Het woningaanbod van PUUR* Makelaars volgen via e-mail – zo doe je dat

Via de aanbod-sectie op deze site kan je woningen zoeken die voldoen aan jouw criteria, bijvoorbeeld alle woonhuizen in Haarlem. Deze zoekopdrachten kan je ook opslaan voor toekomstig aanbod. Je krijg dan direct een notificatie per e-mail als er nieuwe woningen beschikbaar komen die voldoen aan jouw zoekdracht. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte en mis je niets! Op deze pagina leggen we je uit hoe je in vier simpele stappen een persoonlijke e-mailnotificatie instelt.

E-mailnotificatie woningaanbod instellen

  1. Voer een zoekopdracht uit met één of meer filters. Als je een notificatie in kunt stellen, verschijnt de knop Bewaar. Klik op deze knop.
  2. Hierna kan je het e-mailadres invullen waarop je de notificaties wilt ontvangen. Vul dit e-mailadres in en klik op Aanmelden.
  3. Hierna ontvang je een e-mail met een bevestigingsknop. Klik op de knop Email bevestigen om je e-mailadres te bevestigen.
  4. Er wordt direct een pagina geopend waar je een wachtwoord dient op te geven. Vul je gewenste wachtwoord in en klik op Bewaar wijzigingen.

Hierna wordt een mijn puur-account voor je aangemaakt inclusief je notificatie. Je kunt zoveel notificaties instellen als je wilt. Per zoekopdracht ontvang je één e-mail met een overzicht van de woningen voor die zoekopdracht.


 
Aanbod woningen volgen per-email

 
Aanbod woningen volgen per email 2

 
aanbod volgen per e-mail 3

 
Aanbod woningen volgen per e-mail

 

Wil je geen e-mail meer ontvangen? Log dan in op www.puurmakelaars.nl/mijn-account/ en verwijder de gewenste notificaties.

Zie ook:

Deel via