Te koop: Tussenwoning Ligtelijnweg 16, Loenen aan de vecht

Ligtelijnweg 16, Loenen aan de vecht

Verkocht
€ 549.000

Kenmerken Tussenwoning Ligtelijnweg 16, Loenen aan de vecht

Type woning
Woonhuis - Eengezinswoning tussenwoning
Conditie
bestaande bouw
Bouwperiode
2011-
Onderhoud binnen
goed tot uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend
Voorzieningen
mechanische ventilatie, alarminstallatie, dakraam, glasvezel kabel, balansventilatie
Woonoppervlakte
129 m2
Inhoud
452 m3
Perceeloppervlakte
151 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Ligging
Aan rustige weg
In woonwijk
Beschutte ligging
Hoofdtuin
achtertuin
oost
Tuin(en)
Achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin
88 m2
Diepte hoofdtuin
16 meter
Breedte hoofdtuin
5.5meter
Verkoopprijs
€ 549.000 kosten koper
Datum verkocht
2019-09-30
Status
Verkocht
Oplevering
in overleg
Energielabel
A
Isolatie
volledig geïsoleerd
Verwarming
c.v.-ketel, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
c.v.-ketel
Garage
vrijstaand steen
1 auto('s)
Woonstijlen
Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen
Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen
Vestiging Amsterdam-Zuid
020 640 23 87
Lees meer

Tussenwoning Ligtelijnweg 16, Loenen aan de vecht

** ENGLISH TEXT BELOW **

PUUR* WONEN!
Goed onderhouden eengezins-herenhuis (bouwjaar 2011/2012) met fijne luxe woonkeuken, thans 3 royale slaapkamers (eenvoudig te transformeren naar 5 slaapkamers!), een fraai aangelegde -goed op de zon gesitueerd! – én een vrijstaande garage, gelegen in de kindvriendelijke, architectonisch fraaie en groene wijk Cronenburgh, op steenworp afstand van de oude dorpskern.

Woonoppervlakte ca 129 m2; perceeloppervlakte: 151 m2

Het charmante en pittoreske Loenen aan de Vecht ligt op ca. 15 autominuten van Amsterdam, Utrecht en het Gooi.
Het is gelegen halverwege 2 NS treinstations (Breukelen en Abcoude) die beide op 10 autominuten bereikbaar zijn.
Luchthaven Schiphol bereikt u in 20 autominuten.

Wie in Loenen woont, leeft midden in de natuur!
Er zijn recreatiemogelijkheden te over…..
De Vecht, het Loosdrechtse- en Vinkeveense plassengebied zijn ideaal voor watersporters en, wie van wandelingen houdt of liever de fiets pakt, vindt prachtige dorpjes, heide, bos en vele bezienswaardigheden in de directe omgeving. De wijk Cronenburgh kenmerkt zich door de bouwstijlen van het oude dorp te laten reflecteren in de luxe nieuwbouw woningen.

Indeling begane grond:
Twee fraaie hardstenen treden leiden u naar de overdekte entreedeur van Ligtelijnweg 16.
Hal met garderobe en meterkast. Toiletruimte voorzien van modern sanitair en leemstuc op de wanden. De vloeren van hal en toilet zijn voorzien van hardsteen.
Doorloop naar de open woonkeuken met kookeiland in witte kleurstelling, afgedekt met een fraai Belgisch hardstenen blad. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een Quooker, vaatwasser, oven, grote koelkast, 5-pits RVS gaskookplaat met wokbrander en ‘n brede afzuigkap.
De ruime lichte woonkamer is voorzien van eikenhouten vloerdelen en heeft openslaande deuren naar de achtergelegen tuin. In de woonkamer bevindt zich een open trap naar de eerste etage.

Indeling eerste etage:
Overloop, royale slaapkamer aan de voorzijde van de woning, van waaruit fraai vergezicht over de weilanden.
Aan de tuinzijde van de woning bevindt zich thans een royale slaapkamer (voorheen 2 kamers, eenvoudig terug te brengen naar 2 kamers).
De moderne ruime badkamer is in het midden van de woning gesitueerd en heeft een ligbad, separate douche, hangend toilet en twee separate wastafels. Vanzelfsprekend is onder de tegelvloer vloerverwarming aangebracht.

Indeling tweede etage:
Overloop met technische ruimte, waarin de opstelplaats voor CV -en WTW-installatie, alsmede een wasmachine- en drogeraansluiting.
Op deze verdieping is de nok van de woning in het zicht gehouden, hetgeen een fijne ruimtelijke beleving geeft. In de royale open ruimte aan de achterzijde van de woning is een fraaie inbouw-
kledingkast vervaardigd, afgewerkt met een tweetal authentieke louvredeuren. De derde ruime slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde. Twee Velux-dakvensters, alsmede de opvallende patrijspoort-ramen in de voor- en achtergevel garanderen fijne daglichttoetreding op deze etage.

Tuin:
In de op het oosten gesitueerde tuin heeft u van ‘s morgens vroeg tot einde middag zeker een zonnige plek! De tuin is toegankelijk vanuit de woning, als ook via een achterom, middels een afsluitbaar hek. Fraaie hardstenen tegels op witte kiezels alsmede twee terrassen garanderen optimaal tuingebruik en de fraaie – eveneens wintergroene- beplanting biedt veel privacy.
Kortom: Een heerlijke plek om te vertoeven! En… in de avond staat er een fijne bank voor de deur waar het heerlijk borrelen is!

Garage:
In de garage is parkeerplek voor 1 voertuig en herbergt veel bergruimte. De garage is voorzien van verwarming, elektra en een waterleiding.
De aansluitingen voor wasmachine en droger zijn ook hier aanwezig. Het is eenvoudig om in de garage een vliering te maken, waardoor er nóg meer bergruimte zal ontstaan.
Het achter de woning gelegen plein is gezamenlijk eigendom met de buren (1/20 deel) en geeft toegang tot de garage en de achtertuin van de woning.

Loenen aan de Vecht en omgeving:
Naast de aantrekkelijke recreatieve voorzieningen in de directe omgeving, heeft Loenen aan de Vecht tevens de beschikking over o.a. diverse (sterren) restaurants, cafés, ’n wijnbar, grote supermarkt, een wekelijkse versmarkt op dinsdag, ‘n warme bakker, bloemisten, wijnwinkel, drogist, bibliotheek, een gezondheidscentrum met tand- en huisartsen, een dierenarts en ook een opticien en apotheek zijn in de dorpskern aanwezig.
Er zijn er 3 basisscholen; tevens kinderdagverblijven met BSO en voorschoolse opvangmogelijkheid. Een VMBO, HAVO en tweetalig VWO zijn in Breukelen te vinden dat op 5 kilometer afstand is gesitueerd.
Loenen heeft een eigen sportpark met actieve tennis-, hockey- en voetbalverenigingen, bovendien maakt golfclub Old Course Loenen het sport-aanbod geheel compleet!
De A2 ligt op een paar autominuten van Loenen aan de Vecht, het openbaar vervoer vanuit het dorp brengt u zó naar Breukelen, Utrecht, Amsterdam en Hilversum.

Ligtelijnweg 16 in Loenen aan de Vecht is absoluut een heerlijke plek om te wonen, te midden van de natuur, met voorzieningen op loopafstand en de grote steden binnen handbereik!
Kortom een heerlijk huis…….. u hoeft alleen nog maar uw verhuisdozen uit te pakken… !!

Bijzonderheden:
– Goed onderhouden woning met moderne signatuur!
– In deze woning geen standaard ‘opdek-deuren’, maar hardhouten maatwerk paneeldeuren
– Fraaie keuken met inbouwapparatuur van Bosch en Atag
– De WTW installatie zorgt voor een fijn leefklimaat in de woning
– CV combi installatie (Intergas) dateert uit 2012
– Vloerverwarming op de gehele begane grond en in de badkamer
– Buitenschilderwerk is professioneel uitgevoerd in 2017
– Glasvezelaansluiting aanwezig
– Alarminstallatie aanwezig

** ENGLISH TEXT **

PUUR* LIVING!
Well kept family mansion (built in 2011/2012) with a fine kitchen, now 3 spacious bedrooms (easily transformed into 5 bedrooms!), a well-situated garden and a detached garage, situated in the child-friendly, architecturally beautiful and green Cronenburgh district – situated a stone’s throw from the old village center of Loenen aan de Vecht.

This charming and picturesque villiage is approximately 15 car minutes from Amsterdam, Utrecht and Het Gooi.
It is located halfway between 2 NS train stations (Breukelen and Abcoude), both of which are reachable within 10 minutes by car.
Schiphol Airport can be reached in 20 minutes by car.

Who lives in Loenen, lives in the middle of nature!
There are plenty of recreational opportunities…
River Vecht, the Loosdrecht and Vinkeveen lakes are ideal for watersports enthusiasts and those who enjoy walks or prefer to take a bike will find beautiful villages, forests and many places of interest in the immediate area.
The Cronenburgh area is characterized by having the architectural styles of the old village reflected in the luxurious new-build houses.

