Verkoop
Aankoop
Haarlem-Noord
8,8
-
A'dam – Centrum
8,9
-
A'dam-Zuid
9,2
9,2
Heemstede
8.8
-
Bloemendaal
9.3
8.9
Haarlem
9,1
9,0
Bussum
8.7
9,2
Nieuwbouw
-
-
Verhuur & Beheer
-
-
8.9 219 Beoordelingen
90% Beveelt PUUR* Makelaars aan

Als Aankoopmakelaar snel en adequaat reagerend met direct succes. Als Verkoopmakelaar goede voorbereiding van het verkoopproces. Daarna heel snel en professioneel optredend resulterend in een verkoopresultaat dat er zijn mag en eerder dan verwacht

8.9 219
Professioneel, uitstekende kennis van de markt en snel handelend
Naam:

Anthonius uit Aerdenhout

Contact met vestiging:

Bloemendaal

Afgenomen dienst(en):

Aankoop woning, Verkoop woning

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Als Aankoopmakelaar snel en adequaat reagerend met direct succes. Als Verkoopmakelaar goede voorbereiding van het verkoopproces. Daarna heel snel en professioneel optredend resulterend in een verkoopresultaat dat er zijn mag en eerder dan verwacht

Sterke punten van PUUR* Makelaars:

vakkundige begeleiding Kennis Lokale Markt Snelheid

Mogelijke verbeterpunten:

iets meer tijd nemen voor communicatie

23-10-2020
Totaal oordeel
9
professioneel, meedenkend en passioneerd team
Naam:

Anja uit Aerdenhout

Contact met vestiging:

Bloemendaal

Afgenomen dienst(en):

Verkoop woning

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Het goed op elkaar afgestemde team zorgd ervoor dat je als klant alle vertrauen in de gang van zaken krijgt. Je wordt professioneel adviseerd.

Sterke punten van PUUR* Makelaars:

grote bekendheid in de markt, ook in Amsterdam. Langjarige ervaringen.

Mogelijke verbeterpunten:

Als je als verkopende partij eenmaal het besluit hebt genomen, wil je in de beginfase liever nog sneller de Fotos, omschrijving van het huis etc. gemaakt hebben om eerste kopers te kunnen interesseren.

21-08-2020
Totaal oordeel
9
Onno heb ik ervaren als een deskundige en klantvriendelijke makelaar.
Naam:

Liesbeth uit Haarlem

Contact met vestiging:

Haarlem-Noord

Afgenomen dienst(en):

Verkoop woning

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Prettig en snel contact. Onno heeft goede tips gegeven over het verkoopklaar maken van mijn woning en het mogelijk oplossen van technische problemen. Deze hebben zeker aan resultaat bijgedragen!

Sterke punten van PUUR* Makelaars:

Vriendelijk en snelle dienstverlening

10-08-2020
Totaal oordeel
10
Heel fijn conract en advies
Naam:

Lidia uit Haarlem

Contact met vestiging:

Bloemendaal

Afgenomen dienst(en):

Aankoop woning, Verkoop woning

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Fijn en goed advies. Snelle handelingen om afspraken te maken.

Sterke punten van PUUR* Makelaars:

Advies

Mogelijke verbeterpunten:

nvt

13-07-2020
Totaal oordeel
10
Goede ervaring met deskundig advies in dien nodig opbouwende kritiek
Naam:

Hans van de van de Leur uit Bentveld

Contact met vestiging:

Heemstede

Afgenomen dienst(en):

Aankoop woning, Verkoop woning

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Prettig deskundig kontakt ook met de personen op kantoor.

Sterke punten van PUUR* Makelaars:

goed op de hoogte van de situatie/regio

Mogelijke verbeterpunten:

is prima zo !

11-06-2020
Totaal oordeel
9
Zeer prettig contact met Frederik, 1 keer zeggen is genoeg.
Naam:

Kees uit Santpoort-Zuid

Contact met vestiging:

Bloemendaal

Afgenomen dienst(en):

Verkoop woning

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

zie boven

Sterke punten van PUUR* Makelaars:

duidelijke taal, manier van werken

02-06-2020
Totaal oordeel
10
Zeer actief en zorgvuldig.
Naam:

m thijssen uit SANTPOORT-ZUID

Contact met vestiging:

Bloemendaal

Afgenomen dienst(en):

Verkoop woning

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Ik heb het contact met Puur als heel prettig ervaren. Actief team, zakelijk, snel en efficient.

Sterke punten van PUUR* Makelaars:

Actief en efficient.

27-05-2020
Totaal oordeel
9
Non-existent
Naam:

S uit Haarlem

Contact met vestiging:

Haarlem-Centrum (Zijlweg)

Afgenomen dienst(en):

Aankoop woning

Zou je ons aanbevelen?

Nee

Mijn ervaring:

Na een uitgebreid persoonlijk gesprek zou onze aankoopmakelaar "zijn best" voor ons gaan doen. Letterlijk nooit meer iets van hem vernomen. Wel met enige regelmaat een vervelend geautomatiseerd mailtje gekregen over tevredenheidsonderzoek of een nieuwbouwproject dat ver boven ons budget was. Misschien is het hopeloos ouderwets om te denken dat een makelaar ook echt voor je gaat zoeken en zo nu en dan met een leuke vondst of suggestie komt. Inmiddels is de huizenmarkt dusdanig uit balans dat onze window of opportunity ruimschoots voorbij is gegaan.

Sterke punten van PUUR* Makelaars:

nvt

Mogelijke verbeterpunten:

pro-activiteit

23-03-2020
Totaal oordeel
3
Een verrasende aanpak met een zeer klantgerichte begeleiding.
Naam:

Hugolien uit Hoofddorp

Contact met vestiging:

Bloemendaal

Afgenomen dienst(en):

Verkoop woning

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Vanaf de start van de verkoop ben ik goed op de hoogte gehouden van de aanpak en het verdere verloop daarvan. Ik was heel verrast over het meedenken in oplossingen en daarmee samenhangend ook werk uit handen nemen door het regelen van meubilair en het aanleveren van schilders. Het hele team heeft zich goed ingezet en de communicatie verliep prettig.

Sterke punten van PUUR* Makelaars:

communicatie en plan van aanpak.

Mogelijke verbeterpunten:

fotorapportage

08-03-2020
Totaal oordeel
9
Het hele team werkt doortastend en is goed op elkaar ingespeeld met een doelgericht resultaat.
Naam:

W.H. van Ommeren uit Heemstede

Contact met vestiging:

Bloemendaal

Afgenomen dienst(en):

Verkoop woning

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Vanaf de start is het hele team betrokken bij de verkoop en de communicatie is helder en werkt bemoedigend. Het meedenken voor de klant en er ook naar handelen is een hele zorg minder. Afspraak is afspraak.

Sterke punten van PUUR* Makelaars:

communicatie

Mogelijke verbeterpunten:

fotorapportage

05-03-2020
Totaal oordeel
8
Professioneel en commercieel
Naam:

Alexander uit Bloemendaal

Contact met vestiging:

Bloemendaal

Afgenomen dienst(en):

Verkoop woning

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Puur heeft klant centraal staan, en zal er voor zorgen dat het doel zo goed mogelijk zal worden bereikt. Hiervoor zet het gehele kantoor zich in.

Sterke punten van PUUR* Makelaars:

- Professioneel - Scherp - Oog voor (commercieel) details - Bereikbaar - Prettig

Mogelijke verbeterpunten:

Geen punten van aandacht aangaande onze samenwerking.

20-01-2020
Totaal oordeel
9
Professioneel team met passie
Naam:

Evelien uit Hillegom

Contact met vestiging:

Bloemendaal

Afgenomen dienst(en):

Verkoop woning

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Team Puur Bloemendaal is goed op elkaar ingespeeld. Passie voor het vak en empathie voor de (ver)kopers. Heldere service gerichte communicatie. Goede vertaalslag van wensen in concrete opdracht. Fotografie uitstekend. Kortom: prettig, professioneel, passievol team waar ook de humor niet ontbreekt.

Sterke punten van PUUR* Makelaars:

Eén team

Mogelijke verbeterpunten:

Intern meer tijd inplannen

06-11-2019
Totaal oordeel
10
professionele begeleiding in een bijzondere markt
Naam:

Heleen uit Heemstede

Contact met vestiging:

Heemstede

Afgenomen dienst(en):

Aankoop woning, Verkoop woning, Taxatie

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Meerdere keren is door mij beroep gedaan op Puur Makelaars zowel voor de aankoop als verkoop van woningen. Nu geen enkele verkoop dezelfde is, vereist iedere verkoop een andere aanpak; een aanpak op maat. Die levert Puur Makelaars zonder meer op een rustige maar doortastende wijze. Ook aan zakelijke relaties heb ik Puur Makelaars aangeraden omdat zij vaak op een zakelijke zo objectief mogelijke wijze trachten te assisteren in zaken onroerend goed betreffende.

