De Hypotheekshop Haarlem Centrum

Hypotheken en verzekeringen

De Hypotheekshop is de grootste, financiële adviesketen, waar iedereen terecht kan voor een duidelijk verhaal over hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Voor nu én voor de toekomst. De Hypotheekshop geeft ongekleurd advies en is niet gebonden aan een bank, verzekeringsmaatschappij of andere financiële instelling.

Heb je een nieuwe woning gekocht, dan volgt nog de spannende zoektocht naar een financiering. Want niet de koop van een huis is de belangrijkste financiële beslissing in je leven, dat is het afsluiten van een hypotheek. Daarom kijken we bij De Hypotheekshop niet alleen naar een gunstige rente, maar ook of de hypotheekvorm wel goed past bij jouw persoonlijke situatie en jouw wensen. Juist dat bepaalt of je uiteindelijk een hypotheek krijgt die optimaal bij je past.

De Financiële dienstverleningsawards

De financiële branche reikt jaarlijks de Nederlandse financiële dienstverleningsawards uit. De ‘Gouden Schilden’ worden uitgereikt aan bedrijven en personen die uitmuntend presteren binnen hun vakgebied. Twee onderdelen staan bij de awards centraal: het zichtbaar maken van de kwaliteiten en het stimuleren van verdere kwaliteitsimpulsen binnen de branche. Met als doel de afstand tussen consumenten en financiële dienstverleners te verkleinen. De Hypotheekshop is winnaar geworden in de twee belangrijkste categorieën:

“ Beste Financiële Dienstverlener” en “Adviesorganisatie van het Jaar”

De vakjury is vol lof over de manier waarop De Hypotheekshop verantwoordelijkheid heeft genomen om de belangen van de consument echt centraal te stellen. Hiermee vervult de organisatie een voorbeeld-functie voor de gehele financiële branche.

Ben je nieuwsgierig naar wie wij zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Het eerste gesprek is voor onze rekening!

De Hypotheekshop Haarlem Centrum

Kruisstraat 2 zwart
2011 PX HAARLEM
023-5124030
Website: www.hypotheek-haarlem.eu

Direct contact met De Hypotheekshop Haarlem Centrum

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel via