Doe mee met de PUUR* Makelaars Sinterklaasactie 2015

Door PUUR* Makelaars 29 okt 2015

Sinterklaasactie 2015Sinterklaas je huis voorbij zien gaan, dat kan toch niet? Helaas is dit voor 1 op de 8 kinderen in Nederland die met hun ouders onder de armoedegrens leven realiteit. PUUR wil Sint & Piet dit jaar daarom weer een handje helpen en jij kan meehelpen! Want ieder kind moet zich kunnen verheugen op een cadeautje van de Sint.

Je herkent het misschien wel, meer dan genoeg speelgoed in huis en ondertussen ook een aardige voorraad die dagelijks genegeerd wordt… Niet meer interessant of gewoon ontgroeit. Wat de reden ook is, wij zouden het geweldig vinden als dit speelgoed bij kinderen terecht komt die zelden iets nieuws uit kunnen zoeken. Zo krijgen die prachtige treinbaan, gloednieuwe (gezelschaps)spel, geweldige boeken, mooie knuffels en andere ‘schatten’ een dankbare nieuwe bestemming.

Help je mee?

Help je ons mee om zo veel mogelijk ‘zo goed als nieuw’ speelgoed in te zamelen? Op zaterdag 14 november van 12.00 tot 15.00 uur ontvangen onze verzamelpieten jouw bijdrage graag op een van onze vestigingen.

Wij zorgen hierna samen met de Speelgoedbanken rondom onze kantoren Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Amsterdam en Bussum, dat een groot aantal kinderen in deze regio’s een onvergetelijk Sinterklaasfeest kan vieren!

De Speelgoedbank zet zich in voor kinderen uit gezinnen die leven onder de armoedegrens. Dit doen zij onder andere door goed herbruikbaar speelgoed door tegeven en speciale activiteiten tijdens feest & verjaardagen te organiseren, zodat ook deze kinderen onbezorgd te kunnen spelen.

Namens alle medewerkers van PUUR* Makelaars alvast hartelijk bedankt!

Deel via
Meer uit rubriek ... ActiePUUR*