Sterke punten van PUUR* Makelaars:

grote ervaring in de regio

Mogelijke verbeterpunten:

zou ik niet weten

04-11-2019
Totaal oordeel
10
Gepassioneerd en professioneel!
Naam:

Jeanne uit Bloemendaal

Contact met vestiging:

Bloemendaal

Afgenomen dienst(en):

Verkoop woning

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Prettig gewerkt met team Bloemendaal. Makelaars met een degelijke kennis van zaken. Realistisch in het bepalen van de verkoopprijs. En niet onbelangrijk: met passie voor hun werk! Dat niet ophoudt om 5 uur ‘s middags. Overleg in korte lijnen en heldere taal. Nicole, Cisca & Claire, dank! Jeanne, Bloemendaal

Sterke punten van PUUR* Makelaars:

professioneel en persoonlijk

17-09-2019
Totaal oordeel
10
Voor ons de juiste makelaar uit een goed kantoor.
Naam:

Paul uit Bloemendaal

Contact met vestiging:

Bloemendaal

Afgenomen dienst(en):

Verkoop woning

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Door alle personeelsleden werden we zeer vriendelijk en voorkomend behandeld. Geen moeite leek teveel. Het contact met “ onze” makelaar was zakelijk maar ook meelevend en steeds zoekend naar onze diepere achterliggende gedachten. Na twee gesprekken kende ze onze voorkeuren en absolute weerstanden. Toch kwam ze dan desondanks met vaak ongevraagde goede adviezen. Ook de andere makelaar was zeer adequaat, maar daar overheerste het zakelijk aspect boven de niet onbelangrijke secundaire aspecten. In totaal hebben wij ons , ook in momenten van enige vertwijfeling, in een warm bad gevoeld in deze setting.

Sterke punten van PUUR* Makelaars:

Betrokken medewerkers en zoek de passende makelaar

Mogelijke verbeterpunten:

Als er afgesproken wordt na enige actie om later nog terug te bellen, dat dan ook doen ook als er geen resultaat is.

21-08-2019
Totaal oordeel
10
professioneel, prettig, prima
Naam:

Joost uit Haarlem

Contact met vestiging:

Haarlem-Centrum (Zijlweg)

Afgenomen dienst(en):

Verkoop woning

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Prettige mensen die elkaar goed aanvullen werken bij PUUR Haarlem. Heel tevreden over Onno Scholte en zijn compaan Michel Claus. Coaching bij het hele verkoopproces door Onno was goed. Zorgvuldig, geduldig en meelevend.

Sterke punten van PUUR* Makelaars:

coaching, geduld, veel aandacht voor onze wensen. Foto reportage van grote klasse.

Mogelijke verbeterpunten:

?

14-08-2019
Totaal oordeel
9
Betrokken en fijn kantoor
Naam:

Paulette uit Haarlem

Contact met vestiging:

Haarlem-Noord

Afgenomen dienst(en):

Verkoop woning

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Ik heb een hele prettige ervaring met Puur makelaars. Van het contact met de makelaar tot aan het contact met de dames op kantoor. Hele betrokken en fijne mensen.

Sterke punten van PUUR* Makelaars:

Betrokkenheid, communicatie, scherpe en uitdagende offerte

Mogelijke verbeterpunten:

Scherpte op brochuretekst

08-08-2019
Totaal oordeel
10
goed geolied makelaarskantoor
Naam:

Niek uit BLOEMENDAAL

Contact met vestiging:

Bloemendaal

Afgenomen dienst(en):

Aankoop woning, Verkoop woning, Taxatie

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Mooi team, goed op elkaar ingespeeld, en adequaat handelend

Sterke punten van PUUR* Makelaars:

ondersteuning en snell reactie tijd

Mogelijke verbeterpunten:

bloemetje bij de deal(-:)

29-07-2019
Totaal oordeel
10
enthousiasmerende en overtuigende verkoop
Naam:

Conny uit Zandvoort

Contact met vestiging:

Bloemendaal

Afgenomen dienst(en):

Verkoop woning

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Puur voelt goed aan wat beide partijen willen. En geeft beide partijen het gevoel dat er een goede deal is gesloten.

Sterke punten van PUUR* Makelaars:

Zie boven

Mogelijke verbeterpunten:

communiceren wanneer je perse standby moet zijn.

28-07-2019
Totaal oordeel
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Hans uit Bloemendaal

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Een 10 op alle onderwerpen, op een na. (dus een 9)

Mogelijke verbeterpunten:

de collega makelaar sturen

08-05-2019
Totaal oordeel
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Catharina uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Fijne, enthousiaste en transparante makelaar. Leuk team, ook de fotograaf. Ik keek eerst wat op tegen de verkoop, maar door het enthousiasme en de expertise kreeg ik helemaal zin in het proces en de verkoop.

Mogelijke verbeterpunten:

Nog lang blijven bestaan 👍

17-04-2019
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Ella uit Westhoek

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Wij hebben ons huis eerst via een andere makelaar te koop aangeboden, daar waren we uiteindelijk niet tevreden over de gang van zaken. Ik heb een second opinion gesprek aangevraagd met Puur en die legde gelijk de vinger op de zere plek. We hebben hun advies opgevolgd, zijn daarna gewisseld van makelaar en hebben voor Puur gekozen. Uiteindelijk hebben we ons huis binnen een week verkocht ruim boven de vraagprijs, daar hadden we niet meer op durven hopen.

Mogelijke verbeterpunten:

Dat weet ik eigenlijk niet, zou zeggen, ga zo door! ;-)

05-03-2019
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Jaap uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Het was een genot! In de communciatie zijn ze enthousiast, pro-actief en vriendelijk. Ze hebben snel in de gaten waar je naar op zoek bent en springen daar goed op in. We zijn volledig ontzorgd op een hele fijne manier. Precies wat we nodig hadden!

Mogelijke verbeterpunten:

We zouden het eerlijk waar niet weten. Ga zo door :-)

25-02-2019
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Kees uit Overveen

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Goed meedenkend

Mogelijke verbeterpunten:

Op een enkel punt pro activiteit

25-02-2019
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Yori uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

De service was echt fantastisch. Makelaar(s) waren altijd bereikbaar, vriendelijk, meedenkend. Ook de dames van kantoor! hebben een zeer hoge inzet en zeer gemotiveerd. We ervaren echt dat puur collega’s hun werk leuk vinden en met bevlogenheid aan de slag gaan voor hun klanten. En super vriendelijk! Zeer aan te bevelen. Contact was leuk, wat de zoektocht naar een nieuwe woning ook leuk maakten.

Mogelijke verbeterpunten:

- soms wellicht tussentijds nieuw plan van aanpak bij lange zoekers. - we hadden fases dat het gaan kijken naar huizen vooral van onze kant moest komen. Beetje een dip in het zoeken. - onderhandelen blijft beetje lastig punt in deze markt. Grillig en onvoorstelbaar. Als klant snap je dit stuk van het ‘spel’ soms niet zo goef. Misschien zou dit nog wat transparanter kunnen? Digitale diensten nog beter. Nog scherper / gepersonaliseerde wekelijks relevant aanbod. Soms ging dit geweldig, soms hoorden we weken geen voorstel tot bezichtiging.

25-02-2019
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Rocco uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Prettige samenwerking met makelaar Egbert. Erg hulpvaardig, ook toen het spannend werd.

16-01-2019
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

W uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Zeer prettige ervaring!

Mogelijke verbeterpunten:

Iets meer duidelijkheid over wie mijn aanspreekpunt was. Niet als heel storend ervaren omdat iedereen die ik van PUUR Haarlem-Noord sprak op de hoogte leek te zijn van de gang van zaken omtrent mijn huis, maar is opzich wel prettig / makkelijk om duidelijk te hebben.

03-01-2019
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Gerard uit Bloemendaal

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Professionele organisatie met aandacht voor hun werk.

20-12-2018
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Kas uit Bloemendaal

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Bijzonder prettig, veel bezichtigingen en komen goed en snel afspraken na.

Mogelijke verbeterpunten:

beter screenen/kwalificeren van de mogelijke kopers. Maar dit werd wel gedaan nadat ze dit hadden opgemerkt.

19-12-2018
Totaal oordeel
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Davy uit Almere

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Fijne makelaars die goed meedenken en eerlijk zijn over de echte waarde van een huis.

Mogelijke verbeterpunten:

Eigenlijk is alles wel in orde, behalve de prijs, die mag wel wat lager.

07-12-2018
Totaal oordeel
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Jelle uit Bloemendaal

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Zeer professioneel, goede adviezen. Prettige samenwerking.

Mogelijke verbeterpunten:

N.v.t.

31-10-2018
Totaal oordeel
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Tom uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Subliem! Erg vakkundige kennis over desbetreffende woning en locatie.

29-10-2018
Totaal oordeel
10
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Naam:

Noor uit Aerdenhout

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Prettig contact en goede hulp bij keuzes.

Mogelijke verbeterpunten:

Bij inschrijving vorig voorjaar Vijverweg nieuwbouw appartementen is mijn inschrijving tussen de wal en het schip gevallen. Was geen goede ervaring.

26-10-2018
Totaal oordeel
7
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Monique uit Driehuis en Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Professionele begeleiding staat voorop! In een moeilijke koopmarkt heeft Puur gezorgd voor de aankoop een pareltje in Haarlem!

12-09-2018
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Ellen uit HOOFDDORP

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Kundig, klantvriendelijk, flexible makelaat.

29-08-2018
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Michael uit Bloemendaal

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Enorm gepassioneerde makelaars met zeer goede kennis van de huizenmarkt uit de omgeving.

Mogelijke verbeterpunten:

Wellicht vooraf aangeven dat je meerdere contactpersonen kan hebben. Ik vond het plezierig maar wellicht geldt dat niet voor iedereen.

14-08-2018
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Paul uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Leuke samenwerking, goede begeleiding, mooi resultaat.

25-07-2018
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Björn uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Goede persoonlijke begeleiding

Mogelijke verbeterpunten:

Niks!

31-05-2018
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Renske uit Aerdenhout

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

We zijn heel tevreden hoe de verkoop en de aankoop van ons nieuwe huis is gegaan, dank zij de geweldige goede zorgen van Wendy (verkoop huis) en Frederik (aankoop huis)

Mogelijke verbeterpunten:

Zou ik niet weten, lekker zo doorgaan! Wendy is een topper!!

28-05-2018
Totaal oordeel
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Marjorie uit Aerdenhout

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Erg tevreden. Goede makelaars met verstand van zaken, veel ervaring en kennis van de markt.

18-04-2018
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Paul uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Een fijne, toegankelijke makelaar die ons goed geadviseerd heeft in het verkooptraject.

15-04-2018
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Anouk uit Heemstede

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Een zeer prettige ervaring. Snelle communicatie. De makelaars denken heel goed mee, zijn op de hoogte van mijn wensen en zitten overal bovenop. Beter had ik niet kunnen wensen!

Mogelijke verbeterpunten:

Geen verbeteringen, ga vooral zo door. Ik zal iedereen Puur makelaars Heemstede aanraden!

13-04-2018
Totaal oordeel
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Thijs uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Zeer goed contact gehad met Jeroen.

Mogelijke verbeterpunten:

Nvt

06-04-2018
Totaal oordeel
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Barry uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Heel fijn en vlot!

29-03-2018
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Willemijn uit Bentveld

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Heel goed.

Mogelijke verbeterpunten:

Afhandeling en communicatie hierover (bijv. over het tekenen van de koopovereenkomst door koper).

27-03-2018
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Debby uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Uitstekend, relaxed, prettige en aardige mensen, goed contact.

06-03-2018
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Jeroen en Karin uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Uitstekende service, kundig, prettig in de omgang, bruikbare adviezen.

22-02-2018
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Louis uit Aerdenhout

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Een uiterst professionele, deskundige makelaar

Mogelijke verbeterpunten:

Misschien nog wat meer out of the box denken.

16-02-2018
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

pauliene uit àmsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

zeer prettige makelaar Glenn

12-02-2018
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Véronique uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Goede persoonlujke begeleiding.

23-11-2017
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Rik uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Geselecteerd uit drie makelaarskwam Puur er het meest actieve uit. We werden goed geadviseerd over de verkoopprijs en de communicatie was prima.

Mogelijke verbeterpunten:

?

05-11-2017
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Maud uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Heel erg vriendelijk en professioneel. Maarten heeft ons heel goed begeleid en geadviseerd en heeft veel expertise. Top!

Mogelijke verbeterpunten:

?

21-10-2017
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Charlotte uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Met zowel aankoop als verkoop erg tevreden.

Mogelijke verbeterpunten:

Soms was er wat onduidelijkheid over de vooruitgang van het plannen van de bezichtigingen.

20-10-2017
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Roy uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Cathelijne was uiterst professioneel en kundig in haar begeleiding. Denkt mee en is zeer prettig om mee te communiceren.

Mogelijke verbeterpunten:

Geen suggesties.

11-10-2017
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Renald uit Santpoort

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

snel en goed

Mogelijke verbeterpunten:

niet dat ik weet.

03-10-2017
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Annemarie uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

08-09-2017
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

sacha uit Zandvoort

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

hele vriendelijke werknemers goed overleg en op de hoogte houden van gaande zaken.

22-08-2017
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Menno uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Catelijne Rhee heeft ons heel goed geholpen met de verkoop van ons huis. Ze nam altijd snel contact met ons op als er iets was. Ze heeft ons kundige adviezen gegeven.

20-08-2017
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Paul uit Overveen

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Geweldig team, in zeer korte tijd zowel aankoop- als verkoopmakelaar voor ons geweest. Kennen de markt tot in detail, en sterke en loyale partner in het proces van zowel aan- als verkoop.

10-08-2017
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Marije uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Contact gehad met Michael Clous, goeie begeleiding. Lof voor de fotograaf die perfecte foto's afleverde. Clous is vriendelijk en heeft aan een half woord genoeg. Bij elke vraag ( telefoon of email ) altijd binnen een uur antwoord.

Mogelijke verbeterpunten:

Oppassen dat PUUR niet aan zijn eigen succes ten onder gaat, meer klanten hebben ook steeds meer begeleiding nodig.

27-07-2017
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Noes uit Overveen

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Betrokken en vakkundige begeleiding. Er is uitstekend met mij meegedacht en gecommuniceerd.

20-07-2017
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Ruurd uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Professionele begeleiding bij de verkoop van mijn woning. Denken goed mee, kennen de markt en zijn deskundig en prettig in het contact.

03-07-2017
Totaal oordeel
8
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Frank uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Robert di Arutuin is een fantastische en gedreven makelaar met een doortastende blik op de huizenmarkt. Heeft ons wederom goed begeleid en geholpen.

01-07-2017
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Tirza uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

29-06-2017
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

eric uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

zeer professionele en prettige begeleiding en advisering zowel voor als bij de verkoop. ook na het tekenen van het voorlopig koopcontract werd het contact onderhouden met de makelaar en werd voortdurend feet-back gegeven over de stand van zaken.

12-06-2017
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

remko uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Voor mij heeft Puur op alle vlakken overtroffen. Vanaf dag 1 de begeleiding tot vandaag het tekenen van de verkoopakte was alles keurig verzorgd en stak men veel energie in de nazorg.

Mogelijke verbeterpunten:

geen directe verbeterpunten

26-04-2017
Totaal oordeel
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Corina uit Bennebroek

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Fijn contact, duidelijke uitleg

Mogelijke verbeterpunten:

Weet dat het een praktisch probleem is maar zoveel mogelijk dezelfde makelaar de bezichtiging laten doen

25-04-2017
Totaal oordeel
10
2 sterren: slechter dan verwacht
Naam:

L.M. uit Heemstede

Zou je ons aanbevelen?

Nee

Mijn ervaring:

Ben teleurgesteld in PUUR Makelaars Heemstede. Had meer advies en ondersteuning verwacht. Bij overdracht notaris bleek de koper dezelfde makelaar te hebben!!

20-04-2017
Totaal oordeel
4
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Michel uit Bennebroek

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Prima makelaars, zeer commercieel en deskundig. Groot voordeel is dat ze in paren werken dus er is altijd iemand beschikbaar die je huis goed kent om potentiële kopers rond te leiden.

30-03-2017
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Felix uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Na een goede ervaring uit mijn omgeving had ik onder andere Puur uitgenodigd voor de verkoop van mijn huis. Naast dat Puur een scherpe prijs bood, was het eerste contact al bijzonder prettig: Deskundig, eerlijk en (jawel) puur! Binnen minder dan 2 weken was alles geregeld en stond het huis 'klaar om online te gaan'. Op advies en duidelijk in overleg nog even gewacht met het daadwerkelijke verkooptraject. Esther heeft mij bijzonder goed geadviseerd en gaf mij echt het gevoel dat het mijn huis is, mijn bezit en dat het een emotioneel proces zou kunnen zijn (toch mijn eerste huis dat in de verkoop ging..) Samen met het team van Puur (Ceintuurbaan) gaven Esther en Jeroen echt het 'klant is koning' gevoel. Staan altijd klaar en goede adviezen. Erg fijn! De begeleiding tijdens de bezichtigingen, biedingen en uiteindelijke onderhandelingen was bijzonder goed. Ik werd goed op de hoogte gehouden, geen details, gewoon dat wat je wilt en moet weten. Duidelijk advies bij het finale bod, maar ook duidelijk het gevoel: jij (ik dus) ben in de lead. Erg fijn! Kortom een erg fijne en prettige ervaring en dan ook een echte aanrader! Veel dank Puur*!

Mogelijke verbeterpunten:

Weinig, om toch een verbeterpuntje te noemen: de communicatie. Soms werd er vanuit gegaan dat ik iets snapte, terwijl mijn ervaring niet in de makelaardij ligt. Daar had ik iets meer begeleiding in willen hebben.

28-03-2017
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Edwin uit Bloemendaal

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Kundige makelaar, die goede adviezen geeft en erg zijn best doet het beste eruit te halen

Mogelijke verbeterpunten:

Binnendienst kan wat scherper.

26-03-2017
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Corina uit bennebroek

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Vriendelijke dames, met goed inzicht voor de verkoop van het huis.

19-03-2017
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Debby uit Bennebroek

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Wij hebben de contacten als zeer prettig ervaren. Een grote mate van deskundigheid en inlevingsvermogen. Cisca is echt een topper!

Mogelijke verbeterpunten:

Ik heb werkelijk geen verbeterpunten om op te noemen!

17-03-2017
Totaal oordeel
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Det uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

PUUR is eerlijk, snel, vakkundig, secuur en alle medewerkers zijn onwijs vriendelijk! Ik kan Cathelijne en al haar collega's aan iedereen aanraden die een huis willen kopen of verkopen in Amsterdam!

16-03-2017
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Patricia uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Betrokken en deskundig. Goed inzicht in wensen klant, speelt daar goed op in.

Mogelijke verbeterpunten:

Als er kijkers geweest zijn, dan zou het prettig zijn dezelfde dag een terugkoppeling te krijgen. Kan ook via het persoonlijke PUUR profiel - de klant kan daar dan de voortgang zien.

23-02-2017
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Renate uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Ongecompliceerd vriendelijk!

Mogelijke verbeterpunten:

Wij kunnen het niet bedenken. Dat is een goed teken :-)

17-02-2017
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Pieter uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Ik heb voornamelijk contact gehad met Jeroen Visser. Hij heeft me op zeer betrokken en pro-actieve wijze geadviseerd en bijgestaan. Hij is deskundig, doortastend en weet goed contact te leggen met de verkopende makelaars. Een absolute aanrader!

13-02-2017
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Dineke uit Leiden

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Men is zeer toegankelijk en makkelijk te raadplegen voor overleg en advies.

25-01-2017
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

G.A.B. (Dineke) uit Leiden

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

toegankelijkheid, meedenken, bereikbaarheid

13-01-2017
Totaal oordeel
8
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

O.C.A.M. uit Bloemendaal

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Goed en snelle antwoorden op mijn vragen.

Mogelijke verbeterpunten:

Afspraken iets eerder door geven.

10-01-2017
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Ingrid uit Den Haag

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Top begeleiding met extra compliment voor Eveline

Mogelijke verbeterpunten:

Zo doorgaan

09-01-2017
Totaal oordeel
8
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Johan uit Hilversum

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Plezierig zakelijk.

Mogelijke verbeterpunten:

Zorgen dat het zo blijft.

21-12-2016
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Caroline uit Huizen

Zou je ons aanbevelen?

Ja

19-12-2016
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Frits uit Luxemburg

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Ik ben erg tevreden met de realistische doelstellingen en begeleiding.

Mogelijke verbeterpunten:

Nog meer tips geven om het object voor te bereiden op de verkoop.

05-12-2016
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Wim uit Heemstede

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

In alles goed, alleen de verwachting van de verkoopprijs van de makelaar is te hoog gebleken.

Mogelijke verbeterpunten:

net

25-11-2016
Totaal oordeel
8
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Naam:

Allard uit Heemstede

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Na een paar moeilijke jaren werd de verkoop van mijn appartement bij een 2e poging erg goed opgepakt. Met name het contact met en de werkwijze van assistent register makelaar, Henry Wittenberg, was heel erg goed.

Mogelijke verbeterpunten:

Meer advies geven mbt plan van aanpak

14-11-2016
Totaal oordeel
7
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Arjan uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Zeer prettig, doelgericht, duidelijk, adviserend en professioneel.

Mogelijke verbeterpunten:

In mijn optiek weinig...waar de naam Puur voor staat zie je ook terug in de werkwijze. No nonsens en recht voor zijn raap. Een zeer prettige ervaring die ik iedereen kan aanraden. Top!

14-11-2016
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Cor uit Heemstede

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Persoonlijke benadering was zeer positief

14-11-2016
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Rosan uit Bloemendaal

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Mijn ervaring is dat ze niet alleen geïnteresseerd zijn in het pand maar ook in jou.

10-11-2016
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

gerard uit hilversum

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

gewoon goed

Mogelijke verbeterpunten:

n.v.t.

04-11-2016
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Bart uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Bekend en goed

Mogelijke verbeterpunten:

Bij aankoop van een ander huis ook bij een Puur makelaar door het huis begeleid. Was erg stellig over de prijs van het huis en dat deze wss zo verkocht was. Wij zijn verder gaan kijken, later blijkt vraagprijs flink gezakt, status nog niet verkocht. Was Aerdenhout hoekwoning.

03-11-2016
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Eveline uit Haarl

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Zeer proffesionele en adequete opstelling van onze aankoop makelaar de binnendienst heeft accuraat gereageerd op onze wensen tevens lofvoor hen!

Mogelijke verbeterpunten:

De balie, de oude was mooier!

02-11-2016
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Marc uit MAASTRICHT

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Prettig contact, duidelijkheid over doelen en mogelijke opbrengst

28-10-2016
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Joost uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

18-10-2016
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Daan uit Samut Sakhon Thailand

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Professioneel personeel. Constructive suggesties, Korrektes afhandelen

06-10-2016
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Tom en Maartje uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

De verwachtingen die geschetst werden zijn ook waargemaakt. Een goede mix van professionaliteit en persoonlijkheid van de makelaars, waardoor het eenvoudig is om toegankelijk te communiceren en ook betrokken tot het laatste moment. Verder ook de uitstekende combinatie van aankoop- en verkoopmakelaar. Kortom, wij zijn zeer tevreden over het verloop van de verkoop van ons huis en willen de medewerkers van PUUR hiervoor bedanken!

Mogelijke verbeterpunten:

Kunnen op dit moment geen verbeterpunten bedenken... De website ziet er verder ook erg goed en professioneel uit.

05-10-2016
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Sanne uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

De ervaring met PUUR makelaars was zeer prettig. We hebben in het volste vertrouwen het proces uit handen gegeven en werden steeds op de hoogte gehouden van alles. Ook het uiteindelijke resultaat (forse verkoopwinst) was heel mooi!

Mogelijke verbeterpunten:

De statistieken via de link kwamen pas enkele dagen later door (maakt niet veel uit, maar is misschien een verbeterpuntje).

29-09-2016
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Remco uit Aalsmeer

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Degelijke makelaar met veel ervaring en weet van aanpakken. Hadden snel een groot aantal koper voor een bijzondere woning gevonden

Mogelijke verbeterpunten:

Er zijn een paar keer zaken wat later gecommuniceerd.

29-09-2016
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Anojk uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Menselijke warme benadering en toch zakelijk en resultaatgericht

Mogelijke verbeterpunten:

Als de klus geklaard aankoop en verkoop geklaard is valt de laatste ondersteuning weg....

28-09-2016
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Henk uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Zowel verkoop als aankoop is vlot en soepel verlopen. Als klant is zowel kopen als verkopen een spannende aangelegenheid. Puur begeleidt die processen op een hele rustige maar effectieve, resultaatgerichte manier. We hadden meteen vertrouwen.

Mogelijke verbeterpunten:

Het verkoop bord in mijn voortuin stond licht scheef in de grond :)

07-09-2016
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Andrea uit Scheveningen

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Ik had direct goed contact met Michel. Ik had het gevoel dat hij begreep wat ik wilde, wat onze wensen waren. Waardoor hij per definitie de goede huizen aanbood. Waardoor ik nooit voor niks afreisde naar Haarlem. Ik vind het bijzonder dat PuurMakelaars zo'n mooi team heeft wat niet te beroerd is om een stap extra te zetten voor hun klanten. Hele prettige uitstraling!

