Flow In Home“Wat vastzit komt in beweging op weg naar vrijheid!”

Naam: Inge van Duin
Functie: Zelfstandig werkend coach in het energetisch reinigen van woningen, gebouwen en gebieden
Bedrijf: Flow in Home BV traint coaches.

Wanneer mensen een woning binnenstappen ervaren ze soms een vreemd gevoel, zonder dat hiervoor een aanwijsbare reden is. Volgens Inge van Duin van Flow in Home BV zou dit de verkoop van een woning negatief kunnen beïnvloeden. Als oplossing biedt Flow in Home een dienst aan waarmee woningen en gebieden “energetisch” worden gereinigd. Daarnaast kunnen woningen en gebouwen energetisch gereinigd te worden om er vrij te kunnen wonen, werken of verblijven. Dat klinkt niet alledaags en daarom zochten we contact met Inge om hier meer over te weten te komen.

Wat doen jullie precies?

”De door Flow in Home BV getrainde coaches reinigen energetisch woningen, gebouwen en gebieden. Dit doen wij door geconcentreerd contact te maken met de betreffende woning, het gebouw of het gebied. Tijdens de contacten wordt duidelijk wat er blokkeert, waar de flow ontbreekt. Vervolgens zoeken we gericht naar oplossingen.”

Hebben jullie een voorbeeld van een oplossing?

“In een woning die al lange tijd te koop stond, werd ervaren dat de woning niet los was van de huidige eigenaren die de woning noodgedwongen moesten verkopen. Er volgden een aantal contacten en een huisbezoek samen met de huidige eigenaar. Hierbij begeleidde Flow in Home de eigenaar met het afscheid nemen van de woning. Het verdriet mocht gehoord worden en ook de dankbaarheid voor alle mooie momenten. Gevolg was dat er ruimte ontstond voor het liefdevol verwelkomen van nieuwe mensen voor de woning. Met als resultaat dat er binnen een aantal dagen bezichtigingen waren.” “In een bedrijfspand kwamen we blokkerende energie tegen vanuit historie. De werknemers voelden zich iedere dag erg moe worden en konden zich slecht concentreren”.

Van wie krijgen jullie aanvragen?

“Wij worden gevraagd door particulieren die hun woning willen verkopen, verhuren, door mensen die een woning willen aankopen en vrij willen betrekken, door bedrijven waar de werknemers vage klachten hebben, door overheidsinstanties, makelaars en projectontwikkelaars in verband met woningen die moeizaam worden verkocht of op voorhand met een (nieuw)bouwproject. Ook krijgen we aanvragen van particulieren die zich niet prettig voelen in hun woning, of directe omgeving.”

Wat levert jullie aanpak op?

“Door aandacht te geven aan de blokkerende energie kunnen we het gevoel van harmonie, balans en vrijheid in de woning of het gebouw herstellen. Dit heeft direct een positief effect voor de huidige en voor de eventuele nieuwe bewoners.”

Sommige mensen zullen sceptisch zijn, wat vinden jullie daarvan?

“Wij begrijpen dat sommige mensen sceptisch zijn. Echter als je aan mensen vraagt of zij wel eens in een huis zijn gekomen waar ze liever meteen weer weg zouden willen gaan, beaamt bijna iedereen dat. Onbewust voelen mensen dat heel goed aan. Wij zijn erin getraind om dit onbewuste gevoel bewust te maken, er naar te luisteren en mee te werken en een oplossing te vinden.”

Praktische tips van Inge

“Buiten het energetisch reinigen van de woning is het belangrijk om de woning vrij te maken van ballast. Dit doe je door de woning goed op te ruimen, door deze goed te onderhouden en te zorgen voor een prettige en liefdevolle inrichting. Bij een eventuele verkoop: bedank de woning en geef deze vrij voor nieuwe bewoners.”

Contact:

Inge van Duin / Coach, Trainer, Directeur
inge@flowinhome.com / 06 270 52 358

Flow in Home BV
IJweg 658, 2131 LR Hoofddorp
http://flowinhome.com

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel via