PUUR* Makelaars heeft zich verbonden als sponsor aan Stadsschouwburg & Philharmonie. Daarom kunnen wij toegangskaartjes verloten voor Kindervoorstelling Hamlet. De voorstelling is op zondag 31 maart om 14:30 in de Stadsschouwburg van Haarlem.

Kindervoorstelling Hamlet (8+)

Velen kijken alweer reikhalzend uit naar het jaarlijkse familiespektakel van Theater Rotterdam. De makers onder aanvoering van Pieter Kramer nemen deze keer ‘Hamlet’, het beroemdste stuk aller tijden, fijntjes onder handen.

De Deense puberprins Hamlet maakt een hoop ellende mee. Hij raakt zijn vader kwijt, zijn oom trouwt met zijn moeder en een aantal van z’n vrienden is echt niet meer te vertrouwen. Van een vrolijke surfboy verandert hij in een sombermans met woedeuitbarstingen. ‘Hamlet’ is een stuk vol plezier, clownerie, pophits, degengevechten, bedrog, fysieke stunts en prachtige decors. Een sprookjesachtig feest voor jong en oud. En daar wil je bij zijn, want het wordt bijzonder, net als de voorgangers ‘Woef Side Story’ en ‘Snorro’.

‘Hamlet’ is een stuk vol plezier, clownerie, pophits, degengevechten, bedrog, fysieke stunts en prachtige decors

Kaartjes winnen?

PUUR* Makelaars mag 8 x 2 kaartjes weggeven. Wil jij in aanmerking komen voor een van deze kaartjes? Mail ons dan het antwoord op de volgende vraag:

Uit hoeveel personen bestaat het Puur team?

Onder de goede inzendingen verloten we de kaartjes. De prijswinnaars maken we bekend via onze facebookpagina en ons Bloemendaal instagram-account @puurbloemendaal. Volg (like) deze accounts om dat niet te missen!

Mail je antwoord voor 20 maart naar: prijsvraag@puurmakelaars.nl

Deel via
Meer uit rubriek ... ActiePUUR*