Partners van PUUR* Makelaars

PUUR* Makelaars werkt regelmatig samen met diverse betrouwbare partners. Op deze pagina stellen wij onze partners graag aan je voor.

Hypotheekcentrum Haarlem Centrum

De Hypotheekshop Haarlem Centrum

De Hypotheekshop is de grootste, financiële adviesketen, waar iedereen terecht kan voor een duidelijk verhaal over hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Voor nu én voor de toekomst. De Hypotheekshop geeft ongekleurd advies en is niet gebonden aan een bank, verzekeringsmaatschappij of andere financiële instelling.

Meer informatie

Flow in Home

Wanneer mensen een woning binnenstappen ervaren ze soms een vreemd gevoel, zonder dat hiervoor een aanwijsbare reden is. Volgens Inge van Duin van Flow in Home BV kan dit de verkoop van een woning negatief beïnvloeden. Als oplossing biedt Flow in Home een dienst aan waarmee woningen, bedrijven, gebouwen en gebieden “energetisch” worden gereinigd.

Meer informatie

Alarmsysteem van Verisure

Helaas krijgen veel mensen te maken met een inbraak, of met een poging tot inbraak. Om de kans op een inbraak sterk te verkleinen is een betrouwbaar alarmsysteem essentieel. Verisure levert een innovatief alarmsysteem met het oog op veiligheid en comfort. Als klant of relatie van PUUR* Makelaars, krijg je €450 korting op een alarmsysteem van Verisure.

Meer informatie

Wagenhof bedrijfsmakelaars

Om onze klanten ook goed te ondersteunen met vragen rondom de verkoop en de verhuur van commercieel vastgoed, werken we samen met Wagenhof Bedrijfsmakelaars uit Haarlem.

Meer informatie

Collo architecten

Bij iedere stap in het bouwtraject, zijn wij graag uw partner. Vanaf het eerste idee tot het laatste detail. Of voor een onderdeel naar keuze. Wij combineren onze passie en ambacht in projecten en opdrachten op het snijvlak van restauratie, renovatie, herbestemming en architectuur.

Ga naar website

Garden Vision

GARDEN VISION, ook wel vrij vertaald; een droomgezicht van een tuin. En dat is precies van waar uit we met u willen werken. Het realiseren van de optimale tuinbeleving! Uw ideeën en behoeften ondersteunt met onze visie op tuinen. Dat is concreet; GARDEN VISION!

Ga naar website

M&M Verhuizingen

U kunt bij ons terecht voor een volledig verzorgde verhuizing, inclusief inpakken, uitpakken en montagewerkzaamheden maar ook voor een voordelige verhuizing waarbij we bijvoorbeeld alleen de grote meubelen verhuizen.

Meer informatie

Webmonnik.nl Online Marketing Haarlem

Webmonnik.nl Online Marketing Haarlem

Webmonnik.nl is een onafhankelijke online specialist die bedrijven succesvoller maakt met behulp van online marketing.

Ga naar website

choc studio – interieurontwerp & realisatie

Professionele hulp nodig bij de inrichting van uw woning of bedrijfsruimte? Voor een maatwerk interieur kunt u terecht bij Choc Studio.

Ga naar website

bulthaup Haarlem – MRA Concept

Bulthaup is een locatie rijker en wel in het hartje van Haarlem. Begin oktober werd de stijlvolle nieuwe showroom geopend en voor eigenaar Marius Alberts is het starten van deze zaak als thuiskomen. “Als designer komen mijn opvattingen volledig overeen met die van bulthaup. Het is bovendien een goed, sterk merk om mee te werken.”

Meer informatie

Woodspot tuinhuizen en tuinkamers

Woodspot maakt custom tuinkamers en tuinhuizen. Onze tuinkamers zijn stuk voor stuk uniek en custom made. We kijken naar de wens, de ruimte waar gebouwd kan worden en, niet onbelangrijk, het beschikbare budget. We maken alles: van een eenvoudige borrelhut in een kleine taartpunttuin (maar wél met open haard) tot een alles-er-op-en-er-aan-tuinkamer met keuken en jacuzzi.

Meer informatie


Deel via