Inge - Flow in Home“Wat vastzit komt in beweging op weg naar vrijheid!”

Naam: Inge van Duin
Functie: Zelfstandig werkend adviseur in het energetisch reinigen van woningen, gebouwen en gebieden
Bedrijf:

Flow in Home BV specialist in het energetisch reinigen van woningen, bedrijven, gebouwen en gebieden.

Wanneer mensen een woning binnenstappen ervaren ze soms een vreemd gevoel, zonder dat hiervoor een aanwijsbare reden is. Volgens Inge van Duin van Flow in Home BV kan dit de verkoop van een woning negatief beïnvloeden. Als oplossing biedt Flow in Home een dienst aan waarmee woningen, bedrijven, gebouwen en gebieden “energetisch” worden gereinigd. Daarnaast is het raadzaam om woningen, bedrijven, gebouwen en gebieden energetisch te reinigen om met meer plezier te kunnen wonen, werken of verblijven. Dat klinkt niet alledaags en daarom zochten we contact met Inge om hier meer over te weten te komen.

Wat doen jullie precies?

De door Flow in Home BV getrainde adviseurs reinigen energetisch woningen, bedrijven, gebouwen en gebieden. Dit doen wij door geconcentreerd contact te maken met de betreffende woning, het bedrijf, gebouw of gebied. Tijdens dit contact wordt duidelijk wat blokkeert en waar de flow ontbreekt. Vervolgens zorgen we gericht voor oplossingen.”

Hebben jullie een voorbeeld van een oplossing?

“In een woning die al lange tijd te koop stond, werd ervaren dat de woning niet los was van de huidige eigenaren die de woning noodgedwongen moesten verkopen. Ik heb op afstand contact gehad met de woning, ik ben op huisbezoek gegaan en heb een verhelderend gesprek gehad met de huidige eigenaar. Ik mocht de eigenaar begeleiden in het afscheid nemen van de woning. Het verdriet werd gehoord samen met de dankbaarheid voor alle mooie momenten. Gevolg was dat er ruimte ontstond voor het liefdevol verwelkomen van nieuwe mensen voor de woning. Met als resultaat dat er binnen een aantal dagen bezichtigingen waren en de woning verkocht werd. Het was nu de juiste tijd.” “In een bedrijfspand kwamen we blokkerende energie tegen vanuit historie. De werknemers voelden zich iedere dag erg moe worden en konden zich slecht concentreren. We hebben respectvol aandacht gegeven aan de stagnatie uit het verleden, waarna ruimte ontstond en de sfeer veranderde in positief en opbouwend. De werknemers gaan nu met plezier naar het werk en het ziekteverzuim is aanmerkelijk afgenomen. ”

Van wie krijgen jullie aanvragen?

“Wij worden gevraagd door particulieren die hun woning willen verkopen of verhuren; door mensen die een woning aankopen of gaan huren en deze vrij willen betrekken; door bedrijven waar de werknemers vage klachten hebben; door makelaars en projectontwikkelaars in verband met woningen die moeizaam worden verkocht of op voorhand in verband met een (nieuw)bouwproject. Ook krijgen we aanvragen van particulieren die zich niet prettig voelen in hun woning, kinderen slecht slapen of vreemde geluiden ervaren worden.”

Wat levert jullie aanpak op?

“Door aandacht te geven aan de blokkerende energie herstellen we het gevoel van harmonie, balans en vrijheid in de woning, het bedrijf, gebouw of gebied. Dit heeft direct een positief effect voor de huidige en voor de eventuele nieuwe bewoners.”

Sommige mensen zullen sceptisch zijn, wat vinden jullie daarvan?

“Wij begrijpen dat sommige mensen sceptisch zijn. Echter als je aan mensen vraagt of zij wel eens in een huis zijn gekomen waar ze liever meteen weer weg wilden gaan, beaamt bijna iedereen dat. Onbewust voelen mensen dat heel goed aan. Wij zijn erin getraind om dit onbewuste gevoel bewust te maken, ernaar te luisteren en op te lossen.”

Praktische tips van Inge

“Buiten het energetisch reinigen van de woning is het belangrijk om de woning fysiek vrij te maken van ballast. Dit doe je door de woning op te ruimen, goed te onderhouden en te zorgen voor een prettige en liefdevolle inrichting. Bij een eventuele verkoop: bedank de woning en geef deze vrij voor nieuwe bewoners.”

Contact:

Inge van Duin / Adviseur, Trainer, Directeur
inge@flowinhome.com / 06 270 52 358

Flow in Home BV
Raalterweg 24A, 8231 SC Wijhe
http://flowinhome.com

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel via