Te koop: Vrijstaande woning ‘s-Gravelandseweg 22 D, Weesp

's-Gravelandseweg 22 D, Weesp

€ 2.250.000

Kenmerken Vrijstaande woning ‘s-Gravelandseweg 22 D, Weesp

Type woning
Woonhuis - Villa vrijstaande woning
Conditie
nieuwbouw
Bouwjaar
2019
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel, rookkanaal
Woonoppervlakte
370 m2
Inhoud
970 m3
Perceeloppervlakte
1015 m2
Aantal kamers
9
Aantal slaapkamers
7
Aantal woonlagen
4
Ligging
Aan water
Aan rustige weg
Vrij uitzicht
Buiten bebouwde kom
Aan vaarwater
Landelijk gelegen
Hoofdtuin
tuin rondom
Tuin(en)
tuin rondom
Verkoopprijs
€ 2.250.000 vrij op naam
Status
Beschikbaar
Oplevering
per datum
Isolatie
dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Verwarming
mogelijkheid voor open haard, vloerverwarming geheel, warmtepomp, warmte terugwininstallatie
Warm water
centrale voorziening
Garage
vrijstaand hout
2 auto('s)
Woonstijlen
Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen
Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen
Dennis de Boer
Vestiging Bussum
035 712 10 00
Lees meer over Dennis de Boer
Vanessa Kraan-Vermeer
Vestiging Bussum
035 712 10 00
Lees meer over Vanessa Kraan-Vermeer
Contact of bezichtiging

Vrijstaande woning ‘s-Gravelandseweg 22 D, Weesp

Veldzicht aan de Vecht!

De laatste originele buitenplaats aan de Vecht komt eindelijk beschikbaar! Op het prachtige landgoed worden een aantal statige woningen ontwikkeld die het begrip ‘plezierig en luxe wonen’ een geheel nieuwe dimensie verlenen. Waar ooit de conciërgewoning stond, wordt een geheel nieuwe, veel grotere woning gebouwd: de Rentmeester – een villa in de stijl van naastgelegen ‘t Heerenhuys, maar met een geheel eigen, bijzondere uitstraling dankzij het witgepleisterde gevelstucwerk.

Veldzicht is voor hen die verlangen naar weidse vergezichten, een paar minuten van het schilderachtige centrum van Weesp en een aanlegsteiger voor de deur; kortom voor hen die de hoogste eisen aan woongenot stellen. Daarnaast ligt het op een steenworp afstand van Amsterdam (je rijdt naar het centrum in 23 minuten).

Historie
Veldzicht aan de Vecht kent een lange en rijke geschiedenis; velen hebben er gewoond, velen hebben er gebouwd. Het gezichtbepalende Heerenhuys verrees rond 1830 in opdracht van de toenmalige Burgemeester van de gemeente Weesperkarspel. Het monumentale pand, toen ook al dubbel bewoond, kreeg de functie van dienstwoning.

De Rentmeester wordt ingedeeld in lijn met de indeling van ’t Heerenhuys, alleen met veel royalere afmetingen. Ook dit pand krijgt een ruim en licht souterrain, opgedeeld in 2 ruime vertrekken en toiletvoorziening. Op de begane grond is er een ruime rechthoekige woonkamer met open haard en openslaande deuren naar de tuin met wijds uitzicht. De grote woonkamer baadt in het licht dankzij de manshoge vensters in voor-, achter- en zijgevel. De ruime woonkeuken is gelegen aan de andere zijde van de hal, en is ruim genoeg voor een kookeiland en een ruime eettafel. Op deze verdieping bevindt zich tevens een toiletvoorziening.

Via de hal en het trappenhuis komt u uit op de eerste verdieping met drie slaapkamers. Allereerst is er de grote kamer, die heel geschikt is als bijvoorbeeld de ‘master bedroom’. De voorkant van dit vertrek biedt een prachtig uitzicht over de Vecht, de achterzijde kijkt uit over de tuin en weilanden. Hier bevinden zich eveneens een voorkamer, die ingericht zou kunnen worden als inloopkast, en een achterkamer of badkamer. Aan de andere zijde van het trappenhuis bevinden zich 2 slaapkamers en een badkamer met toiletvoorziening.

De kapverdieping is een volwaardige verdieping met twee grote (slaap)vertrekken en een extra kamer die bijvoorbeeld is in te richten als waskamer. Aan de voorzijde biedt de dakkapel heel veel licht, extra ruimte en bovendien een mooi uitzicht over de Vecht.
Bij deze villa hoort natuurlijk een ruime garage. Deze komt in de achtertuin en past qua bouwstijl helemaal bij de uitstraling van de villa.

Opleveringsniveau:
• Vloerverwarming
• Gas loos
• WTW (warmte terugwinning) installatie
• Behangklare wanden
• Betegelde ruimtes badkamers en wc’s
• Open haard
• Houten kozijnen voor zien van HR ++ glas
• Dakbedekking: grijze keramische pannen en op plat dak bitumieuze dakbedekking met grind
• Kant en klare vrijstaande garage van ca. 45 m2, voorzien van waterinstallatie en afvoer
In overleg zijn diverse extra opties/aanpassingen in te passen en aan te brengen. Uw makelaar kan u daar meer over vertellen.

Project notaris: Schut van Os notarissen, De Lairessestraat 20, 1071 PA Amsterdam

* Alle plattegronden, afmetingen en afbeeldingen in de aanmelding geven een impressie weer en dienen als illustratie. Ondanks alle zorgvuldigheid die we hebben nagestreefd kunnen aan deze plattegronden, afmetingen en afbeeldingen geen rechten worden ontleend. De werkelijke indeling, afwerkingen en materiaalgebruik kunnen afwijken van deze plattegronden, afmetingen en afbeeldingen. De plattegronden (ook in de brochure) kunnen opties bevatten, welke door de verkoper niet aangeboden worden. De plattegronden, inclusief de afmetingen zijn indicatief. Hier is dus geen leveringsplicht aan verbonden.

Alle tekst tonen Minder tekst tonen
Plattegrond Vrijstaande woning ‘s-Gravelandseweg 22 D, Weesp
Plattegrond Vrijstaande woning ‘s-Gravelandseweg 22 D, Weesp
Plattegrond Vrijstaande woning ‘s-Gravelandseweg 22 D, Weesp
Plattegrond Vrijstaande woning ‘s-Gravelandseweg 22 D, Weesp
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand
Meer informatie, of bezichtiging  's-Gravelandseweg 22 D, Weesp
Je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen of om een bezichtiging te plannen. Zie ook onze privacyverklaring
Kies uw voorkeurstijd