Speelgoedinzameling PUUR* Makelaars voor de Speelgoedbank groot succes

Door PUUR* Makelaars 17 nov 2015

Sinterklaasactie PUUR* Makelaars

Afgelopen zaterdag 14 november is op alle vestigingen  (Haarlem, Bloemendaal, Heemstede, Amsterdam en Bussum) van PUUR* Makelaars speelgoed ingezameld voor de speelgoedbank. Dankzij de gulle inbreng van dorps- en stadsgenoten is de actie een groot succes geworden. De enorme hoeveelheid ‘zo goed als nieuw’ maar ook gloednieuw speelgoed zullen we deze week aan de speelgoedbank overhandigen. Het speelgoed zal tijdens alle Sinterklaasactiviteiten een dankbare nieuwe bestemming krijgen.

Hartverwarmend

“De opbrengst overtreft al onze verwachtingen!”

PUUR* Makelaars is erg blij met de opbrengst.  Het is hartverwarmend om te zien dat er zo massaal gereageerd is op onze oproep. De opbrengst overtreft al onze verwachtingen! Hierdoor kan de speelgoedbank tijdens de feestdagen iets extra’s doen en een groot aantal kinderen een onvergetelijk Sinterklaasfeest bieden.

De Speelgoedbank zet zich in voor kinderen uit gezinnen die leven onder de armoedegrens. Dit doen zij onder andere door goed herbruikbaar speelgoed door te geven en speciale activiteiten tijdens feest & verjaardagen te organiseren, zodat ook deze kinderen onbezorgd te kunnen spelen.

Namens alle medewerkers van PUUR* Makelaars hartelijk bedankt!

Deel via
Meer uit rubriek ... ActieIn de media