Te koop: Glipperweg 72, Heemstede

Glipperweg 72, Heemstede

€ 585.000

Kenmerken Glipperweg 72, Heemstede

Type woning
Overig Onroerend Goed - Bouwgrond Bouwgrond
Conditie
n.v.t.
Ligging
Aan bosrand
Aan rustige weg
In woonwijk
Verkoopprijs
€ 585.000 kosten koper
Aangeboden sinds
18 dagen
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg
Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen
Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen

Glipperweg 72, Heemstede

Bouwkavel!
Unieke mogelijkheid om zelf te gaan bouwen op een charmante kavel gelegen op de hoek van de Glipperweg 72 en de Patrijzenlaan in Heemstede . Het perceel, waar voorheen een woonhuis met bakkerij stond, heeft een oppervlakte van ca. 317m2. Omdat het altijd lastig is om zelf een vrijstaande villa te bedenken zijn er al door architect Hein Peeperkorn uit Heemstede twee ontwerpen gemaakt met beide als groot voordeel dat de achertuin is gelegen op het zuid/westen.

Ontwerp 1 is een woning van ca. 131m2 inclusief de optionele erker aan de zijkant.De begane grond oppervlakte is ca. 14.20 meter diep en 5.60 breed en heeft een woonkeuken aan de achterzijde en de woonkamer aan de voorzijde. Op de 1e verdieping zijn twee slaapkamer en een badkamer. Dit plan past ook in het huidige bestemmingsplan en dit plan is ook door welstand positief beoordeeld.

Ontwerp 2 is een villa van ca. 227m2, dit ontwerp is een variant op ontwerp 1 met een volledig woonprogramma op de begane grond. Het is dus zelfs mogelijk volledig gelijkvloers te wonen. Dit plan kan gerealiseerd worden met een bestemmingsplanwijziging.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met PUUR* Nieuwbouw. Ralf van Schagen, nieuwbouw@puurmakelaars.nl

Algemeen:

Notaris keuze verkoper
Voordeel overdrachtsbelasting voor verkoper
Overdracht in overleg

Alle tekst tonen Minder tekst tonen
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand
Leeftijdsopbouw
Heemstede
Landelijk
100%

0 - 14 jaar

15 - 24 jaar

25 - 44 jaar

45 - 64 jaar

65+ jaar

11.555 Huishoudens
26.240 Inwoners
62% Koopwoningen
38% Huurwoningen

Buurtinformatie Heemstede

Heemstede telt ongeveer 26.500 inwoners. Het aantal koopwoningen t.o.v. huurwoningen ligt met 62% ver boven het landelijke gemiddelde van 38%. De gemiddelde WOZ-waarde van de woningen is €432.000. Het aantal eenspersoonshuihoudens en het aantal gezinnen met- en zonder kinderen, is nagenoeg gelijk met het landelijke gemiddelde.

Heemstede
Heemstede
Meer info over Heemstede
Je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen of om een bezichtiging te plannen. Zie ook onze privacyverklaring