Open Huizen Dag

Zaterdag 30 maart is het weer zover, de landelijke NVM Open Huizen Dag. Op deze dag kan je tussen 11.00 uur en 15.00 uur alle deelnemende woningen bezoeken. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken. In veel gevallen zal de eigenaar van de woning je rondleiden en je alle details laten zien.

Samen op zoek in Bussum en omgeving

PUUR* Makelaars Bussum gaat een stapje verder en organiseert voor de tweede keer een leuke activiteit rondom de Open Huizen Dag. Heb je een interessant huis gezien en wil je graag dat één van onze makelaars geheel vrijblijvend met je mee gaat tijdens de Open Huizen Dag? Bel of mail dan ons kantoor uiterlijk 29 maart 12:00 uur voor het inplannen van een afspraak. Je kunt ook je gegevens hieronder invullen. Voor de actie geldt  “op is op”.

Aankoop, verkoop- en financieel advies

Daarnaast staan wij tussen 11:00 en 15:00 uur voor je klaar op kantoor voor aan-en verkoopadvies en zijn er experts van KPP aanwezig voor een persoonlijke financiële planning. Hierdoor ben je in één keer op de hoogte over de mogelijkheden van het droomhuis dat je hebt gezien.

Het kantoor van PUUR* Makelaars Bussum is gevestigd aan de Huizerweg 114, telefonisch bereikbaar op 035-712100 en per mail: bussum@puurmakelaars.nl.

P.s. onze collega’s in Bloemendaal hebben een soortgelijke actie. Wil je in die omgeving een woning samen met een makelaar bezichtigen.. kijk dan hier..

IK HEB INTERESSE


We gebruiken je gegevens alleen om contact op te nemen voor de Open Huizen Route.
Zie ook onze privacyverklaring.

  • Hidden
  • Wat is de straatnaam, huisnummer en de plaats van de woning die je samen met ons wilt bezoeken?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deel via