Te koop: Benedenwoning Rietnesse 13 H, Amsterdam

Rietnesse 13 H, Amsterdam

6 dagen geleden
€ 275.000

Kenmerken Benedenwoning Rietnesse 13 H, Amsterdam

Type woning
Appartement - Benedenwoning
Conditie
bestaande bouw
Bouwjaar
1961
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel, natuurlijke ventilatie
Woonoppervlakte
40 m2
Inhoud
131 m3
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
1
Tuin(en)
voortuin
Gebouw woonlagen
1
VVE Aanwezig
Ja
VVE Vergaderingen
Ja
Periodieke bijdrage
Ja
VVE Reservefonds
Ja
VVE Onderhoudsverwachting
Ja
VVE Opstalverzekering
Ja
Verkoopprijs
€ 275.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6 dagen
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg
Energielabel
D
Isolatie
dubbel glas
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Garage
geen garage
Woonstijlen
Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen
Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen

Benedenwoning Rietnesse 13 H, Amsterdam

PUUR* Wonen!
Praktisch tweepersoons appartement van circa 40m2 met een optie tot een eigen tuin, in het groene Buitenveldert. De erfpacht van het appartement is tot 2051 vooruitbetaald.

** For English see below**

Indeling:
Wanneer u de deur opent van het appartement op de begane grond, komt u binnen in de ruime hal. Vanaf de hal kunt u de lichte woonkamer, de ruime slaapkamer, de keuken en de badkamer betreden.

De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is door zijn raampartijen erg sfeervol. Van de woonkamer is erg gemakkelijk een zit- en eetgedeelte te maken, waardoor u de ruimte voor meerdere doeleinden kunt gebruiken.

Ook de keuken is erg praktisch en is voorzien van een 4-pits gasfornuis en biedt voldoende mogelijkheden tot het realiseren van een oven en een ijskast. Tevens bevindt hier zich ook de aansluiting voor de wasmachine.

De slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning, waar een ruim tweepersoonsbed en een grote kast geplaatst kan worden.

Ook bezit de woning een badkamer met een wc, enkel wastafelmeubel en een douche.

Tuin:
De tuin wordt nu gehuurd van de gemeente. De toestemming van de gemeente om deze huur over te nemen heeft de eigenaar aan de gemeente verzocht. Er bestaat ook de mogelijkheid om dit zelf bij de gemeente in te dienen. Nu wordt er €180,30 per jaar aan huur betaalt.

Omgeving:
Rietnesse is een rustige straat in een populaire woonwijk in Buitenveldert. De woning is zeer centraal gelegen ten opzichte van diverse voorzieningen. Op loopafstand is het Gelderlandplein met een groot aanbod aan winkels en horeca. Het groen van de Bosbaan, Amstelpark en het Gijsbrecht van Aemstelpark op fietsafstand evenals de Amstel en het natuurgebied Amstelland. De woning is zeer gunstig gelegen ten opzicht van de Zuid As, de Vrije Universiteit en het VU Medisch Centrum. Vanaf de A10, A2 en A9 is de woning goed bereikbaar met de auto. Ook met het openbaar vervoer kunt u de woning goed bereiken. Station Zuid en RAI, tramlijn 5 en 6 en diverse busverbindingen zorgen voor een goede bereikbaarheid van het stadshart van Amsterdam en Amstelveen.

Erfpacht:
De algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn vooruitbetaald tot 31-08-2051

Bijzonderheden:
* Erfpacht vooruitbetaald
* Woning met mogelijkheden
* Rustige omgeving
* Optie tot eigen tuin
* Eigen berging
* Servicekosten € 72,55

**********************************************
PUUR* Living!
Practical two-person apartment of approximately 40m2 with an option for a private garden, in green Buitenveldert. The leasehold of the apartment is prepaid until 2051.

Layout:
When you open the door of the apartment on the first floor, you enter the spacious hall. From the hall you can enter the bright living room, the spacious bedroom, the kitchen and the bathroom.

The living room is located at the front of the house and is very attractive because of its windows. From the living room is very easy to create a sitting and dining area, so you can use the space for multiple purposes.

The kitchen is also very practical and is equipped with a 4-burner stove and offers plenty of opportunities to realize an oven and refrigerator. Also located here is the connection for the washing machine.

The bedroom is located at the rear of the house, where a spacious double bed and a large closet can be placed.

Also, the house has a bathroom with a toilet, single sink cabinet and a shower.

Garden:
The garden is currently rented from the municipality. The permission of the municipality to take over this lease has been requested by the owner to the municipality. There is also the possibility of submitting this to the municipality itself. Now €180.30 per year is paid in rent.

Surroundings:
Rietnesse is a quiet street in a popular residential area in Buitenveldert. The house is very centrally located to various amenities. Within walking distance is the Gelderlandplein with a wide range of stores and restaurants. The green Bosbaan, Amstel Park and the Gijsbrecht van Aemstelpark are within cycling distance as well as the Amstel River and the Amstelland nature reserve. The house is very conveniently located to the Zuid-As, the Vrije Universiteit and the VU Medical Center. From the A10, A2 and A9, the house is easily accessible by car. You can also reach the house easily by public transport. Station Zuid and RAI, streetcar lines 5 and 6 and various bus connections provide good accessibility to the city center of Amsterdam and Amstelveen.

Leasehold:
The general provisions for perpetual leasehold 2000 are prepaid until 31-08-2051

Particulars:
* Leasehold pre-paid
* Property with potential
* Quiet area
* Option to private garden
* Storage room
* Service costs € 72,55

Alle tekst tonen Minder tekst tonen
Plattegrond Benedenwoning Rietnesse 13 H, Amsterdam
Plattegrond Benedenwoning Rietnesse 13 H, Amsterdam
Video's tonen?

Video's worden ingesloten afgespeeld vanaf YouTube.com. YouTube plaatst daarmee cookies op jouw computer. Door deze video af te spelen ga je akkoord met de privacyverklaring van Google. ►    Afspelen

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand
Leeftijdsopbouw
Buitenveldert-West
Landelijk
100%

0 - 14 jaar

15 - 24 jaar

25 - 44 jaar

45 - 64 jaar

65+ jaar

7.765 Huishoudens
12.925 Inwoners
30% Koopwoningen
69% Huurwoningen

Buurtinformatie Buitenveldert-West

Buitenveldert-West
Buitenveldert-West
Meer info over Buitenveldert-West
Meer informatie, of bezichtiging  Rietnesse 13 H, Amsterdam
Je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen of om een bezichtiging te plannen. Zie ook onze privacyverklaring
Kies uw voorkeurstijd