Mogelijke verbeterpunten:

Geen idee, veel dank voor de begeleiding, samenwerking of hoe je het noemen wil!

06-09-2016
Totaal oordeel
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Joost uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Zeer net team, altijd bereikbaar en flexibel.

Mogelijke verbeterpunten:

automatisering van checklists

25-08-2016
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Arjan uit Bloemendaal

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Zeer prettige ervaring, plezierig personeel.

Mogelijke verbeterpunten:

Geen idee.

15-08-2016
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Roland uit Hilversum

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

in een zeer prettig contact heeft PUUR*Makelaars ons succesvol begeleidt bij de aankoop van een woning in Amsterdam.

03-08-2016
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Loek uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Puur makelaars heeft begrip voor persoonlijke wensen van de klant. Communicatief zijn ze heel sterk en de website is uitmuntend!!

Mogelijke verbeterpunten:

Geen directe verbeterpunten.

30-07-2016
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Victor uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Mijn ervaring met PUUR was heel goed. Ze waren optimaal hulp bij het verkopen van mijn woning. Sinds het begin tot het einde, voelde ik me altijd heel ondersteund.

Mogelijke verbeterpunten:

Ik vind jullie service echt prima, kan niet aan iets denken dat nog beter kan.

29-07-2016
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Joke uit Aerdenhout

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Een makelaar bij Puur vonden wij niet goed,meer koper dan verkoper gericht.

18-07-2016
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Nienke uit Bussum

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Wij hebben erg goede ervaringen met Puur Makelaars, zowel met de verkoop van ons appartement in Amsterdam, als de aankoop van onze nieuwe woning in Bussum! Bij het verkopen van ons appartement in Amsterdam hadden wij zeer professionele begeleiding, met veel aandacht voor details. Met goed resultaat. Zeker aan te raden!

17-07-2016
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Willem uit Spaarndam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Zeer goed communicatief.

Mogelijke verbeterpunten:

Kanikniet 123 zeggen

15-07-2016
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Pascal uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Prima makelaar met een goed netwerk. Verkoop verliep naar tevredenheid en conform verwachtingen.

Mogelijke verbeterpunten:

Voorkomen van slordigheden, in één keer goed.

12-07-2016
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Pascal uit Thornton

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Ik heb PUUR Makelaars ervaren als een zeer betrouwbare, professionele makelaar. Ik heb me altijd op de juiste manier vertegenwoordigd gevoeld en ik heb nooit het gevoel gehad dat de makeaar haast had om mijn huis te verkopen.

Mogelijke verbeterpunten:

Ik werd niet altijd op de hoogte gehouden van een contact-moment. Soms moest ik vragen naar de status. Ik denl dat dit kan worden opgelost door per mail altijd een update te verstrekken, hoe klein het overleg ook is geweest. Voorkomt ook veel bellen en teruggebeld worden

01-07-2016
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Claartje uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

De verkoop van een huis is best een ding, maar ging in mijn geval heel soepel. Ik had het gevoel dat mijn huis in goede handen was, en ben tevreden over het eindresultaat.

Mogelijke verbeterpunten:

Details: zoals bij de omschrijving van een huis letten op wat belangrijke informatie is voor een specifiek huis in een bepaalde buurt (niet te algemeen blijven), en de juiste berekeningen maken ;)

30-06-2016
Totaal oordeel
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Yvonne uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Ze zijn eerlijk en duidelijk en staan meteen voor je klaar.

30-06-2016
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Erik uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Zeer prettig contact. Rustig, kundig, en vriendelijk. Zeer hulpvaardig en schappelijk in het overeenkomen van de kosten verbonden aan de verkoop. Goede begeleiding gedurende het hele proces, en het allerbelangrijkste succesvol (en snel).

Mogelijke verbeterpunten:

Alles is naar tevredenheid verlopen, met nóg meer aandacht voor de details zou het perfect zijn.

29-06-2016
Totaal oordeel
8
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Mirjam uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Zeer vriendelijke ervaren makelaars. Ons huis is goed en snel verkocht en we zijn goed op de hoogte gehouden van de vorderingen mbt de onderhandelingen.

Mogelijke verbeterpunten:

Kortom wij zijn zeer tevreden!

27-06-2016
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Laura uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Fijne professionele samenwerking en de juiste kennis waardoor een super snelle verkoop naar tevredenheid van alle partijen!

Mogelijke verbeterpunten:

-

21-06-2016
Totaal oordeel
9
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Naam:

Lydia uit Heemstede

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Korrekte en vriendelijke behandeling en adviezen.

Mogelijke verbeterpunten:

De verkopers beter op de hoogte houden inake de stand van zaken.Af en toe kontakt opnemen hoe het met de verkoop staat.

16-06-2016
Totaal oordeel
7
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Natasja uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Fantastisch geholpen door Cathelijne. Snel en kundig. Met de grote hoeveelheid kijkers fantastisch dat PUUR alles uit handen heeft genomen.

31-05-2016
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Margriet uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Ik ben zeer tevreden over de professionele, vriendelijke, behulpzame en soepele samenwerking met Jeroen Visser van PUUR makelaars en ik raad PUUR makelaars dan ook aan iedereen aan! Ook de samenwerking met Glenn en Stephanie was erg prettig.

Mogelijke verbeterpunten:

Wat mij betreft niets

31-05-2016
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Marleen uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

30-05-2016
Totaal oordeel
8
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Ingrid uit Tilburg

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Goede vriendelijke begeleiding bij de verkoop.

Mogelijke verbeterpunten:

N.V.T

27-05-2016
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Michel uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Niet alleen ervaren makelaars die hun vak verstaan, maar ook een zeer pro-actieve, snelle en vriendelijke back office. Ik begrijp nu waarom je de paarse PUUR borden bovengemiddeld vaak op te koop staande huizen ziet in Haarlem en omstreken.

26-05-2016
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Bernard uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Zeer aangenaam proces Ter zake kundige makelaar Zeer tevreden Puur steekt met kop en schouders boven andere makelaars waar wij eerder mee gewerkt hebben

Mogelijke verbeterpunten:

Foto reportage Eerste prijsbepaling

24-05-2016
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Alexandra uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Alle collega's van PUUR Makelaars (ik heb contact gehad met Cathelijne, Glenn en Samantha) waren heel professioneel, vriendelijk en behulpzaam.

16-05-2016
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Hessel uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

16-05-2016
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Robert uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Heel goede ervaring. Eigenlijk liep alles behoorlijk voorspoedig, vlot en conform afspraken.

Mogelijke verbeterpunten:

Iets zorgvuldiger de eerste tekstversie op Funda opleveren. Tijdiger en strakker bezoekafspraken plannen en communiceren.

02-05-2016
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Hylco uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Goede ervaring, doorpakken en professioneel en sales gericht. Goed netwerk met woningzoekers in en buiten de regio dus snel actie wanneer geschikte kandidaten zijn.

Mogelijke verbeterpunten:

Geen idee.

29-04-2016
Totaal oordeel
8
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Margo uit Kortenhoef

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Supersnel en profesioneel, heerlijk om zo begeleid te worden

Mogelijke verbeterpunten:

Eh.....'paars' ? Really???

28-04-2016
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Daan uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

26-04-2016
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Ted uit Heemstede

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Duidelijke informatie over het te volgen traject en goed advies over verkoop prijs. Het kantoor heeft een goede positie in de markt/regio, waardoor snel een aantal gegadigden kwamen.

Mogelijke verbeterpunten:

Altijd iets, maar ik was zeer tevreden.

25-04-2016
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Tamara uit Overveen

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

De samenwerking verliep fantastisch en ik ben heel blij met het deskundig advies, mede hierdoor is onze woning binnen een paar dagen verkocht.

Mogelijke verbeterpunten:

Geen opmerkingen

12-04-2016
Totaal oordeel
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Kees uit Bentveld

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Vriendelijke deskundige begeleiding bij de verkoop, ook wat betreft het vervolg traject.

Mogelijke verbeterpunten:

Zou het niet weten

04-04-2016
Totaal oordeel
10
1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Naam:

Niels uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Nee

Mijn ervaring:

Onprofessioneel, onbeschofd, arrogant, onwelwillend en al helemaal niet klantgericht en niet willen denken in oplossingen bij toegegeven gebreken.

04-04-2016
Totaal oordeel
1
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Saskia uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Snel en met expertise geholpen.

Mogelijke verbeterpunten:

Communicatie tussen makelaars en notaris verbeteren

02-04-2016
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Sanne uit Bloemendaal

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Wij kregen het gevoel dat zij ons verhaal goed konden overbrengen op de bezichtigers en dat zij echt hun best deden voor ons. Prettige en relaxte communicatie en er werd razendsnel gereageerd als we vragen hadden.

02-04-2016
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Valentijn uit Bussum

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

We wilden een specifiek huis kopen en dat is vlot gegaan, ik werd ook goed op de hoogte gehouden bij de onderhandelingen. Er is ook een huurcontract opgesteld, dat was ook zo gepiept.

Mogelijke verbeterpunten:

De optie in deze vragenlijst om 'Bussum" te kunnen kiezen. Ik heb namelijk contact gehad met het makelaarskantoor in Bussum (en niet met die in Bloemendaal)>

31-03-2016
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Helma uit Weesp

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Prettige open samenwerking met de makelaar en zijn medewerkers. Goede, duidelijke en korte communicatie lijnen, blij dat ik voor het filiaal Bussum gekozen heb. Verkoop is sneller gedaan dan ik van tevoren had kunnen bedenken, afhandeling is correct gegaan.

24-03-2016
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Guido uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Professioneel, prettig, heel communicatief. Uiteraard hangt een eindoordeel van de verkoopprijs af en die was gunstig in ons geval, maar ook daarvoor waren wij erg te spreken over Puur Makelaars. De contacten zijn heel goed en efficient, de begeleiding geeft vertrouwen, en het hele proces (overleg, foto's maken, tekst opstellen, bezichtigingen, onderhandelingen) is gewoon goed.

Mogelijke verbeterpunten:

Weinig, hou het goede niveau vast.

14-03-2016
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Marie José uit Heemstede

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Gedreven team, alle drie met talent op eigen gebied, snelle schakelaars, fijn contact en een snelle en goede verkoop. Wat wil je nog meer?

Mogelijke verbeterpunten:

Ik zou het echt niet weten, misschien iets scherpere voorbereiding op rol verkoper bij taxatie koper. Of beter nog dit overnemen van koper, kan vervelende situaties voorkomen

13-03-2016
Totaal oordeel
9
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Naam:

Tom uit Heemstede

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Het belang van de opdrachtgever wordt niet altijd 100% behartigd en is in de onderhandeling zelfs minder positief ervaren

Mogelijke verbeterpunten:

Positie verkopende partij ( opdrachtgever ) centraal stellen en niet in het belang van de kopende partij handelen

01-03-2016
Totaal oordeel
7
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Carla uit Heemstede

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Het is mijn allereerste ervaring met een verkoop makelaar. Ik heb geen vergelijking met andere makelaars, weet niet wat gebruikelijk is en kan alleen mijn persoonlijke beleving weergeven: PUUR Makelaars staat open voor aanpassingen ovv verkoper, uiteraard beargumenteerd. Terugkoppeling na een bezichtiging was altijd prima. Na 3/4 jaar en 30 bezichtigingen verder, had ik zelf verwacht dat PUUR Makelaars mij voor een evaluatiegesprek zou uitnodigen. Dat gesprek is er op mijn eigen verzoek gekomen. Over het geheel genomen goede ervaring.

Mogelijke verbeterpunten:

Prijzen van de courtage vermelden incl. btw. omdat particulieren niets met de btw kunnen. Voor zakelijke klanten ligt dit waarschijnlijk anders, maar als particulier heb ik het als teleurstellend ervaren de btw er zelf uit te moeten rekenen. Dit is bij alle makelaars hetzelfde, PUUR Makelaars zou zich hierin positief kunnen onderscheiden.

27-02-2016
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Marjolijne uit Santpoort-Zuid

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Professioneel

Mogelijke verbeterpunten:

n.v.t.

25-02-2016
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Jacqueline uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

sympathiek, slim en ondersteunend makelaarskantoor met zeer professionele en prettige experts. bijzondere balans tussen enthousiaste betrokkenheid en spiegelende, objectieve rol waar dat nodig is.

Mogelijke verbeterpunten:

* blijf zuinig op hierboven beschreven kwaliteiten. * in laatste fase van samenwerkingsproces, tussen contracten en levering, staan de professionals voor prioriteringsbeleid in de koop- verkoopdynamiek met overige cliënten. Dat is begrijpelijk, maar blijf alert bij administratieve laatste vragen van cliënt in afrondingsproces.

18-02-2016
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

J.C.M uit Bloemendaal

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Actief en dynamisch

Mogelijke verbeterpunten:

Betere feed-back. Niet altijd geinformeerd na een bezichtiging

02-02-2016
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Pauline uit Aerdenhout

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Ben begeleid door Ciska, die het ten eerste zeer deskundig heeft gedaan, ze had verstand van de staat van een huis ( aankoop) verder heeft zij mij bij de verkoop van mijn huis niet het gevoel gegeven, dat ik op moest schieten, ik heb haar begeleiding als zeer prettig ervaren en tenslotte heeft zij bij de aankoop van mijn nieuwe huis haar kwaliteiten meer dan bewezen, door dit snel en heel goed te regelen. 1 dag na bezichtiging had zij het huis voor mij aangekocht voor een zeer redelijke prijs!! Chapeau!

29-01-2016
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

t uit aerdenhout

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Plezierig & kundig

21-01-2016
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Jan uit Madaillan

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

een enthousiast team, prettig contact, afspraken werden zorgvuldig nagekomen en wij zijn tevreden over de snelle verkoop

05-01-2016
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Micha uit Almere

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Ik ben erg tevrede over mijn aankopende makelaar. Advies en tips zijn erg goed.

04-01-2016
Totaal oordeel
8
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Martijn uit Heemstede

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Een vlotte, professionele beleving.

30-12-2015
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Wilma uit Overveen

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Persoonlijk, adequaat

Mogelijke verbeterpunten:

Houden zo!

29-12-2015
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Jane uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Cathelijne is heel secuur, fijn om mee te werken, lekker pittig en pakt zaken goed aan.

27-12-2015
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Fons & Mia uit Bentveld

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

In de circa 3 maanden waarin Puur voor ons actief was,waren wij 2 maanden in het buitenland.Desondanks liep de actie goed door.

Mogelijke verbeterpunten:

Haal de "verdieping" weg vóór de entree op de Binnenweg.Niet lang wachten.De huidige situatie vraagt om ongelukken. De relatief jonge bezetting zal door verdere ervaringen kunnen groeien in expertise en begeleiding.

23-12-2015
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Bart uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Een absolute onderscheidende klasse makelaar, met kwaliteit - die ook wel zijn prijs heeft. Zeer goede klik met Jeroen en uitermate scherp meedenkend. Ik zou Puur makelaars aan iedereen aanbevelen.

Mogelijke verbeterpunten:

Hou kopers tijdens het verkoopgesprek nog beter geïnformeerd. We kopen misschien 5 keer in ons leven een huis en het is (meestal) de grootste investering die we in ons leven zullen doen. We spreken een andere taal dan makelaars en notarissen. Blijf je bewust van dat jullie dagelijks werk, voor ons een ver-van-mijn-bed-show blijft. Verder super klasse gedaan mensen. Niet goedkoop, maar wel goed. Een negen.

16-12-2015
Totaal oordeel
8
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Anita uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Vakkundig, sympathiek en vlot!

16-12-2015
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Pe uit Bentveld

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Wij hebben een behoorlijk aantal huizen en appartementen bezichtigd.Ook op eigen kracht. Wij kregen steeds informatie over de ontwikkeling (daling) van de vraapprijzen. Onze makelaar had een fijne neus voor bouwtechnische problemen. Bij de prijsonderhandeling was hij vasthoudend. Alles bij elkaar uitsekende dienstverlening.

Mogelijke verbeterpunten:

Niet veel

14-12-2015
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Sergey uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Very supportive & professional, working with Jeroen from Puur Makelaars was easy, transparent and convenient. His insight into little nuances of construction details, specifics of buildings and market details was extremely helpful to get myself a beautiful place in Amsterdam. I'd like to also say additional thanks to Stephanie who was very efficient and easy going in handling all communication and formalities. Overall, a great experience and will definitely recommend Puur to my friends & colleagues.

14-12-2015
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Alexander uit Oegstgeest

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Prima ervaring

Mogelijke verbeterpunten:

Wellicht zelf wat actiever suggesties doen.

27-11-2015
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Maarten uit Aerdenhout

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Plezierig contact, gedreven in de verkoop en deskundig in de begeleiding. Puur neemt veel praktische zorgen uit handen Snel mijn huis verkocht: dank!

Mogelijke verbeterpunten:

Niets ga zo door!

