Maak kans op gratis kaartjes voor kindervoorstelling 4 jaargetijden

Door PUUR* Makelaars 04 okt 2018

4 jaargetijden

PUUR* Makelaars heeft zich verbonden als sponsor aan Stadsschouwburg & Philharmonie. Daarom kunnen wij toegangskaartjes verloten voor Kindervoorstelling de 4 jaargetijden met Angela Schijf. De voorstelling is op dinsdag 23 oktober om 14:30 in de Stadsschouwburg Haarlem.

Update 17-10: Het juiste antwoord is Ripperdapark in Haarlem. Om precies te zijn Ripperdapark 25. Onder de juiste inzendingen hebben we de 5 kaarten verloot. Philippine, Geoffrey, Mireille, John & Roos en Judith gefeliciteerd met jullie kaartjes!

Kindervoorstelling 4 jaargetijden (6+)

Ontdek samen met Angela Schijf een hoogtepunt uit de klassieke muziek: ‘De Vier Jaargetijden’ van Antonio Vivaldi. Angela en haar orkest nemen je mee op een reis, dwars door de seizoenen. De gevierde kinderboekenschrijfster Imme Dros schreef voor deze voorstelling een spannend sprookje. Twee zusjes, de één braaf, de ander brutaal, belanden in de wondere wereld van Vrouw Holle. Hoe kijk je naar de wereld om je heen? Zie je het mooie of het lelijke?

Kaartjes winnen?

PUUR* Makelaars mag 5 x 2 kaartjes weggeven. Wil jij in aanmerking komen voor een van deze kaartjes? Mail ons dan de straatnaam waar onderstaande verkoopbord hangt. Onder de goede inzendingen verloten we de kaartjes. Mail je straatnaam naar: prijsvraag@puurmakelaars.nl

Geheime straat verkoopbord

Deel via
Meer uit rubriek ... Actie