschofd, arrogant, onwelwillend en al helemaal niet klantgericht en niet willen denken in oplossingen bij toegegeven gebreken.

04-04-2016
Totaal oordeel
1
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Saskia uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Snel en met expertise geholpen.

02-04-2016
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Sanne uit Bloemendaal

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Wij kregen het gevoel dat zij ons verhaal goed konden overbrengen op de bezichtigers en dat zij echt hun best deden voor ons. Prettige en relaxte communicatie en er werd razendsnel gereageerd als we vragen hadden.

02-04-2016
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Valentijn uit Bussum

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

We wilden een specifiek huis kopen en dat is vlot gegaan, ik werd ook goed op de hoogte gehouden bij de onderhandelingen. Er is ook een huurcontract opgesteld, dat was ook zo gepiept.

31-03-2016
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Helma uit Weesp

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Prettige open samenwerking met de makelaar en zijn medewerkers. Goede, duidelijke en korte communicatie lijnen, blij dat ik voor het filiaal Bussum gekozen heb. Verkoop is sneller gedaan dan ik van tevoren had kunnen bedenken, afhandeling is correct gegaan.

24-03-2016
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Guido uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Professioneel, prettig, heel communicatief. Uiteraard hangt een eindoordeel van de verkoopprijs af en die was gunstig in ons geval, maar ook daarvoor waren wij erg te spreken over Puur Makelaars. De contacten zijn heel goed en efficient, de begeleiding geeft vertrouwen, en het hele proces (overleg, foto's maken, tekst opstellen, bezichtigingen, onderhandelingen) is gewoon goed.

14-03-2016
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Marie José uit Heemstede

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Gedreven team, alle drie met talent op eigen gebied, snelle schakelaars, fijn contact en een snelle en goede verkoop. Wat wil je nog meer?

13-03-2016
Totaal oordeel
9
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Naam:

Tom uit Heemstede

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Het belang van de opdrachtgever wordt niet altijd 100% behartigd en is in de onderhandeling zelfs minder positief ervaren

01-03-2016
Totaal oordeel
7
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Carla uit Heemstede

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Het is mijn allereerste ervaring met een verkoop makelaar. Ik heb geen vergelijking met andere makelaars, weet niet wat gebruikelijk is en kan alleen mijn persoonlijke beleving weergeven: PUUR Makelaars staat open voor aanpassingen ovv verkoper, uiteraard beargumenteerd. Terugkoppeling na een bezichtiging was altijd prima. Na 3/4 jaar en 30 bezichtigingen verder, had ik zelf verwacht dat PUUR Makelaars mij voor een evaluatiegesprek zou uitnodigen. Dat gesprek is er op mijn eigen verzoek gekomen. Over het geheel genomen goede ervaring.

27-02-2016
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Marjolijne uit Santpoort-Zuid

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Professioneel

25-02-2016
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Jacqueline uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

sympathiek, slim en ondersteunend makelaarskantoor met zeer professionele en prettige experts. bijzondere balans tussen enthousiaste betrokkenheid en spiegelende, objectieve rol waar dat nodig is.

18-02-2016
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

J.C.M uit Bloemendaal

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Actief en dynamisch

02-02-2016
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Pauline uit Aerdenhout

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Ben begeleid door Ciska, die het ten eerste zeer deskundig heeft gedaan, ze had verstand van de staat van een huis ( aankoop) verder heeft zij mij bij de verkoop van mijn huis niet het gevoel gegeven, dat ik op moest schieten, ik heb haar begeleiding als zeer prettig ervaren en tenslotte heeft zij bij de aankoop van mijn nieuwe huis haar kwaliteiten meer dan bewezen, door dit snel en heel goed te regelen. 1 dag na bezichtiging had zij het huis voor mij aangekocht voor een zeer redelijke prijs!! Chapeau!

29-01-2016
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

t uit aerdenhout

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Plezierig & kundig

21-01-2016
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Jan uit Madaillan

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

een enthousiast team, prettig contact, afspraken werden zorgvuldig nagekomen en wij zijn tevreden over de snelle verkoop

05-01-2016
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Micha uit Almere

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Ik ben erg tevrede over mijn aankopende makelaar. Advies en tips zijn erg goed.

04-01-2016
Totaal oordeel
8
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Martijn uit Heemstede

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Een vlotte, professionele beleving.

30-12-2015
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Wilma uit Overveen

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Persoonlijk, adequaat

29-12-2015
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Jane uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Cathelijne is heel secuur, fijn om mee te werken, lekker pittig en pakt zaken goed aan.