19-11-2015
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Carin uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Vanaf het begin goede klik en fijne samenwerking afgestemd op en met begrip voor mijn persoonlijke situatie en wensen.

Mogelijke verbeterpunten:

Hoewel ik niet bekend ben met het gehele pakket dienstverlening van Puur makelaars en maar enkele medewerkers heb ontmoet, is mijn advies: vooral doorgaan op de ingeslagen, no nonsens, weg!

18-11-2015
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Evelien uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Leuk intake gesprek op kantoor. Nadien zeer snel koop gerealiseerd. Plezierige samenwerking.

Mogelijke verbeterpunten:

?

07-11-2015
Totaal oordeel
8
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Naam:

Anne uit Santpoort-Zuid

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

erg goed in het algemeen, teleurgesteld over niet melden van een probleem, wat een dure oplossing werd

Mogelijke verbeterpunten:

betere administratie

28-10-2015
Totaal oordeel
7
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Mick uit Bentveld

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

De ervaring met de heer van Till was heel correct . Altijd aanwezig om iets op te lossen.

Mogelijke verbeterpunten:

iets leuks voor de klant meenemen als je bij de noraris geweest bent.

20-10-2015
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Onno uit Overveen

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Prettige en doortastende manier van werken en en goed begrip van de huidige en veranderende woningmarkt.

17-10-2015
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

anoniem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Daadkrachtig en reëel.

14-10-2015
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Gerwin uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Erg prettige ervaring met Puur! Pro actieve houding, goede en duidelijke informatie. Toegankelijk en informeel contact.

Mogelijke verbeterpunten:

Een huis kopen (zeker de 1e keer) kan best ingewikkeld zijn. Begeleiding door de hoeveelheid aan documenten zou prettig zijn. Ik heb een bibliotheek aan documentatie ontvangen en weet niet altijd precies wat wat is. Dus wat ik moet bewaren, hoe ik het moet lezen etc etc. Gaandeweg wordt dit steeds duidelijker, maar een beetje sturing vanaf het begin zou makkelijk zijn.

13-10-2015
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Geert Jan uit Bloemendaal

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Heel goed

Mogelijke verbeterpunten:

Niets

13-10-2015
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Naomi uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Diverse makelaars van Puur* zijn met ons meegeweest naar bezichtigingen allen waren ze bouwkundig zeer goed onderlegd. In de meeste gevallen wisten ze de verkopend makelaar onder de tafel te praten wat bouwkundige zaken betreft. Heel fijn idee! Andere makelaars wisten soms de meest basale dingen niet. Ook sterk is jullie flexibiliteit. Als collega x niet mee kon, was er altijd wel een andere collega die ons kon vergezellen als we dat wensten. Ook op hele korte termijn afspraken. Nog een pluspunt: de vriendelijkheid en daadkracht van de binnendienst medewerkers Marleen en Claire met wie wij veel te maken hadden. Zij kwamen altijd hun afspraken na, waren snel en hielden ons goed op de hoogte. Heel prettig.

05-09-2015
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Johan uit Santpoort Zuid

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Zeer professioneel, kundig, adrem, perfecte opname met fotograaf en inmetingskantoor, optimale presentatie van de woning, bekend met de omgeving, uitstekende inschatting van marktwaarde en verkoopsnelheid. Perfecte begeleiding!

Mogelijke verbeterpunten:

Sponsoren van het voetbalteam van mijn zoontje die bij BVC speelt!

27-08-2015
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Michel uit Heemstede

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Deskundig

Mogelijke verbeterpunten:

Persoonlijke e-mails beantwoorden

22-08-2015
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Chris uit Heemstede

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Zeer goede ervaringen. Afspraken worden stipt nagekomen. "Binnendienst " is ook van alle details op de hoogte.

Mogelijke verbeterpunten:

Niets. Zorgen dat de dienstverlening ook in de snel groeiende markt onderscheidend blijft. (Kleinigheid: Die drie liter rode wijn.....)

14-08-2015
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

frans uit heemstede

Zou je ons aanbevelen?

Ja

12-08-2015
Totaal oordeel
8
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Jos en Netty uit Velserbroek

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Zeer goede ervaringen.

Mogelijke verbeterpunten:

Geen idee

07-08-2015
Totaal oordeel
10
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Naam:

Iris uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Contact tot aan offerte verliep goed duidelijk en snel. Daarna werd er vaak niet binnen de afgesproken tijd gereageerd en kwam het initiatief tot contact vaker uit ons dan uit de makelaar.

Mogelijke verbeterpunten:

Betere opvolging geven naar klant toe. Het is een spannende tijd en snel reageren en reageren wanneer dit is afgesproken wordt dan op prijs gesteld. Duidelijk marketingplan aanbieden. Wat als de woning niet binnen de verwachte tijd verkocht wordt. Welke hulpmiddelen kunnen dan ingeschakeld worden? Op die manier neem je onzekerheid bij de klant weg.

06-08-2015
Totaal oordeel
6
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Walter uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

direct en zakelijk

03-08-2015
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Carla uit Bloemendaal

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Adviezen, uitleg en onderhandelingen makelaar (Frederik) waren meer dan correct. Ook na kantoortijd en zelfs in het weekend was de makelaar altijd te bereiken. Dit is m.i. uitzonderlijk te noemen. Ook in het bijzonder de commercieel medewerkster binnendienst (Claire) was altijd correct in haar contact/correspondentie.

Mogelijke verbeterpunten:

De terugkoppeling na een bezichtiging. Verkooptraject (meerdere mails door verschillende medewerksters).

26-07-2015
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Niels uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Goede Website, goede back office en goede makelaars (Heemstede)

24-07-2015
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Guido uit Heemstede

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Goede ervaring, goed persoonlijk contact met John (en ook Eveline qua afspraken maken)

21-07-2015
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Jelle uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Prima begeleiding tijdens hele verkooptraject, veel aandacht voor verkooppresentatie, brochure en plaatsing op Funda.

Mogelijke verbeterpunten:

Betere -meer reële- inschatting geven van verwachte transactieprijs bij intake en verkooptraject. Die inschatting lag veel te hoog.

04-06-2015
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Edwin uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Zeer tevreden

Mogelijke verbeterpunten:

Zou niet zo snel iets weten

14-05-2015
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

sanne uit haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Betrokken, op de hoogte van de markt, kundig, aardig; kortom erg tevreden!

Mogelijke verbeterpunten:

Zou het niet weten :-)

11-05-2015
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

mathijs uit amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Erg leuke en vriendlijke mensen. Hielden me goed op de hoogte. Denken met je. Gedreven en vooral erg enthousiast. Heb geen verkeerd woord over ze.

Mogelijke verbeterpunten:

Geen idee

08-05-2015
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

irene uit HAARLEM

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Goede begeleiding, goede bereikbaarheid

Mogelijke verbeterpunten:

ik zou het op dit moment even niet weten

09-04-2015
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Hans uit Bentveld

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Ze hebben mij geweldig geholpen tijdens een lastige periode

04-04-2015
Totaal oordeel
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Nienke uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Ik heb een hele goede ervaring met Puur makelaars kantoor Haarlem! Het zijn allemaal hele gedreven mensen met een goede kijk op zaken. Fijne communicatie en helder in hun aanpak.

Mogelijke verbeterpunten:

Niks, ga zo door!

25-03-2015
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Stefan uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Goed kantoor met goede begeleiding en informatie verstrekking

18-03-2015
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Annemarie uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

PUUR heeft mij goed geholpen bij de verkoop van mijn oude woning en de aankoop van mijn nieuwe woning. Daarbij boden ze me zelfs woningen aan die ze zelf in de verkoop hadden.

Mogelijke verbeterpunten:

Geen idee!

16-03-2015
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Hans uit Heemstede

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Zeer enthousiast team met een zeer klant vriendelijke omgang.

15-03-2015
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Yvonne uit haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Hele fijne mensen, prettig contact met iedereen en goede service door Marleen

Mogelijke verbeterpunten:

Courtage prijs differentiëren: bij aankoop onder 250.000 een lager tarief bv.

15-03-2015
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Jacqueline uit Heemstede

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Ik ben erg tevreden over het aankoopproces met PUUR Makelaars! Zij hebben mijn droomhuis gevonden, terwijl deze nog niet eens te koop stond! Helemaal geweldig!

13-03-2015
Totaal oordeel
10
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Steven uit Heemstede

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Mijn huis was binnen 2 dagen verkocht helemaal top en ze hebben ook snel een nieuwe woning voor me gevonden.

