Handige woontips

  • Handige woontips

Elke dag zijn onze makelaars actief met de aankoop, verkoop en taxaties van woningen, appartementen en nieuwbouw. Onze kennis willen wij graag met je delen! Daarom publiceren wij regelmatig tips voor de aankoop van een woning, tips voor de verkoop van een woning en algemene tips voor huiseigenaren. Heb je nog tips die niet mogen ontbreken? Laat het ons weten!

Tips aankoop woning

TIPS AANKOOP WONING

Bij het kopen van een woonhuis of appartement komt veel kijken. Het is raadzaam om je hierbij te laten begeleiden door een professionele aankoopmakelaar. Toch kun je zelf ook al veel doen. Op deze pagina geven wij je een aantal handige tips die je kunt gebruiken bij de aankoop van een woning of appartement.

Alle tips bekijken

Tips verkoop woning

TIPS VERKOOP WONING

De verkoop van een woonhuis of appartement is ingewikkelder dan het misschien lijkt. Het is dan ook raadzaam om je hierbij te laten begeleiden door een professionele verkoopmakelaar. Maar, je kunt zelf ook veel doen om de verkoop te bespoedigen. Wij hebben een aantal handige tips voor je.

Alle tips bekijken

Tips voor huiseigenaren

TIPS VOOR HUISEIGENAREN

Ben je de eigenaar van een woning? Bekijk dan onze handige tips voor huiseigenaren.

Lees Meer

Taxatietips

TIPS VOOR TAXATIE

Voor diverse situaties is het nodig om een woonhuis of appartement te laten taxeren door een onafhankelijke taxateur. Als je bijvoorbeeld een woning gaat kopen dan is een taxatierapport nodig voor het verkrijgen van de financiering.

Alle tips bekijken

Tips om inbraakkans te verkleinen

TIPS TEGEN INBRAAK WONING

Het is een natuurlijk een ramp als je het slachtoffer wordt van een inbraak in je woning. Het is helaas niet te voorkomen, maar er zijn wel veel praktische tips waarmee je de kans op een inbraak kan verkleinen. We hebben ze voor je op een rij gezet.

Alle tips bekijken

Tips voor Puurmakelaars.nl

TIPS PUURMAKELAARS.NL

Deze website bevat veel mogelijkheden om jouw ideale woning te zoeken. Bekijk hiervoor onze gebruikstips. Ook voor mensen die een woning bij Puurmakelaars in de verkoop hebben, zijn er tips beschikbaar. Met onze tips haal je alles uit de site.

Alle tips bekijken

Een monument kopen

TIPS AANKOOP MONUMENT

Veel mensen willen graag in een monument wonen. Een monumentale woning staat vaak gelijk aan wonen in de geschiedenis met veel historische kenmerken. Er zijn echter wel veel zaken waar je rekening mee moet houden.

Alle tips bekijken

Via een facebookgroep communiceren met je buren

TIPS FACEBOOK GROEPEN

Facebook groepen worden regelmatig gebruikt door buurtbewoners om onderling informatie uit te wisselen. Het is makkelijk, informeel en een leuke manier om je buren te leren kennen. Zo zet je zelf een facebookgroep op.

Alle tips bekijken

Inspiratie opdoen via Pinterest

INSPIRATIE VIA PINTEREST

Bij het sociale netwerk Pinterest draait het allemaal om afbeeldingen. Met Pinterest maak je razendsnel visuele overzichten die je oneindig veel inspiratie geven voor jouw huis! Wil je zelf aan de slag met Pinterest? Lees dan onze uitleg.

Alle tips bekijken

Je eigen WhatssApp groep voor buurtpreventie

TIPS WHATSAPP BUURTPREVENTIE

Steeds meer buurtbewoners besluiten om gezamenlijke een WhatsApp-groep te starten.En niet zonder succes, want in buurten met zo’n groep blijkt het aantal inbraken met zo’n 50% af te nemen! Zo start je zelf een WhatsApp-groep.

Alle tips bekijken