Het leven is goed in de tuinkamer

Partnerpagina

De kinderen krijgen een warme chocomel en vooruit, er mogen een paar marshmellows in de beker, jij pookt het knapperende vuur nog eens op terwijl er een ferme Pinot Noir in je glas duikt, op je speakertje zucht Carla Bruni je zachtjes haar zoetste chansons toe en je geliefde komt aanlopen met een kaasplankje. Een vakantiegevoel binnen vijf minuten, dat kan in een sfeervolle tuinkamer. Zo in je eigen achtertuin.

Custom tuinkamers en tuinhuizen

Woodspot maakt custom tuinkamers en tuinhuizen. Onze tuinkamers zijn stuk voor stuk uniek en custom made. We kijken naar de wens, de ruimte waar gebouwd kan worden en, niet onbelangrijk, het beschikbare budget. We maken alles: van een eenvoudige borrelhut in een kleine taartpunttuin (maar wél met open haard) tot een alles-er-op-en-er-aan-tuinkamer met keuken en jacuzzi.

Elke hut is anders, maar allemaal ademen ze het laid back ontspannen buitenleven en zorgen ze ervoor dat je het hele jaar van je tuin geniet en niet alleen in de zomer. Lente, zomer, herfst, winter, in je tuinkamer is het altijd goed toeven.

Website: woodspot.nl
Telefoon: 06 393 635 34 (Thijs) of 06 553 828 29 (Jan)

Deel via