Mogelijke verbeterpunten:

Ik zou op dit moment niks kunnen bedenken

13-03-2015
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Laurens uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Woning sneller verkocht dan verwacht dus ik ben zeer tevreden!

Mogelijke verbeterpunten:

Ga vooral zo door!

13-03-2015
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Yon uit Wormer

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Prima makelaar goed bereikbaar en snelle reactie van behandelende makelaar

10-03-2015
Totaal oordeel
8
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Fred uit Bentveld

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Behulpzaam, goed advies, alles vragen, waar ik meteen antwoord op kreeg.

06-03-2015
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Peter uit Santpoort-Zuid

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Het team van PUUR makelaars dat ons begeleid heeft is deskundig, klantvriendelijk, alert, creatief (bijv. met suggesties voor aanpassingen aan het huis die de kopers ook gaan uitvoeren), en altijd snel in het opvolgen van beslissingen.

02-03-2015
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Corrie uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Erg tevreden, prima advies en begeleiding

05-02-2015
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Kees uit Lelysyad

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Snel van handelen toen het erom ging om de onderhandelingen te openen, tijdens de onderhandelingen werden we op een goede manier 'afgeremd' zodat we uiteindelijk een erg goede prijs hebben betaald voor een appartement in Amsterdam ruim onder de vraagprijs.

02-02-2015
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Petra uit Bloemendaal

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Goed

Mogelijke verbeterpunten:

communicatie na tot standkoming van (ver)koopovereenkomst kan beter bijv. informatie over voortgang t.a.v. bedenktijd kopers, termijn ontbindende voorwaarde(n), afspr. t.a.v. inspectie voor overdracht,

26-01-2015
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

m uit Bloemendaal

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Plezierig contact en begrip voor situatie. Correcte nakoming van afspraken. Prettige gesprekspartner waarbij ruimte is voor de verschillende kanten en belangen van de zaak.

Mogelijke verbeterpunten:

Checklist maken en reminder van de akties bij aankoop/verkoop met tijdslijn

22-01-2015
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Hans uit Bloemendaal

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Snel en deskundig advies en optreden. Op de hoogte van marktsituatie (prijs en sentiment). Bouwkundig onderlegd. Goed netwerk. Gemakkelijk in communicatie en omgang

Mogelijke verbeterpunten:

Uitdaging: hoge niveau handhaven. Let op dat geen monopoly van Puur in Bloemendaal ontstaat, want dan kan vraag bij klanten rijzen of individuele belangen nog wel goed gediend worden. Dus wellicht lastige objecten even niet in portefeuille nemen...

22-01-2015
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Maarten uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

19-01-2015
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Rogier uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Prima begeleiding. Verder wel een druk kantoor, er werd af en toe iets vergeten en soms lastig de makelaar te bereiken.

Mogelijke verbeterpunten:

De makelaar iets ontlasten om meer tijd te maken voor de klant.

16-01-2015
Totaal oordeel
8
3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Naam:

anoniem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Betrouwbaar, gedegen en kennis van zaken.

15-01-2015
Totaal oordeel
7
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Jeroen uit Londen

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

'van deze tijd' - laagdrempelige informele communicatie met professional. Plezierig, doelgericht en succesvol.

14-01-2015
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Ed. uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Professioneel informeel contact. Altijd snelle opvolging van afspraken.

14-01-2015
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

marjan uit haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Ik ben erg tevreden over Puur makelaars,werd goed op de hoogte gehouden over de voortgang tijdens het onderhandelen.Deed zelfs een stapje verder door te proberen echt het maximum eruit te halen om van de vraagprijs af te krijgen.

Mogelijke verbeterpunten:

weet ik niet ben erg tevreden over jullie

09-01-2015
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Junior uit Heemstede

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

PUUR* komt over als zeer gedegen. Met een frisse kijk op zaken. Ze handelen zeer snel.

Mogelijke verbeterpunten:

Enig puntje is dat we zelf informatie moesten vragen nadat de koper uitstel had gevraagd om zijn financiering te regelen. Nou ja, dat was voor van belang omdat we wat krap in de tijd zaten en het was rond de feestdagen. Eigenlijk een enorm compliment voor de hele gang betreffende het verkoopproces. Chapeau!

07-01-2015
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Sjoerd uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Aangekocht en verkocht via Rutger van Puur Haarlem. Fijne makelaar, eerlijke en goede adviezen. Raden Puur en Rutger zeker aan bij anderen.

03-01-2015
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Cynthia uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Wij hebben ons huis aangekocht via Rutger. Een eerlijke, betrouwbare makelaar die je duidelijk advies geeft en goed begeleidt in het hele proces.

02-01-2015
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Bas uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Rutger is een makelaar die meedenkt en voor je opkomt. Hij geeft een reëel beeld van de situatie en inzicht in eventuele mogelijkheden of tekortkomingen. Hij geeft advies die goed is voor jouw portemonnee en niet altijd voor die van hem.

Mogelijke verbeterpunten:

Communicatie kan soms wat strakker georganiseerd worden, maar het is niet storend.

02-01-2015
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

anoniem uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Puur is een uitstekende makelaar. Goede kennis over de markt. Goede begeleiding en terugkoppeling. Al verschillende zaken met ze gedaan, maar steeds weer tevreden.

31-12-2014
Totaal oordeel
9
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Joost uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Is allemaal heel goed verlopen want wij hebben iets kunnen kopen voordat het op Funda stond!

Mogelijke verbeterpunten:

Zou vooral zo doorgaan

30-12-2014
Totaal oordeel
9
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Johan uit Aerdenhoiut

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Een praktische en terzake kundige benadering. Communicatie met de dames van kantoor is plezierig, adequaat en je voelt je echt klant. Chapeau!

Mogelijke verbeterpunten:

NNB

17-09-2014
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Bram uit Abcoude

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Zeer goed en prettig samengewerkt met Jeroen en zijn team. Feedback kan soms wat beter (zeker als je veel bezichtigingen hebt en onzeker bent over de markt) maar dit werd goed opgepakt naar een gesprek hierover.

Mogelijke verbeterpunten:

- Administratief/ Feedback

08-09-2014
Totaal oordeel
8
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Naam:

Laura uit Amsterdam

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Erg fijne en correcte behandeling, snelle onderhandelingen, ruimte voor eigen mening en er wordt rekening gehouden met de wensen van de klant.

Mogelijke verbeterpunten:

Zou ik op dit moment even niet weten.

05-09-2014
Totaal oordeel
10
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Mendel uit Heemstede

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

9 jaar geleden de aankoop van mijn huis in haarlem toen ze net open waren met frederick en nu de aankoop van een huis in haarlem met Rutger

Mogelijke verbeterpunten:

Het zoeken van een woning! Ik ben hierin pro actiever en beter geholpen door andere makelaars partijen.

03-09-2014
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Claartje uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

PUUR heeft zowel onze nieuwe woning gekocht als de huidige verkocht. Dat laatste ging heel snel en prettig. We werden uitstekend begeleid in het presentabel maken van de woning, de plaatsing op funda en de bezichtigingen daarna.Na twee dagen werd al een bod uitgebracht en werden we het eens.Een recordtijd vonden we.

Mogelijke verbeterpunten:

- het aankoopproces verliep wat rommelig. Hier ging niet alles goed en hadden we het gevoel zelf goed te moeten opletten, maar het eindresultaat was prima.

11-06-2014
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Herman uit Aerdenhout

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Heel goed. Gedreven, echt makelen, geen afwachtende houding maar heel pro-actief.

10-06-2014
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Marlies uit Gorssel

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Ik vond het contact met mijn makelaar zeer goed. Altijd bereikbaar en zeer klantgericht. verder ook doortastend, kritisch als dat nodig was en gevoel voor wensen van mij als klant.

Mogelijke verbeterpunten:

meer begeleiding in zoeken van beschikbare huizen. wanneer je niet in de regio woont, is de email attendering een beperkt middel om in te schatten of een huis past binnen je wensenpakket. Hangt toch meer af van de lokatie dan van prijs e.d. Bijkomend probleem voor mij was de beperkte tijd (zoewel ivm werk als ivm termijn waarop ik iets wilde kopen) en grote reisafstand. Wellcht dat jullie voor dit type klant een extra service kunnen bedenken.

08-06-2014
Totaal oordeel
8
4 sterren: goede service, goed behandeld
Naam:

Rogier uit Haarlem

Zou je ons aanbevelen?

Ja

Mijn ervaring:

Ik heb PUUR* Makelaars ingeschakeld voor de verkoop van mijn appartement en voor de aankoop van onze nieuwe woning.

Mogelijke verbeterpunten:

Zou ik niet zo snel weten. Zo doorgaan!

06-03-2014
Totaal oordeel
9