Te koop: Bovenwoning Egelantiersstraat 136 C, Amsterdam

Egelantiersstraat 136 C, Amsterdam

Verkocht
€ 325.000

Kenmerken Bovenwoning Egelantiersstraat 136 C, Amsterdam

Type woning
Appartement - Bovenwoning
Conditie
bestaande bouw
Bouwjaar
1983
Onderhoud binnen
matig tot redelijk
Onderhoud buiten
matig tot redelijk
Woonoppervlakte
51 m2
Inhoud
162 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Ligging
Aan rustige weg
In centrum
Bijzonderheden
kluswoning
Op woonlaag
2
Gebouw woonlagen
1
VVE Aanwezig
Ja
VVE Vergaderingen
Ja
Periodieke bijdrage
Ja
VVE Reservefonds
Ja
VVE Onderhoudsverwachting
Ja
VVE Opstalverzekering
Ja
Verkoopprijs
€ 325.000 kosten koper
Datum verkocht
2021-02-26
Status
Verkocht
Oplevering
in overleg
Garage
geen garage
Woonstijlen
Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen
Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen
Vestiging Amsterdam-Zuid
020 640 23 87
Lees meer

Bovenwoning Egelantiersstraat 136 C, Amsterdam

***STATISTISCHE AANMELDING! DE WONING IS REEDS VERKOCHT.***

PUUR* WONEN!
3-KAMER APPARTEMENT VAN CA. 51 M2 MET BALKON EN BERGING OP DE BEGANE GROND IN HET HARTJE VAN DE JORDAAN.

Midden in de stad wonen maar toch rustig, dit in het hart van het centrum gelegen 3-kamer appartement op eigen grond is het echt een buitenkans! Het appartement bevindt zich midden in de Jordaan met de leukste restaurants, cafés en winkels om de hoek.

Indeling:
Middels het trappenhuis bereikt u het appartement op de tweede verdieping.
U komt binnen in de hal die toegang biedt tot alle vertrekken van het appartement. Aan de voorzijde vindt u de woonkamer met open keuken. De woonkamer heeft grote raampartijen die zorgen voor veel lichtinval.
Aan de achterzijde van het appartement zijn twee slaapkamers gesitueerd. Beide hebben toegang tot het balkon op het Noorden. De badkamer is voorzien van een douche en wastafelmeubel. Daarnaast is er ook een aansluiting aanwezig voor de wasmachine en een separaat toilet. Op de begane grond zit nog een inpandige berging die hoort bij het appartement.

Omgeving:
De Jordaan is een levendige buurt die zich kenmerkt door de talloze voorzieningen, zoals de 9-straatjes, vele galerieën, koffiesalons, cafés en restaurants zoals Toscanini, Daalder en Café Thijssen en verder op de Westerstraat o.a. Cinema Paradiso en verschillende supermarkten. De Egelantiersstraat is gelegen in de westelijke Jordaan, tussen de Lijnbaansgracht en de Prinsengracht. De Egelantiersstraat zelf is een rustige straat. Alle vertier is op loopafstand, maar u ondervindt hiervan geen overlast. Op zaterdag komen de Lindengracht en de Noordermarkt helemaal tot leven door de gezellige markt, met delicatessen, maar ook voor de dagelijkse boodschappen, lunch en ontbijt kunt u hier terecht. Op de hoek van de Noordermarkt is het beroemde café Winkel met één van de zonnigste terrassen van Amsterdam. Hier kunt u de beroemde appeltaart proeven! Op steenworp afstand de Haarlemmerstraat welke in 2011 is verkozen als de leukste winkelstraat van Nederland. Tevens is er de parkeergarage Willemspoort om de hoek gelegen. Het centraal station is nabij. Het heerlijke Westerpark waar het hele jaar door veel festiviteiten zijn, is op loopafstand.

Bijzonderheden:
* Eigen grond;
* 2 slaapkamers;
* Midden in de Jordaan;
* Balkon;
* Servicekosten € 153,- per maand;
* Gezonde en actieve VvE;
* Energielabel C;
* Niet-zelfbewoningsclause van toepassing.
* Oplevering in overleg.

Een uitgebreide brochure over de woning is beschikbaar op onze eigen website.

