Partners van Puur Makelaars

Puur Makelaars werkt regelmatig samen met diverse betrouwbare partners. Op deze pagina stellen wij onze partners graag aan je voor.

Hypotheekcentrum Haarlem Centrum

De Hypotheekshop Haarlem Centrum

De Hypotheekshop is de grootste, financiële adviesketen, waar iedereen terecht kan voor een duidelijk verhaal over hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Voor nu én voor de toekomst. De Hypotheekshop geeft ongekleurd advies en is niet gebonden aan een bank, verzekeringsmaatschappij of andere financiële instelling.

Meer informatie

Flow in Home

Wanneer mensen een woning binnenstappen ervaren ze soms een vreemd gevoel, zonder dat hiervoor een aanwijsbare reden is. Volgens Inge van Duin van Flow in Home BV kan dit de verkoop van een woning negatief beïnvloeden. Als oplossing biedt Flow in Home een dienst aan waarmee woningen, bedrijven, gebouwen en gebieden “energetisch” worden gereinigd.

Meer informatie

Bèta Financiële Diensten

Bij Puur Makelaars heeft u een geschikte woning gevonden. Nu wilt u uiteraard weten of u deze ook kunt kopen. Om hier snel en gemakkelijk achter te komen heeft u goed advies nodig. Dat advies krijgt u bij Bèta Financiële Diensten.

Mee informatie

Wagenhof bedrijfsmakelaars

Om onze klanten ook goed te ondersteunen met vragen rondom de verkoop en de verhuur van commercieel vastgoed, werken we samen met Wagenhof Bedrijfsmakelaars uit Haarlem.

Meer informatie

Collo architecten

Bij iedere stap in het bouwtraject, zijn wij graag uw partner. Vanaf het eerste idee tot het laatste detail. Of voor een onderdeel naar keuze. Wij combineren onze passie en ambacht in projecten en opdrachten op het snijvlak van restauratie, renovatie, herbestemming en architectuur.

Ga naar website

Garden Vision

GARDEN VISION, ook wel vrij vertaald; een droomgezicht van een tuin. En dat is precies van waar uit we met u willen werken. Het realiseren van de optimale tuinbeleving! Uw ideeën en behoeften ondersteunt met onze visie op tuinen. Dat is concreet; GARDEN VISION!

Ga naar website

M&M Verhuizingen

U kunt bij ons terecht voor een volledig verzorgde verhuizing, inclusief inpakken, uitpakken en montagewerkzaamheden maar ook voor een voordelige verhuizing waarbij we bijvoorbeeld alleen de grote meubelen verhuizen.

Meer informatie

Webmonnik.nl Online Marketing Haarlem

Webmonnik.nl Online Marketing Haarlem

Webmonnik.nl is een onafhankelijke online specialist die bedrijven succesvoller maakt met behulp van online marketing.

Ga naar website

choc studio – interieurontwerp & realisatie

Professionele hulp nodig bij de inrichting van uw woning of bedrijfsruimte? Voor een maatwerk interieur kunt u terecht bij Choc Studio.

Ga naar website

bulthaup Haarlem – MRA Concept

Bulthaup is een locatie rijker en wel in het hartje van Haarlem. Begin oktober werd de stijlvolle nieuwe showroom geopend en voor eigenaar Marius Alberts is het starten van deze zaak als thuiskomen. “Als designer komen mijn opvattingen volledig overeen met die van bulthaup. Het is bovendien een goed, sterk merk om mee te werken.”

Meer informatie

Zo Veilig – Comfortabel en veilig leven

Net een nieuw huis gekocht? Gefeliciteerd! Maar u wilt natuurlijk wel dat u optimaal en zo veilig mogelijk van uw nieuwe woning kunt genieten. Zo Veilig kan u daar bij helpen. Wij bieden smart home beveiligingssystemen aan, die naast het beveiligen van uw huis en spullen zich ook richt op een zo comfortabel mogelijk leven.

Meer informatie

Deel via