Te koop: Duin en Beeklaan 0, Bloemendaal

Duin en Beeklaan 0 ong, Bloemendaal

Verkocht
€ 1.080.000

Kenmerken Duin en Beeklaan 0, Bloemendaal

Type woning
Overig Onroerend Goed - Bouwgrond Bouwgrond
Conditie
n.v.t.
Ligging
Aan bosrand
Aan rustige weg
In woonwijk
Vrij uitzicht
In bosrijke omgeving
Verkoopprijs
€ 1.080.000 kosten koper
Datum verkocht
2020-08-20
Status
Verkocht
Oplevering
in overleg
Woonstijlen
Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen
Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen
Vestiging Bloemendaal
023 541 09 00
Lees meer

Duin en Beeklaan 0, Bloemendaal

Aan de rand van het nationaal park “De Kennemerduinen” ligt deze prachtige bouwkavel van 1.145 m2 eigen grond. Binnen het bestaande bouwvlak van 167 m2 kunt u uw eigen vrijstaande villa bouwen met een bouwhoogte van 13 meter en een goothoogte van 10 meter (conform regels bestemmingsplan). Uiteraard dient u voor de bouw van uw droomvilla de benodigde vergunningen aan te vragen. Vanuit de vele raampartijen die de villa zeker rijk zal zijn, zult u het gevoel beleven van wonen in een levend schilderij. Er zullen prachtige doorzichten zijn op het park en de bleekvelden.

Deze kavel ligt in het gewilde en autoluwe villapark Brederode met uitsluitend bestemmingsverkeer. Het park is in de negentiende eeuw ontworpen door de bekende landschapsarchitect Zocher welke tevens het Vondelpark heeft ontworpen.
Maar niet alleen u zult hier genieten van al het moois en de rust, ook de kinderen gaan zich hier uitstekend vermaken. Zij zullen nog gewoon lekker buiten gaan spelen met de vele vriendjes die hier al wonen.

Ondanks de rustige ligging liggen diverse dorpen met gezellige winkelstraten, scholen, sportfaciliteiten, NS-Stations, het historische stadshart van Haarlem, uitvalswegen, strand, zee en duinen ook lekker dichtbij.

Algemeen:
Maximum bouwhoogte 13 meter
Maximum goothoogte 10 meter

Alle tekst tonen Minder tekst tonen
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand
Leeftijdsopbouw
Bloemendaal
Landelijk
100%

0 - 14 jaar

15 - 24 jaar

25 - 44 jaar

45 - 64 jaar

65+ jaar

1640 Huishoudens
3860 Inwoners
70% Koopwoningen
30% Huurwoningen

Buurtinformatie Bloemendaal

De Gemeente Bloemendaal is opgedeeld uit 4 wijken: Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout en Vogelenzang. De gemiddelde WOZ-waarde is €811.000 en ligt daarmee ver boven het landelijke gemiddelde. Het aantal koopwoningen ligt rond de 70%. Volgens tijdschrift Elsevier is Bloemendaal een van de beste Gemeente van Nederland om in te wonen.

Bloemendaal
Bloemendaal
Meer info over Bloemendaal
Je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen of om een bezichtiging te plannen. Zie ook onze privacyverklaring