****************************

PUUR* WONEN!
3-ROOM APARTMENT OF APPROX. 51 M2 WITH BALCONY AND STORAGE ROOM ON THE FIRST FLOOR IN THE HEART OF THE JORDAAN.

Living in the middle of the city but still quiet, this 3-room apartment in the heart of the center on freehold land is really an opportunity! The apartment is located in the middle of the Jordaan with the best restaurants, cafes and stores around the corner.

Layout:
Through the staircase you reach the apartment on the second floor.
You enter the hallway which provides access to all rooms of the apartment. At the front you will find the living room with open kitchen. The living room has large windows which provide lots of light.
At the rear of the apartment are two bedrooms located. Both have access to the balcony facing North. The bathroom has a shower and washbasin. There is also a connection for the washing machine. There is also a separate toilet. On the first floor is a storage room that belongs to the apartment. There is also a connection for the washing machine and a separate toilet. On the ground floor is a storage room that belongs to the apartment.

Surroundings:
The Jordaan is a lively neighborhood characterized by the numerous amenities, such as the 9-streets, many galleries, coffee shops, cafes and restaurants such as Toscanini, Daalder and Café Thijssen and further on the Westerstraat including Cinema Paradiso and several supermarkets. The Egelantiersstraat is located in the western Jordaan, between the Lijnbaansgracht and the Prinsengracht. The Egelantiersstraat itself is a quiet street. All entertainment is within walking distance, but you will not experience any inconvenience. On Saturdays the Lindengracht and the Noordermarkt come alive with a lively market, with delicacies, but also for daily shopping, lunch and breakfast. On the corner of the Noordermarkt is the famous café Winkel with one of the sunniest terraces in Amsterdam. Here you can taste the famous apple pie! Just steps away is the Haarlemmerstraat which in 2011 was voted the best shopping street in the Netherlands. There is also the Willemspoort parking garage around the corner. The central station is nearby. The wonderful Westerpark where many festivities throughout the year, is within walking distance.

Details:
* Freehold land;
* 2 bedrooms;
* In the middle of the Jordaan;
* Balcony;
* Service costs € 153,- per month;
* Healthy and active owners association;
* Energy label C;
* Non-self-occupational clause applies.
* Delivery in consultation.

An extensive brochure about the property is available on our website.

Alle tekst tonen Minder tekst tonen
Plattegrond Bovenwoning Egelantiersstraat 136 C, Amsterdam
Plattegrond Bovenwoning Egelantiersstraat 136 C, Amsterdam
Plattegrond Bovenwoning Egelantiersstraat 136 C, Amsterdam
Plattegrond Bovenwoning Egelantiersstraat 136 C, Amsterdam
Video's tonen?

Video's worden ingesloten afgespeeld vanaf YouTube.com. YouTube plaatst daarmee cookies op jouw computer. Door deze video af te spelen ga je akkoord met de privacyverklaring van Google. ►    Afspelen

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand
Leeftijdsopbouw
Jordaan
Landelijk
100%

0 - 14 jaar

15 - 24 jaar

25 - 44 jaar

45 - 64 jaar

65+ jaar

12.585 Huishoudens
19.095 Inwoners
22% Koopwoningen
74% Huurwoningen

Buurtinformatie Jordaan

De Jordaan heeft ongeveer 12670 woningen met bijna 19.000 bewoners. Het zijn overwegend kleine etagewoningen die zijn gebouwd in de negentiende eeuw, of tijdens een van de stadsvernieuwingen in de jaren 80 van de vorige eeuw. In zo’n 70% gaat het om eenpersoonsgezinnen. Slechts 13% van de huishoudens heeft inwonende kinderen.
De meeste huishoudens vallen onder de de middeninkomens of hoge inkomensklasse. Slechts 22% van de woningen zijn koopwoningen en ongeveer 77% huurwoningen. Een op de 4 woningen is een sociale-huurwoning.

Jordaan
Jordaan
Meer info over Jordaan
Interesse in een woning vergelijkbaar met Egelantiersstraat 136 C, Amsterdam?
Je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen of om een bezichtiging te plannen. Zie ook onze privacyverklaring
Kies uw voorkeurstijd