Layout ground floor:
Two beautiful hard stone steps lead you to the covered entrance door of Ligtelijnweg 16.
Hall with wardrobe and meter cupboard. Toilet room with modern sanitary and clay plaster on the walls.
Walkthrough to the open modern kitchen with a cooking island covered with a beautiful Belgian hard stone top.
The kitchen is equipped with various built-in appliances including a Quooker, dishwasher, oven, large fridge, 5-burner stainless steel gas hob with wide extractor hood.
The spacious, light livingroom has oak flooring and doors to the garden. You’ll find an open staircase to the first floor. in the livingroom.

Layout first floor:
Landing, spacious bedroom at the front of the house, from which beautiful view over the meadows.
On the garden side of the house there is also a spacious bedroom (previously 2 rooms, can easily be divided into 2 rooms again!).
The modern spacious bathroom is situated in the middle of the house and has a bath, separate shower, hanging toilet, and two separate washbasins. Naturally, floor heating has been installed under the tiled floor.

Layout second floor:
Landing, separate technical area, which includes central heating and WTW installation, as well as a washing machine and dryer connection.
The ridge has remained in sight, which gives a nice spatial experience. In the generous open space at the rear of the house, you’ll find a beautiful built-in
wardrobe, finished with two authentic louvre doors. The third spacious bedroom is at the front. Two Velux roof windows, as well as the striking portholes, guarantee lots of daylight on this floor.

Garden:
In the east-facing garden, you will certainly have a sunny spot from early in the morning until late in the afternoon! The garden is also accessible through a back entrance, with a lockable gate.
Beautiful hard stone tiles on white pebbles as well as two terraces guarantee optimum garden use and the beautiful – also wintergreen planting offers lots of privacy.
In short: A wonderful place to be! And … in the evening there is a nice sofa in front of the door where you can enjoy your drinks!

Garage:
The detached garage offers space for 1 car and plenty of storage space. Heating, electricity and water are available.
The connections for washing machine and dryer are also present. It is easy to make a storey floor in the garage, for even more storage space.
The square behind the garage is jointly owned with the neighbors (1/20 part).

Loenen aan de Vecht and the surrounding area:
In addition to the attractive recreational facilities in the immediate vicinity, Loenen aan de Vecht also has various (star) restaurants, cafés, a wine bar, a large supermarket, a weekly fresh market on Tuesday, a bakery, florists, wine shop, among others. Drugstores, a library, a health center with dentists and general practitioners, a veterinarian and also an optician and pharmacy are present in the village center.
There are 3 primary schools; also daycare centers with BSO and preschool care facilities. A VMBO, HAVO and bilingual VWO can be found in Breukelen, which is situated 5 kilometers away.
Loenen has its own sports park with active tennis, hockey and football clubs, and the Old Course Loenen golf club makes the sports offer complete!
The A2 motorway is a few minutes by car from Loenen aan de Vecht, public transport from the village will take you to Breukelen, Utrecht, Amsterdam and Hilversum in no time.

Ligtelijnweg 16 in Loenen aan de Vecht is definitely a wonderful place to live, surrounded by nature, with amenities within walking distance and the major cities within easy reach!

In short, a wonderful house …….. you only have to unpack your moving boxes … !!

Particularities:
– Well maintained home with modern signature!
– No standard fabricated doors in this house, but hardwood custom-made panel doors
– Nice modern kitchen with built-in appliances from Bosch and Atag
– The WTW installation ensures a pleasant living environment in the home
– CV combi installation (Intergas) dates from 2012
– Underfloor heating on the entire ground floor and bathroom
– The outside painting was professionally executed in 2017
– Fiber connection present
– Alarm system present

Alle tekst tonen Minder tekst tonen
Plattegrond Tussenwoning Ligtelijnweg 16, Loenen aan de vecht
Plattegrond Tussenwoning Ligtelijnweg 16, Loenen aan de vecht
Plattegrond Tussenwoning Ligtelijnweg 16, Loenen aan de vecht
Plattegrond Tussenwoning Ligtelijnweg 16, Loenen aan de vecht
Plattegrond Tussenwoning Ligtelijnweg 16, Loenen aan de vecht
Plattegrond Tussenwoning Ligtelijnweg 16, Loenen aan de vecht
Plattegrond Tussenwoning Ligtelijnweg 16, Loenen aan de vecht
Plattegrond Tussenwoning Ligtelijnweg 16, Loenen aan de vecht
Video's tonen?

Video's worden ingesloten afgespeeld vanaf YouTube.com. YouTube plaatst daarmee cookies op jouw computer. Door deze video af te spelen ga je akkoord met de privacyverklaring van Google. ►    Afspelen

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand
Interesse in een woning vergelijkbaar met Ligtelijnweg 16, Loenen aan de vecht?
Je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen of om een bezichtiging te plannen. Zie ook onze privacyverklaring
Kies uw voorkeurstijd