Handige woontips

Elke dag zijn onze makelaars actief met de aankoop, verkoop en taxaties van woningen, appartementen en nieuwbouw. Onze kennis willen wij graag met je delen! Daarom publiceren wij regelmatig tips voor de aankoop van een woning, tips voor de verkoop van een woning en algemene tips voor huiseigenaren. Heb je nog tips die niet mogen ontbreken? Laat het ons weten!

Tips aankoop woning

Tips aankoop woning

Bij het kopen van een woonhuis of appartement komt veel kijken. Het is raadzaam om je hierbij te laten begeleiden door een professionele aankoopmakelaar. Toch kun je zelf ook al veel doen. Op deze pagina geven wij je een aantal handige tips die je kunt gebruiken bij de aankoop van een woning of appartement.

Alle tips bekijken

Tips verkoop woning

De verkoop van een woonhuis of appartement is ingewikkelder dan het misschien lijkt. Het is dan ook raadzaam om je hierbij te laten begeleiden door een professionele verkoopmakelaar. Maar, je kunt zelf ook veel doen om de verkoop te bespoedigen. Wij hebben een aantal handige tips voor je.

Alle tips bekijken

Tips voor huiseigenaren

Tips voor huiseigenaren

Ben je de eigenaar van een woning? Bekijk dan onze handige tips voor huiseigenaren.

Lees meer

Tips taxatie woning

Tips voor taxatie

Voor diverse situaties is het nodig om een woonhuis of appartement te laten taxeren door een onafhankelijke taxateur. Als je bijvoorbeeld een woning gaat kopen dan is een taxatierapport nodig voor het verkrijgen van de financiering.

Alle tips bekijken

Tips tegen inbraak woning

Tips tegen inbraak woning

De nachtmerrie van elke huiseigenaar: thuiskomen en ontdekken dat er (tijdens de vakantie) is ingebroken. Voorkomen kan je het niet, maar je kan wel de nodige maatregelen nemen om het risico op een inbraak te verminderen. PUUR* Makelaars geeft je de belangrijkste tips.

Alle tips bekijken

tips voor gebruik puurmakelaars.nl

Tips puurmakelaars.nl

Deze website bevat veel mogelijkheden om jouw ideale woning te zoeken. Bekijk hiervoor onze gebruikstips. Ook voor mensen die een woning bij Puurmakelaars in de verkoop hebben, zijn er tips beschikbaar. Met onze tips haal je alles uit de site.

Alle tips bekijken

Tips bij aankoop monument

Tips aankoop monument

Veel mensen willen graag in een monument wonen. Een monumentale woning staat vaak gelijk aan wonen in de geschiedenis met veel historische kenmerken. Er zijn echter wel veel zaken waar je rekening mee moet houden.

Alle tips bekijken

Tips facebook groepen

BFacebook groepen worden regelmatig gebruikt door buurtbewoners om onderling informatie uit te wisselen. Het is makkelijk, informeel en een leuke manier om je buren te leren kennen. Zo zet je zelf een facebookgroep op.

Alle tips bekijken

Inspiratie via Pinterest

Bij het sociale netwerk Pinterest draait het allemaal om afbeeldingen. Met Pinterest maak je razendsnel visuele overzichten die je oneindig veel inspiratie geven voor jouw huis! Wil je zelf aan de slag met Pinterest? Lees dan onze uitleg.

Alle tips bekijken

Tips voor buurtpreventie met een WhatsApp-groep

WhatsApp buurtpreventie

Steeds meer buurtbewoners besluiten om gezamenlijke een WhatsApp-groep te starten.En niet zonder succes, want in buurten met zo’n groep blijkt het aantal inbraken met zo’n 50% af te nemen! Zo start je zelf een WhatsApp-groep.

Alle tips bekijken

Tips chatbot

PUUR* Makelaars heeft een chatbot. Deze chatbot werkt via Facebook Messenger en helpt je zoeken in ons aanbod. Ook kan de chatbot jouw interesses bewaren en je direct via facebook Messenger op de hoogte brengen als er nieuw aanbod is.

ONZE CHATBOT GEBRUIKEN

Je woning koel houden

Het lijkt of het steeds warmer wordt in Nederland. Het ene na het andere warmterecord sneuvelt. Wat kan je doen om je woning koel te houden tijdens zo’n warme periode? We geven je een aantal handige tips voor extra verkoeling.

Alle tips bekijken

Tips om de statistieken van je woning te bekijken

Statistieken van je woning bekijken

Als PUUR* Makelaars de verkopende makelaar van jouw woning is, dan zal jouw woning ook op puurmakelaars.nl worden gepubliceerd. Ben je in dat geval benieuwd naar de statistieken van jouw woningpagina? Zo bekijk je ze.

Statistieken bekijken

Tips voor duurzaam wonen en duurzaam leven

Vrijwel iedereen realiseert zich dat we iets moeten doen om het milieu te helpen. Er zijn heel veel kleine dingen die je kunt doen om de omslag naar een duurzamer leven te maken. We hebben een aantal praktische tips voor je op een rij gezet.

BEKIJK DE TIPS

Deel via