Geef inbrekers geen kans: beveilig je huis met een Smart Alarm van Verisure

Partneraanbieding van Verisure

Helaas krijgen veel mensen te maken met een inbraak, of met een poging tot inbraak. Om de kans op een inbraak sterk te verkleinen is een betrouwbaar alarmsysteem essentieel. Verisure levert een innovatief alarmsysteem met het oog op veiligheid en comfort. Het alarmsysteem bestaat uit verschillende componenten, zoals bewakingscamera’s, trildetectors en fotodetectors. Alle onderdelen sluiten naadloos op elkaar aan om zo de veiligheid van je huis te waarborgen.

Als klant of relatie van PUUR* Makelaars, krijg je €450 korting op een alarmsysteem van Verisure. Interesse? Lees dan snel verder….

Altijd een alarmsysteem op maat!

Verisure levert niet zomaar een one-size-fits-all-alarmsysteem, maar levert een pakket op maat. Het begint met een kort telefonisch gesprek, waarbij de situatie rondom jouw huis, de buurt en de veiligheidsmaatregelen alvast bekeken worden. Vervolgens komt een Security Expert bij je langs. De Security Expert analyseert jouw huis volledig op alle mogelijke inbraakrisico’s en overige factoren. Denk bijvoorbeeld aan het aantal deuren/ramen, vierkante meters. Maar ook aan externe factoren, zoals de buurt. Aan de hand van een analyse van de expert, wordt een alarmsysteem samengesteld dat naadloos aansluit op jouw huis en en op jouw omstandigheden. Hierdoor kan Verisure jouw veiligheid waarborgen.

Dubbele check door de meldkamer
Het systeem is gekoppeld aan de meldkamer van Verisure. Dit houdt in dat er bij meldingen van jouw alarmsysteem, direct zal worden gereageerd door de operators. Zo kunnen ze de beelden van de beveiligingscamera’s controleren. Als inzet van de politie nodig is, zullen de operators de beelden beschikbaar stellen aan de politie middels het Liveview systeem.

KortingWil je ook €450 korting?

Profiteer als klant of relatie van PUUR* Makelaars

Dankzij een partnerschap met PUUR* Makelaars, kan Versiure je een mooie aanbieding doen: stel jouw beveiligingspakket samen met de beveiligingsexpert van Verisure en ontvang €450 korting.

Wil je direct gebruik maken van dit aanbod, of wil je eerst meer informatie? Klik dan op de onderstaande knop.
 

Meer informatie

Deel via