27-12-2015
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Fons & Mia uit Bentveld

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

In de circa 3 maanden waarin Puur voor ons actief was,waren wij 2 maanden in het buitenland.Desondanks liep de actie goed door.

23-12-2015
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Bart uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Een absolute onderscheidende klasse makelaar, met kwaliteit - die ook wel zijn prijs heeft. Zeer goede klik met Jeroen en uitermate scherp meedenkend. Ik zou Puur makelaars aan iedereen aanbevelen.

16-12-2015
Totaal oordeel
8
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Anita uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Vakkundig, sympathiek en vlot!

16-12-2015
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Pe uit Bentveld

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Wij hebben een behoorlijk aantal huizen en appartementen bezichtigd.Ook op eigen kracht. Wij kregen steeds informatie over de ontwikkeling (daling) van de vraapprijzen. Onze makelaar had een fijne neus voor bouwtechnische problemen. Bij de prijsonderhandeling was hij vasthoudend. Alles bij elkaar uitsekende dienstverlening.

14-12-2015
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Sergey uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Very supportive & professional, working with Jeroen from Puur Makelaars was easy, transparent and convenient. His insight into little nuances of construction details, specifics of buildings and market details was extremely helpful to get myself a beautiful place in Amsterdam. I'd like to also say additional thanks to Stephanie who was very efficient and easy going in handling all communication and formalities. Overall, a great experience and will definitely recommend Puur to my friends & colleagues.

14-12-2015
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Alexander uit Oegstgeest

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Prima ervaring

27-11-2015
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Maarten uit Aerdenhout

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Plezierig contact, gedreven in de verkoop en deskundig in de begeleiding. Puur neemt veel praktische zorgen uit handen Snel mijn huis verkocht: dank!

19-11-2015
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Carin uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Vanaf het begin goede klik en fijne samenwerking afgestemd op en met begrip voor mijn persoonlijke situatie en wensen.

18-11-2015
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Evelien uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Leuk intake gesprek op kantoor. Nadien zeer snel koop gerealiseerd. Plezierige samenwerking.

07-11-2015
Totaal oordeel
8
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Naam:

Anne uit Santpoort-Zuid

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

erg goed in het algemeen, teleurgesteld over niet melden van een probleem, wat een dure oplossing werd

28-10-2015
Totaal oordeel
7
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Mick uit Bentveld

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

De ervaring met de heer van Till was heel correct . Altijd aanwezig om iets op te lossen.

20-10-2015
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Onno uit Overveen

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Prettige en doortastende manier van werken en en goed begrip van de huidige en veranderende woningmarkt.

17-10-2015
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

anoniem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Daadkrachtig en reëel.

14-10-2015
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Gerwin uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Erg prettige ervaring met Puur! Pro actieve houding, goede en duidelijke informatie. Toegankelijk en informeel contact.

13-10-2015
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Geert Jan uit Bloemendaal

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Heel goed

13-10-2015
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Naomi uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Diverse makelaars van Puur* zijn met ons meegeweest naar bezichtigingen allen waren ze bouwkundig zeer goed onderlegd. In de meeste gevallen wisten ze de verkopend makelaar onder de tafel te praten wat bouwkundige zaken betreft. Heel fijn idee! Andere makelaars wisten soms de meest basale dingen niet. Ook sterk is jullie flexibiliteit. Als collega x niet mee kon, was er altijd wel een andere collega die ons kon vergezellen als we dat wensten. Ook op hele korte termijn afspraken. Nog een pluspunt: de vriendelijkheid en daadkracht van de binnendienst medewerkers Marleen en Claire met wie wij veel te maken hadden. Zij kwamen altijd hun afspraken na, waren snel en hielden ons goed op de hoogte. Heel prettig.

05-09-2015
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Johan uit Santpoort Zuid

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Zeer professioneel, kundig, adrem, perfecte opname met fotograaf en inmetingskantoor, optimale presentatie van de woning, bekend met de omgeving, uitstekende inschatting van marktwaarde en verkoopsnelheid. Perfecte begeleiding!

27-08-2015
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Michel uit Heemstede

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Deskundig

22-08-2015
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Chris uit Heemstede

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Zeer goede ervaringen. Afspraken worden stipt nagekomen. "Binnendienst " is ook van alle details op de hoogte.

14-08-2015
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

frans uit heemstede

Zou je ons aanbevelen?

Ja

12-08-2015
Totaal oordeel
8
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Jos en Netty uit Velserbroek

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Zeer goede ervaringen.

07-08-2015
Totaal oordeel
10
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Naam:

Iris uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Contact tot aan offerte verliep goed duidelijk en snel. Daarna werd er vaak niet binnen de afgesproken tijd gereageerd en kwam het initiatief tot contact vaker uit ons dan uit de makelaar.

06-08-2015
Totaal oordeel
6
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Walter uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

direct en zakelijk

03-08-2015
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Carla uit Bloemendaal

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Adviezen, uitleg en onderhandelingen makelaar (Frederik) waren meer dan correct. Ook na kantoortijd en zelfs in het weekend was de makelaar altijd te bereiken. Dit is m.i. uitzonderlijk te noemen. Ook in het bijzonder de commercieel medewerkster binnendienst (Claire) was altijd correct in haar contact/correspondentie.

26-07-2015
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Niels uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Goede Website, goede back office en goede makelaars (Heemstede)

24-07-2015
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Guido uit Heemstede

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Goede ervaring, goed persoonlijk contact met John (en ook Eveline qua afspraken maken)

21-07-2015
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Jelle uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Prima begeleiding tijdens hele verkooptraject, veel aandacht voor verkooppresentatie, brochure en plaatsing op Funda.

04-06-2015
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Edwin uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Zeer tevreden

14-05-2015
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

sanne uit haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Betrokken, op de hoogte van de markt, kundig, aardig; kortom erg tevreden!

11-05-2015
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

mathijs uit amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Erg leuke en vriendlijke mensen. Hielden me goed op de hoogte. Denken met je. Gedreven en vooral erg enthousiast. Heb geen verkeerd woord over ze.

08-05-2015
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

irene uit HAARLEM

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Goede begeleiding, goede bereikbaarheid

09-04-2015
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Hans uit Bentveld

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Ze hebben mij geweldig geholpen tijdens een lastige periode

04-04-2015
Totaal oordeel
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Nienke uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Ik heb een hele goede ervaring met Puur makelaars kantoor Haarlem! Het zijn allemaal hele gedreven mensen met een goede kijk op zaken. Fijne communicatie en helder in hun aanpak.

25-03-2015
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Stefan uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Goed kantoor met goede begeleiding en informatie verstrekking

18-03-2015
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Annemarie uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

PUUR heeft mij goed geholpen bij de verkoop van mijn oude woning en de aankoop van mijn nieuwe woning. Daarbij boden ze me zelfs woningen aan die ze zelf in de verkoop hadden.

16-03-2015
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Hans uit Heemstede

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Zeer enthousiast team met een zeer klant vriendelijke omgang.

15-03-2015
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Yvonne uit haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Hele fijne mensen, prettig contact met iedereen en goede service door Marleen

15-03-2015
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Jacqueline uit Heemstede

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Ik ben erg tevreden over het aankoopproces met PUUR Makelaars! Zij hebben mijn droomhuis gevonden, terwijl deze nog niet eens te koop stond! Helemaal geweldig!

13-03-2015
Totaal oordeel
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Steven uit Heemstede

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Mijn huis was binnen 2 dagen verkocht helemaal top en ze hebben ook snel een nieuwe woning voor me gevonden.

13-03-2015
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Laurens uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Woning sneller verkocht dan verwacht dus ik ben zeer tevreden!

13-03-2015
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Yon uit Wormer

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Prima makelaar goed bereikbaar en snelle reactie van behandelende makelaar

10-03-2015
Totaal oordeel
8
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Fred uit Bentveld

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Behulpzaam, goed advies, alles vragen, waar ik meteen antwoord op kreeg.

06-03-2015
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Peter uit Santpoort-Zuid

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Het team van PUUR makelaars dat ons begeleid heeft is deskundig, klantvriendelijk, alert, creatief (bijv. met suggesties voor aanpassingen aan het huis die de kopers ook gaan uitvoeren), en altijd snel in het opvolgen van beslissingen.

02-03-2015
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Corrie uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Erg tevreden, prima advies en begeleiding

05-02-2015
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Kees uit Lelysyad

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Snel van handelen toen het erom ging om de onderhandelingen te openen, tijdens de onderhandelingen werden we op een goede manier 'afgeremd' zodat we uiteindelijk een erg goede prijs hebben betaald voor een appartement in Amsterdam ruim onder de vraagprijs.

