Heeft u uw droomhuis gevonden?

Bij PUUR*Makelaars heeft u een geschikte woning gevonden. Nu wilt u uiteraard weten of u deze ook kunt kopen. Om hier snel en gemakkelijk achter te komen heeft u goed advies nodig.

Dat kunnen wij u geven!!

Bèta Financiële Diensten heeft maar 1 belang, dat is uw belang! Een advies zonder belangenverstrengeling. Wij werken met een helder verdienmodel. Dezelfde verdiensten ongeacht geldgever, rente vaste periode of hypotheekvorm. Wij werken met een vaste, vooraf duidelijke nota. Het betalen van afsluitprovisie aan de bank is bij ons al jaren verleden tijd. Ook bieden wij onze klanten een schadepakket aan zonder provisie.

We wij volgen in het gehele traject onderstaande stappenplan:

Stap 1: Inventarisatie en analyse (dit is bij ons altijd een vrijblijvend gesprek)
Stap 2: Advies
Stap 3: Bemiddeling
Stap 4: Begeleiding
Stap 5: Nazorg

De kosten voor het eerste gesprek nemen wij voor onze rekening. U betaalt ons pas als wij u daadwerkelijk hebben kunnen helpen met het afsluiten van uw hypotheek of verzekeringen.

No cure, no pay. Daarnaast werken wij vanuit kracht. Bent u ontevreden over onze aanbieding dan brengen wij u geen nota in rekening

Wilt u hier meer over weten, kijk op onze website: www.betafd.nl of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak 023- 8200 300. De afspraak kan bij ons op kantoor maar uiteraard ook in een van de vestigingen van PUUR*Makelaars.

Met vriendelijke groet,
Bas Wassenberg

Contact

Zijlweg 61
2013 DC Haarlem

Tel: 023 – 8200 300
Fax: 023 – 8200 301

Mail:  info@betafd.nl
Website: www.betafd.nl

Direct contact met Bèta Financiële Diensten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel via