Te koop: Bovenwoning Rozenstraat 200 C, Amsterdam

Rozenstraat 200 C, Amsterdam

Verkocht
€ 325.000

Kenmerken Bovenwoning Rozenstraat 200 C, Amsterdam

Type woning
Appartement - Bovenwoning
Conditie
bestaande bouw
Bouwjaar
2007
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel
Woonoppervlakte
32 m2
Inhoud
103 m3
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
1
Ligging
Aan rustige weg
In centrum
In woonwijk
Op woonlaag
1
Gebouw woonlagen
1
VVE Aanwezig
Ja
VVE Vergaderingen
Ja
Periodieke bijdrage
Ja
VVE Reservefonds
Ja
VVE Onderhoudsverwachting
Ja
VVE Opstalverzekering
Ja
Verkoopprijs
€ 325.000 kosten koper
Datum verkocht
2022-05-11
Status
Verkocht
Oplevering
in overleg
Energielabel
C
Isolatie
dubbel glas
Verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Garage
geen garage
Woonstijlen
Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen
Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen

Bovenwoning Rozenstraat 200 C, Amsterdam

PUUR* WONEN!
Fijn en licht appartement, gelegen in de meest gezellig wijk van Amsterdam: de Jordaan! Het appartement maakt deel uit van het complex ‘De Roos’ en is gelegen op de eerste verdieping. ‘De Roos’ werd in 2007 gebouwd en bestaat uit 23 appartementen met een gemeenschappelijke binnentuin. In de onderbouw bevindt zich tevens een berging.

*ENGLISH BELOW*

Indeling:
Via de gezamenlijke entree op de begane grond neemt u de trap naar de eerste verdieping. Hier bevindt zich het appartement en bij binnenkomst komt u aan in de hal, met toegang tot alle vertrekken. Aan de achterzijde van de woning treft u de woonkamer met openslaande ramen en uitzicht op de gemeenschappelijke binnentuin. De fraaie open keuken is van alle gemakken voorzien, zoals een 4-pits gastoestel, combi-magnetron, koelkast en vaatwasser. De slaapkamer is aan de voorzijde van het appartement gelegen. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een wastafel met wastafelmeubel en er is een separaat toilet aanwezig. Voor de wasmachine is een aparte berging gemaakt.

Eigendomssituatie:
Het appartementencomplex is gelegen op erfpacht van de gemeente Amsterdam. De algemene Bepalingen voor Voortdurende Erfpacht 2000 van de gemeente Amsterdam zijn van toepassing terwijl de canon is afgekocht t/m 15 december 2055.

Omgeving:
Dit charmante appartement is gelegen aan de Rozenstraat, een rustige straat gelegen in het mooiste deel van de Jordaan. De Jordaan kenmerkt zich door haar ontspannen sfeer, prachtige grachten en betrokken, leuke bewoners. Op loopafstand is de bekende Westerstraat gelegen, maar ook de Elandsgracht met een keur aan winkels, de Haarlemmerdijk en niet te vergeten de hippe Negen Straatjes. Aan mooie kwaliteitszaken, winkels voor de dagelijkse boodschappen, gezellige terrassen en heerlijke restaurants dus geen tekort. Bovendien is er de bekende zaterdagmarkt en biologische markt op de Noordermarkt.

De wijk wordt begrensd door de Lijnbaansgracht, Brouwersgracht, Prinsengracht en de Passeerdersgracht. Het ligt op loopafstand van het Centraal Station, de Dam en het Leidseplein. De woning is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en binnen 5 minuten is de A-10 te bereiken.

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 2007;
* Gemeenschappelijke binnentuin;
* Gelegen op de eerste verdieping;
* Afgekochte erfpachtcanon t/m 2055;
* Goed geïsoleerd en onderhouden;
* Gezonde en actieve VvE ‘De Roos’ via Velzel VvE diensten;
* Ligging in de meest gezellige buurt van Amsterdam: de Jordaan;
* Maandelijkse serivcekosten van € 93,23;
* Separate berging in de onderbouw;
* Oplevering in overleg.

*************************

PUUR* LIVING!
Fine and bright apartment, located in the most charming district of Amsterdam: de Jordaan! The apartment is part of the complex ‘De Roos’ and is located on the second floor. ‘De Roos’ was built in 2007 and consists of 23 apartments with a common courtyard. In the basement is also a storage room.

Layout:
Through the communal entrance on the first floor you take the stairs to the second floor. Here is the apartment and upon entering you arrive in the hall, with access to all rooms. At the rear of the house you will find the living room with sliding windows overlooking the communal garden. The beautiful open kitchen is fully equipped, including a 4-burner stove, microwave, refrigerator and dishwasher. The bedroom is located at the front of the apartment. The bathroom has a walk-in shower and a washbasin and there is a separate toilet. For the washing machine is a separate storage room made.

Ownership situation:
The apartment complex is located on leasehold of the municipality of Amsterdam. The general provisions for perpetual lease of the municipality of Amsterdam 2000 apply while the canon is bought off until December 15, 2055.

Surroundings:
This charming apartment is located on the Rozenstraat, a quiet street located in the most beautiful part of the Jordaan. The Jordaan is characterized by its relaxed atmosphere, beautiful canals and involved, friendly residents. Within walking distance is the famous Westerstraat located, but also the Elandsgracht with a variety of stores, the Haarlemmerdijk and not to forget the trendy Negen Straatjes. There is no shortage of beautiful quality stores, stores for daily needs, cozy terraces and delicious restaurants. In addition, there is the famous Saturday market and organic market at the Noordermarkt.

The district is bordered by Lijnbaansgracht, Brouwersgracht, Prinsengracht and Passeerdersgracht. It is within walking distance of Central Station, Dam Square and Leidseplein. The property is easily accessible by public transport and within 5 minutes the A-10 motorway can be reached.

Details:
* Located in the most charming neighborhood of Amsterdam: de Jordaan;
* Located on the second floor;
* Redeemed leasehold canon until 2055;
* Communal courtyard;
* Built in 2007;
* Well isolated and maintained;
* Healthy and active VvE ‘De Roos’ through Velzel VvE services;
* Monthly serivce costs of €93.23;
* Separate storage in the basement;
* Delivery in consultation.

Alle tekst tonen Minder tekst tonen
Plattegrond Bovenwoning Rozenstraat 200 C, Amsterdam
Plattegrond Bovenwoning Rozenstraat 200 C, Amsterdam
Plattegrond Bovenwoning Rozenstraat 200 C, Amsterdam
Video's tonen?

Video's worden ingesloten afgespeeld vanaf YouTube.com. YouTube plaatst daarmee cookies op jouw computer. Door deze video af te spelen ga je akkoord met de privacyverklaring van Google. ►    Afspelen

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand
Leeftijdsopbouw
Jordaan
Landelijk
100%

0 - 14 jaar

15 - 24 jaar

25 - 44 jaar

45 - 64 jaar

65+ jaar

12.585 Huishoudens
19.095 Inwoners
22% Koopwoningen
74% Huurwoningen

Buurtinformatie Jordaan

De Jordaan heeft ongeveer 12670 woningen met bijna 19.000 bewoners. Het zijn overwegend kleine etagewoningen die zijn gebouwd in de negentiende eeuw, of tijdens een van de stadsvernieuwingen in de jaren 80 van de vorige eeuw. In zo’n 70% gaat het om eenpersoonsgezinnen. Slechts 13% van de huishoudens heeft inwonende kinderen.
De meeste huishoudens vallen onder de de middeninkomens of hoge inkomensklasse. Slechts 22% van de woningen zijn koopwoningen en ongeveer 77% huurwoningen. Een op de 4 woningen is een sociale-huurwoning.

Jordaan
Jordaan
Meer info over Jordaan
Interesse in een woning vergelijkbaar met Rozenstraat 200 C, Amsterdam?
Je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen of om een bezichtiging te plannen. Zie ook onze privacyverklaring
Kies uw voorkeurstijd