02-02-2015
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Petra uit Bloemendaal

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Goed

26-01-2015
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

m uit Bloemendaal

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Plezierig contact en begrip voor situatie. Correcte nakoming van afspraken. Prettige gesprekspartner waarbij ruimte is voor de verschillende kanten en belangen van de zaak.

22-01-2015
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Hans uit Bloemendaal

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Snel en deskundig advies en optreden. Op de hoogte van marktsituatie (prijs en sentiment). Bouwkundig onderlegd. Goed netwerk. Gemakkelijk in communicatie en omgang

22-01-2015
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Maarten uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

19-01-2015
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Rogier uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Prima begeleiding. Verder wel een druk kantoor, er werd af en toe iets vergeten en soms lastig de makelaar te bereiken.

16-01-2015
Totaal oordeel
8
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Naam:

anoniem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Betrouwbaar, gedegen en kennis van zaken.

15-01-2015
Totaal oordeel
7
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Jeroen uit Londen

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

'van deze tijd' - laagdrempelige informele communicatie met professional. Plezierig, doelgericht en succesvol.

14-01-2015
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Ed. uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Professioneel informeel contact. Altijd snelle opvolging van afspraken.

14-01-2015
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

marjan uit haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Ik ben erg tevreden over Puur makelaars,werd goed op de hoogte gehouden over de voortgang tijdens het onderhandelen.Deed zelfs een stapje verder door te proberen echt het maximum eruit te halen om van de vraagprijs af te krijgen.

09-01-2015
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Junior uit Heemstede

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

PUUR* komt over als zeer gedegen. Met een frisse kijk op zaken. Ze handelen zeer snel.

07-01-2015
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Sjoerd uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Aangekocht en verkocht via Rutger van Puur Haarlem. Fijne makelaar, eerlijke en goede adviezen. Raden Puur en Rutger zeker aan bij anderen.

03-01-2015
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Cynthia uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Wij hebben ons huis aangekocht via Rutger. Een eerlijke, betrouwbare makelaar die je duidelijk advies geeft en goed begeleidt in het hele proces.

02-01-2015
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Bas uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Rutger is een makelaar die meedenkt en voor je opkomt. Hij geeft een reëel beeld van de situatie en inzicht in eventuele mogelijkheden of tekortkomingen. Hij geeft advies die goed is voor jouw portemonnee en niet altijd voor die van hem.

02-01-2015
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

anoniem uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Puur is een uitstekende makelaar. Goede kennis over de markt. Goede begeleiding en terugkoppeling. Al verschillende zaken met ze gedaan, maar steeds weer tevreden.

31-12-2014
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Joost uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Is allemaal heel goed verlopen want wij hebben iets kunnen kopen voordat het op Funda stond!

30-12-2014
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Johan uit Aerdenhoiut

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Een praktische en terzake kundige benadering. Communicatie met de dames van kantoor is plezierig, adequaat en je voelt je echt klant. Chapeau!

17-09-2014
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Bram uit Abcoude

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Zeer goed en prettig samengewerkt met Jeroen en zijn team. Feedback kan soms wat beter (zeker als je veel bezichtigingen hebt en onzeker bent over de markt) maar dit werd goed opgepakt naar een gesprek hierover.

08-09-2014
Totaal oordeel
8
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Laura uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Erg fijne en correcte behandeling, snelle onderhandelingen, ruimte voor eigen mening en er wordt rekening gehouden met de wensen van de klant.

05-09-2014
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Mendel uit Heemstede

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

9 jaar geleden de aankoop van mijn huis in haarlem toen ze net open waren met frederick en nu de aankoop van een huis in haarlem met Rutger

03-09-2014
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Claartje uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

PUUR heeft zowel onze nieuwe woning gekocht als de huidige verkocht. Dat laatste ging heel snel en prettig. We werden uitstekend begeleid in het presentabel maken van de woning, de plaatsing op funda en de bezichtigingen daarna.Na twee dagen werd al een bod uitgebracht en werden we het eens.Een recordtijd vonden we.

11-06-2014
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Herman uit Aerdenhout

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Heel goed. Gedreven, echt makelen, geen afwachtende houding maar heel pro-actief.

10-06-2014
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Marlies uit Gorssel

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Ik vond het contact met mijn makelaar zeer goed. Altijd bereikbaar en zeer klantgericht. verder ook doortastend, kritisch als dat nodig was en gevoel voor wensen van mij als klant.

08-06-2014
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Rogier uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Ik heb PUUR* Makelaars ingeschakeld voor de verkoop van mijn appartement en voor de aankoop van onze nieuwe woning.

06-03-2014
Totaal oordeel
9